majuska Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 ech..niewiarygodne to wszystko, cudne i wspaniałe.....wiara w ludzi została nam przywrócona na całego :) Figuś, Karolciu jeszcze raz wielkie podziękowania dla Was, to szczęście Mukiego to wielka Wasza zasługa:loveu::loveu::loveu: Quote
karolciasz28 Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 Zdjęcia piękne, jaki Muki radosny, a Państwo aż promienieją!:loveu: :multi::multi: Quote
majuska Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 Państwo są niesamowici, adopcja Mukiego - starego i ślepego psa, to dla nich cos naturalnego i normalnego, jak bułka z masłem, Muki wyczuł swoich, ja już w sobotę widziałam jak tam między nimi elektryzuje :D Nie no ....akcja stulecia..święto we wsi normalnie...strasznie się cieszę :D ( przyznam sie Wam szczerze, że Mukiego to ja juz po cichutku spisałam na straty..tzn. na dożywotnią emeryturkę u nas:oops::oops::shake:..gupia jestem i tyle ) Quote
Becia66 Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 [quote name='majuska'] Figuś, Karolciu jeszcze raz wielkie podziękowania dla Was, to szczęście Mukiego to wielka Wasza zasługa:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Dziewczyny bez was nie ma nas, a więc pomoc wasza bezcenna, a główne podziękowania dla was to uśmiechnięte pysie tych naszych kudłatych szczesliwych w nowych domkach. Quote
karolciasz28 Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 Szkoda, że tacy ludzie to rzadkość... Ale, że tacy akurat Mukiemu się trafili to faktycznie super akcja, biba na całego :D ;). Majuska nie tylko ty, ja też myślałam, że Muki już zostanie do końca, a jednak wiara czyni cuda. :) Quote
majuska Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 No to teraz Terry jedzie, a zaraz potem Elvis i Wilma :D Quote
Agula99 Posted June 3, 2013 Author Posted June 3, 2013 Może najpierw niech pojadą szczeniaki :razz: Quote
Becia66 Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 [quote name='majuska']szczeniaki to Pan Pikuś:eviltong:[/QUOTE] zgadzam sie z majuską, a kiedy jeszcze wkleje zdjęcia ktore dzisiaj zrobilam - to padniecie z zachwytu. Ale na razie biorę moje futra i idę na spacer. A potem założę wątek szczeniakom, zobaczycie jakie piękne. Bylam wielce zdziwiona że one takie male, na zdjęciach wczesniejszych wyglądałay na dużo wieksze, a to takie drobniusie maloty, piesek waży 6 kilo, a sunia 6,5kg, przecia to kurdupelki :diabloti:. Quote
figa33 Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 [quote name='majuska']ech..niewiarygodne to wszystko, cudne i wspaniałe.....wiara w ludzi została nam przywrócona na całego :) Figuś, Karolciu jeszcze raz wielkie podziękowania dla Was, to szczęście Mukiego to wielka Wasza zasługa:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] [quote name='Becia66']Dziewczyny bez was nie ma nas, a więc pomoc wasza bezcenna, a główne podziękowania dla was to uśmiechnięte pysie tych naszych kudłatych szczesliwych w nowych domkach.[/QUOTE] dziewczyny kochane , tylko razem , tylko razem nam wychodzi:loveu: , z Wami wszystko się uda !! sama nie wiem co napisać , ale jak patrzę na zdjęcia gdzie Muki tuli się do swoich Państwa to tak mi ciepło na sercu :loveu: Quote
JaMnIŚ_Jogi Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 Jakby co, to ja chętnie odwiedzę Mukiego i poznam tych wspaniałych ludzi, bo takich znajomych nigdy nie za wiele. Myślę, że wizyta poadopcyjno-kontrolna jest w tym wypadku zbędna, ale zawsze to byłby jakiś pretekst ;) Quote
figa33 Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 patrzę na te zdjęcia , patrzę , i napatrzeć się nie mogę :multi: życie jest piękne Quote
Becia66 Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 Mukuniu kochany, myślę o tobie, jak ty sie tam miewasz po nocy. Jedno jest pewne- Państwo kompletnie niewyspani. :diabloti: Quote
figa33 Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 ja wiem ,ze to z mojej strony bardzo nietaktowne i wścibskie ale ..[COLOR=#ee82ee][SIZE=1]..jak tak ma się nasz Mukiś ?..[/SIZE][/COLOR] Quote
Becia66 Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='figa33']ja wiem ,ze to z mojej strony bardzo nietaktowne i wścibskie ale ..[COLOR=#ee82ee][SIZE=1]..jak tak ma się nasz Mukiś ?..[/SIZE][/COLOR][/QUOTE] majuska ma kontakt z Państwem , to może potem coś skrobnie. Sama jestem ciekawa, to już 2 nocki minęły... Quote
majuska Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Wiadomości od Mukiego: " Jest bardzo radosny, je za dwóch, ciągle każe się głaskać. Ogólnie wygląda na zadolonego " :) Zapraszam na nasz nowy cudny bazarek : [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/244163-Szkice-małe-dzieła-sztuki-dla-podopiecznych-z-przytuliska-w-Boguchwale-Do-16-06?p=20941432#post20941432[/url] Quote
Becia66 Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 [quote name='majuska'] " Jest bardzo radosny, je za dwóch, ciągle każe się głaskać. Ogólnie wygląda na zadolonego " :) [/QUOTE] jakie cudowne wiadomości, nawet nie wiecie jak sie ciesze że ma swoje szcześliwe miejsce na ziemi. Quote
figa33 Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 najważniejsze ,że szczęśliwy , ma swoich ludzi i nie jest już samotny bardzo się cieszę kochany Mukiś Quote
Agula99 Posted June 9, 2013 Author Posted June 9, 2013 No to co??? mogę zmienić tytuł??? jak myślicie??? ;) Quote
figa33 Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 [quote name='Agula99']No to co??? mogę zmienić tytuł??? jak myślicie??? ;)[/QUOTE] to chyba majuska musi zadecydować:cool3: Quote
Becia66 Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 [quote name='Agula99']No to co??? mogę zmienić tytuł??? jak myślicie??? ;)[/QUOTE] Agula byłaś przy adopcji, widziałaś i chyba nie sądzisz że móglby wrócić. Zresztą padło z mojej strony takie pytanie ale Państwo odpowiedzieli, że nie ma mowy. Quote
majuska Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 No wg mnie można zmienić Świeże nowiny :) [QUOTE]Pani Renato, Muki bardzo dobrze się odnalazł w nowym domu. Regularnie zabieramy go na spacery. Jak przychodzimy do domu to pozwalamy mu swobodnie chodzić- wczoraj asystował nam przy wkopywaniu rabarbaru i kwiatków (wiemy, że niedziela, ale kwiaty przejechały długą drogę i nie mogły czekać :) ). Muki ma przestronną budę (porządnie ocieploną, również od spodu), a w środku kocyk pluszowy. Prowadzi regularną wojnę z kotem i pewnie gdyby widział, to odgryzłby mu ogon (nota bene kot umyślnie robi mu na złość) :) Mamy tylko jeden problem- Muki ma ochotę jeść jedynie wieczorem- staraliśmy się zachować rytm ze schroniska (czyli rano i wieczorem, poza tym jakiś smakołyk w ciągu dnia mu zostawialiśmy) ale rano troszkę poskubie i zostawia. Za to wieczorem wcina aż mu się uszy trzęsą. Czy w przytulisku też tak robił? Oczywiście nie schudł ani trochę więc może taki rytm mu służy :) Pozdrawiamy serdecznie, Magda i Karol[/QUOTE] Quote
Becia66 Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 jak fajnie się czyta takie wiadomości, to plaster na naszą dzisiejsza ranę... Quote
Recommended Posts