Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 286
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiedzialam, ze Sasza zostanie zauwazona i nietrudno ja pokochac. Jej oczy nie pozwalaly o niej zapomniec. Teraz niestety nie moge zajac sie nia bezposrednio, ale moge opowiedziec to co zauwazylam podczas krotkich spacerow. Mailam wrazenie, ze Sasza boi sie wspollokatorow z klatki. Gdy zabieralam ja, a potem musialam odprowadzic na miejsce zawsze balam sie czy nie stanie sie cos zlego. Ona wskakiwala do budy i dopiero gdy emocje w boksie opadaly nabierala odwagi aby z niej wyjsc. Gdy chodzi na smyczy, bardzo robi to delikatnie, nie ciagnie tylko lapkami muska podloze, tak jakby chciala byc niewidzialna i nieslyszalna. Jest jakby wycofana. Ale to moze pozwolilo jej przetrwac. Wiem , ze Szasza potrzebuje pomocy, jest jednym z tych psiakow, ktore jej najbardziej potrzebuja. Jest malutka.
Ogonek ma rzeczywiscie przyciety, krotki. O relacji z kotami niewiele moge powiedziec, bo przewijaly sie w pewnej odleglosci, ale nie reagowala na nie.
To posluszny psiak.

Posted

Odwiedzal ktoś psinkę? Test na koty zdała?
Może ten DT u Saskii (życzymy powrotu do zdrowia:lol:) byłby wtedy akualny?

Zawsze łatwiej wyadoptować psiaka z DT.....