Niewiasta_21 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Postram sie sprawdzic te koty,ale nic nie obiecuje. Musza mi pozwolic z nia wyjsc i musi sie jakis kot krecic po schronie,a jest zimno wiec są pochowane. Ale zobaczymy. Quote
hanka456 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Wiedzialam, ze Sasza zostanie zauwazona i nietrudno ja pokochac. Jej oczy nie pozwalaly o niej zapomniec. Teraz niestety nie moge zajac sie nia bezposrednio, ale moge opowiedziec to co zauwazylam podczas krotkich spacerow. Mailam wrazenie, ze Sasza boi sie wspollokatorow z klatki. Gdy zabieralam ja, a potem musialam odprowadzic na miejsce zawsze balam sie czy nie stanie sie cos zlego. Ona wskakiwala do budy i dopiero gdy emocje w boksie opadaly nabierala odwagi aby z niej wyjsc. Gdy chodzi na smyczy, bardzo robi to delikatnie, nie ciagnie tylko lapkami muska podloze, tak jakby chciala byc niewidzialna i nieslyszalna. Jest jakby wycofana. Ale to moze pozwolilo jej przetrwac. Wiem , ze Szasza potrzebuje pomocy, jest jednym z tych psiakow, ktore jej najbardziej potrzebuja. Jest malutka. Ogonek ma rzeczywiscie przyciety, krotki. O relacji z kotami niewiele moge powiedziec, bo przewijaly sie w pewnej odleglosci, ale nie reagowala na nie. To posluszny psiak. Quote
ciapuś Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Aż dziw bierze że taki mały i miły piesek tak długo czeka Quote
BoWa Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Pokaż sie sunieczko ! śliczna , miła, cichutka suczka szuka swojego domu ! Quote
saskia Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Dzień dobry Saszeńko:loveu: Zrobiłam maleńkiej trochę ogłoszeń w necie, a tu jak wygląda przykładowe: http://animalia.pl/ogloszenia.php?ogloszenie=8399 Przyznaję, że trochę podkolorowałam jej życiorys:oops: ale wiem z doświadczenia, że tak łatwiej poruszy serca:oops: Quote
hanka456 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Biedna Saszenka, czeka i czeka a w ogromnej budzie zimno i nieprz\ytulnie, male cialkodrzy i oczy coraz bardziej smutne. Quote
saskia Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Dobranoc Saszeńko, jeszcze troszkę wytrzymaj Quote
BoWa Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Zobaczcie jaki to piękny pycholek, jak taka mala lama;) Ślicznej dziewczynce potrzebny domek- kto się zakocha? Quote
saskia Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Zobaczcie jaki smutny pysio:shake: Kto ją pokocha? Quote
BoWa Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Odwiedzal ktoś psinkę? Test na koty zdała? Może ten DT u Saskii (życzymy powrotu do zdrowia:lol:) byłby wtedy akualny? Zawsze łatwiej wyadoptować psiaka z DT..... Quote
BoWa Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Gdzies Ty bidulo spadla tak daleko... hop! Quote
BoWa Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Co u sunieczki słychać ? Ktos ją zauważył? Quote
Niewiasta_21 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Dzisiaj sprubuje zrobic Saszeńce test na koty. Trzymajcie kciuki zeby sie wszystko udało :-) Quote
Kar0la Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 No to czekamy i trzymamy. :thumbs::thumbs::thumbs: Quote
hanka456 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Aniu trzymam kciuki. Sasza naprawde cierpi w milczeniu. Tak nietrudno ja pokochac. Czekam w napieciu na wyniki. Quote
Recommended Posts