Jump to content
Dogomania

wiekowy, chudy, wystraszony...i sam na tym swiecie. MA DOM! i to jaki:)

Recommended Posts

Posted (edited)

Gofi - to maly starszy pan, ktorego przerosla sytuacja w jakiej sie znalazl. Zostal znalezione w Myslenicach, przezyl traume w N.Targu. Przerazony, zagubiony, boi sie gwaltownych ruchow, przerazaja go mezczyzni - jednym slowem pies po przejsciach.
Dzieki BeacieDz i cudownej pani Ewie od dzis bedzie spal spokojnie pod czula opieka.
Bardzo prosze o pomoc w oglaszaniu i wsparcie finansowe na kastracje i dt.

Gofi ma ok. 8 lat (zdjecia z lecznicy)

Edited by Aga-ta
Posted

Nie wiem kto tu kogo wspomaga finansowo ! ( Jamniki ! ) jestem Twoją dlużniczką , mogę Cię spłacić w .... psach ? ;)

Może napisać do Rudzi Bianki czy nie kojarzy ogłoszenia o zaginięciu takiego psiaka , może jakaś starsza pani za nim tęskni ?

Posted

Agnieszka Co. mnie zaprosiła, więc jestem.Fajny i malutki, ale wcale nie staruszek.Takie malizny, to nawet do 20 latek dobiegają i to nierzadko.Ogonek ma, albo dziwnie obcięty, albo taki niewyrośnięty.Zajrzę jeszcze oczywiscie.Jak będzie miał ładniejsze zdjęcia, to mogę go dać do DZ.Ok 2 tygodnie temu, w podobnym wieku, ok 5 kg sunia znalazła tak, bardzo fajny DS, więc zawsze warto.

Posted

malutki, ale na dłuższych nóżkach :) trzymam mocno kciuki za pieska

Posted

I jak się aklimatyzuje w domku tymczasowym ten biedak?

Posted

bardzo dobrze, chodzi za pania Ewa krok w krok i najchetniej nie spuszczalby oczu z czlowieka. Dogaduje sie z psami i kotami. Niestety jest tylko jeden problem, poniewaz w domu jest drugi samiec znaczy teren, dlatego chcialabym go jak najszybciej wykastrowac (byc moze juz w przyszlym tygodniu, teraz jeszcze pani Ewa odkarmia go, bo chlopak wyniszczony straszliwie)

Posted

Też odwiedzam wyrośniętego ratlerka :lol: Gofi, jajeczka ci wytną i siuśkać przestaniesz, ale potem już tylko lepiej będzie.I tak dobrze, że samce się tolerują, z moim śleputkiem, by to nie przeszło.

Posted

[quote name='krakowianka.fr']jestem i ja, obojgu z Szakim zrobie dzis wieczorem kilka ogloszen.

serdecznie DZIEKUJE:)

Teskt do ogloszen dla Gofiego (chyba, ze ktos moze napisac cos bardziej chwytajacego za serce)

DELIKATNY PIESEK W TYPIE RATLERKA POSZUKUJE OPIEKUNA
Gofi jest pieskiem w srednim wieku. Jego zycie do tej pory nie bylo latwe, zostal porzucony przez wlasciciela, trafil do schroniska, gdzie jako najmniejszy psiak w boksie musial walczyc o przetrwanie. Aktualnie przebywa w domu tymczasowym w Krakowie. Gofi jest pieskiem delikatnym i bardzo uczuciowym. Lubi sie przytulac i byc glaskany. Jest oddany, posluszny i wpatrzony w swojego opiekuna. Siwa mordka nie jest oznaka jego starosci (piesek ma ok. 5 lat), a jedynie stresu jaki musial przezyc ten maluch. Toleruje koty, o pieski bywa zazdrosny. Zostal wykastrowany. Gofi bedzie idealnym pieskiem dla osoby, ktora szuka spokojnego i oddanego towarzysza

Kontakt w sprawie adopcji: 605 491 538, 602 722 040

Warunkiem adopcji jest wyrazenie zgody na wizyte przed adopcyjną oraz podpisanie umowy adopcyjnej.