Aga-ta Posted April 22, 2012 Author Posted April 22, 2012 Gofi = Gufi w swoim nowy domu juz od paru dni! a ja nadal nie moge w to uwierzyc:) Zamieszkal w bloku, ale ma tez rekreacyjna dzialke na ktorej przesiaduje ze swoja pania. Zadomowil sie bardzo szybko, panstwo mowia, ze maja wrazenie, ze jest z nimi od zawsze:) oczywiscie jest przekupny:) Quote
Syla Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Masz świetny domek Guficzku...Wszystkiego najlepszego malutki, na nowej drodze życia. Quote
majku33krakow Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 hura,hura hura.staruszki górą.trzymaj się guficzku Quote
azalia Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Guficzku bądź szczęśliwy w swoim nowym domku wraz ze swoją Rodziną. Quote
mag602 Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 To świetna wiadomość - można by zmienić tytuł wątku na radosny - ma dom! Do Gufiego mam pewien sentyment - poznałam go na wątku podhalańskim Quote
Javena Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 Chciałam Wam powiedzieć ,że Gufi to mój sasiad z osiedla i z działek. Jest kochanym psiakiem. W prawdzie pierwsze spotkanie mojego psa i Gofiego ,było burzliwe .Gufi próbował zaatakowac Timka ,ale teraz jest superowym psiaczkiem. Jeżdzi z pania na rowerku ,nie zaczepia zadnych psów. Jest bardzo posłuszny. Zupełnie nie ten sam ,który był wcześniej.Śpi w łożeczku z trojaczkami (wnuczki).Wiedziałam z rozmowy ,że był adoptowany z Krakowa ,ale nie wiedziałam ,że ma swój wątek. Dzis przypadkowo go znalazłam. Mozecie być pewne ,że jest szczęsliwy. Quote
Aga-ta Posted September 27, 2012 Author Posted September 27, 2012 [quote name='Javena']Chciałam Wam powiedzieć ,że Gufi to mój sasiad z osiedla i z działek. Jest kochanym psiakiem. W prawdzie pierwsze spotkanie mojego psa i Gofiego ,było burzliwe .Gufi próbował zaatakowac Timka ,ale teraz jest superowym psiaczkiem. Jeżdzi z pania na rowerku ,nie zaczepia zadnych psów. Jest bardzo posłuszny. Zupełnie nie ten sam ,który był wcześniej.Śpi w łożeczku z trojaczkami (wnuczki).Wiedziałam z rozmowy ,że był adoptowany z Krakowa ,ale nie wiedziałam ,że ma swój wątek. Dzis przypadkowo go znalazłam. Mozecie być pewne ,że jest szczęsliwy.[/QUOTE] jejku! dziekuje CI bardzo za te wiadomosci:) takie wiadomosci to moid na serce:) tzn. nie oddalybysmy chlopaka w zle warunki:) , ale super, ze jeszcze ktos moze to zweryfikowac na miejscu:) Dostalam serie zdjec Gufiego, ale na tel i nie potrafilam wstawic, a potem wyswietlacz mi padl i nie mam juz nawet jednego:( Quote
Javena Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 (edited) [quote name='Aga-ta']jejku! dziekuje CI bardzo za te wiadomosci:) takie wiadomosci to moid na serce:) tzn. nie oddalybysmy chlopaka w zle warunki:) , ale super, ze jeszcze ktos moze to zweryfikowac na miejscu:) Dostalam serie zdjec Gufiego, ale na tel i nie potrafilam wstawic, a potem wyswietlacz mi padl i nie mam juz nawet jednego:([/QUOTE] Jak bedę na działce postaram sie zrobic mu troche zdjęć. Dosć często sie spotykamy. Nie wiedziałabym ,że Gofiś jest adoptowany ,tylko własnie takie dziewne zdarzenie było. Ja wychodziłam z bramki ze swoim psem ,a oni z Gofisiem i ten jak zobaczył psa jak ruszył w naszą strone .Tak własnie dowiedziałam sie ,że on jest z adopcji. Teraz ,jest bardzo grzecznym pieskiem . Chyba poczuł sie bardziej pewny. Kochaja go wszyscy ,a zwłaszcza wnuczki . Tylko pytają ,czy moga spać z Gufim. Edited September 27, 2012 by Javena Quote
Aga-ta Posted September 27, 2012 Author Posted September 27, 2012 byloby super! bede bardzo wdzieczna za zdjecia:) Quote
Syla Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 zmieńcie temat wątku Goficzka....że w szczęśliwym domku już jest... Quote
Aga-ta Posted September 28, 2012 Author Posted September 28, 2012 no, tak racja. Zaraz to zrobie Quote
Javena Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Dziś rano spotkałam Guficzka z pania na spacerku. Mam obiecaną sesje zdjęciową.Jak tylko dostanę przeslę. Gufis jest naprawde szczęsliwy. Quote
Rudzia-Bianca Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 przeklejam z krakowskiego ... [quote name='Rumi.'][FONT=arial black]Uwaga! [/FONT][FONT=arial]przeklejam z forum fretkowego [/FONT]http://forum.fretki.org.pl/viewtopic.php?f=24&t=21742[FONT=arial] "[/FONT][FONT=Lucida Grande]Podaję za [/FONT]http://www.rsoz.org/?c=mdAktualnosci-cmPokaz-170 [FONT=Lucida Grande]Na osiedlu 1000-lecia w Rzeszowie mieszka kobieta, która odpowiada na ogłoszenia ludzi chcących oddać zwierzę w dobre ręce przedstawiając się jako miłośnik zwierząt. Niczego nie podejrzewając ludzie przekazują jej psa lub kota (a wydaje się osóbką dość wiarygodną) myśląc, że oddają naprawdę w kochające ręce. Niestety, jest kobietą wyrachowaną, okrutną i traktującą zwierzęta jak zabawki, które w dodatku szybko się jej nudzą.[/FONT] [FONT=Lucida Grande]W ostatnich 5 latach przez jej ręce przewinęło się ok. 30 zwierząt różnych gatunków tj. koty, psy, króliki, tchórzofretki itp. Zwierzęta w krótkim czasie znikają bez śladu.[/FONT] [FONT=Lucida Grande]Parę lat temu adoptowała ze schroniska psa, po paru miesiącach kota i oba zwierzątka zniknęły. W pierwszy dzień wakacji br. wraz z córką pojawiła się ponownie w schronisku ( w innym kolorze włosów i w dużych ciemnych okularach) chcąc adoptować psa ale została rozpoznana i wyproszona za bramę.Podczas krótkiej wymiany zdań i rozmowy z jej nastoletnią córką usłyszeliśmy, że „ my kochamy zwierzątka ale one same umierają” np. królika zjadł pies, potrącony przez samochód pies zamiast do weterynarza trafił do wanny aż sam zdechł, zaś koty same odchodziły lub cierpiały pozostawione w nie leczonej chorobie. RSOZ chce przerwać ten proceder i zbiera dowody w tej sprawie. Prosimy o kontakt wszystkich którzy mogą nam pomóc. [/FONT] [FONT=Lucida Grande]Kontakt tel.510 170 788"[/FONT] Quote
Aga-ta Posted October 7, 2012 Author Posted October 7, 2012 Javena napisał(a):Dziś rano spotkałam Guficzka z pania na spacerku. Mam obiecaną sesje zdjęciową.Jak tylko dostanę przeslę. Gufis jest naprawde szczęsliwy. DZIEKUJE BARDZO za wiadomosci:loveu: i niecierpliwie czekam na sesje:) Quote
Recommended Posts