Aga-ta Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 (edited) Gofi - to maly starszy pan, ktorego przerosla sytuacja w jakiej sie znalazl. Zostal znalezione w Myslenicach, przezyl traume w N.Targu. Przerazony, zagubiony, boi sie gwaltownych ruchow, przerazaja go mezczyzni - jednym slowem pies po przejsciach. Dzieki BeacieDz i cudownej pani Ewie od dzis bedzie spal spokojnie pod czula opieka. Bardzo prosze o pomoc w oglaszaniu i wsparcie finansowe na kastracje i dt. Gofi ma ok. 8 lat (zdjecia z lecznicy) Edited September 28, 2012 by Aga-ta Quote
majku33krakow Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 (edited) ty nim się opiekujesz agatko ? agatko ,ty aniele nawet starszych panów ratujesz.super. Edited February 22, 2012 by majku33krakow Quote
Aga-ta Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 pies jest pod moja 'opieka' i Pati, ktora wspomaga mnie finansowo. przebywa w dt u p. Ewy (ktorej jeszcze raz serdecznie DZIEKUJE za pomoc) Quote
Patia Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Nie wiem kto tu kogo wspomaga finansowo ! ( Jamniki ! ) jestem Twoją dlużniczką , mogę Cię spłacić w .... psach ? ;) Może napisać do Rudzi Bianki czy nie kojarzy ogłoszenia o zaginięciu takiego psiaka , może jakaś starsza pani za nim tęskni ? Quote
Aga-ta Posted February 23, 2012 Author Posted February 23, 2012 wlasnie tez myslalam o Rudzi, jak znajdziesz dzis chwile, prosze napisz do niej Quote
Agnieszka Co. Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 To jest mikrus, czy tylko się wydaje malutki? Quote
Syla Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Agnieszka Co. mnie zaprosiła, więc jestem.Fajny i malutki, ale wcale nie staruszek.Takie malizny, to nawet do 20 latek dobiegają i to nierzadko.Ogonek ma, albo dziwnie obcięty, albo taki niewyrośnięty.Zajrzę jeszcze oczywiscie.Jak będzie miał ładniejsze zdjęcia, to mogę go dać do DZ.Ok 2 tygodnie temu, w podobnym wieku, ok 5 kg sunia znalazła tak, bardzo fajny DS, więc zawsze warto. Quote
Patia Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Mam nadzieję , że on też znajdzie super dom . On bardzo potrzebuje spokoju , jest malutki , waży 4-5 kg . Quote
AgaG Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 malutki, ale na dłuższych nóżkach :) trzymam mocno kciuki za pieska Quote
Aga-ta Posted February 25, 2012 Author Posted February 25, 2012 zapraszam do innych pieskow z Podhala http://www.dogomania.pl/threads/223647-Schronisko-na-tzw.-quot-KONCU-SWIATA-quot-masa-psow-bezskutecznie-czekajacych-na-pomoc Quote
Agnieszka Co. Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Podnoszę maluszka. Są jakieś nowe fotki? Quote
Aga-ta Posted February 25, 2012 Author Posted February 25, 2012 Dziekuje, ze jestescie:). niestety nie mamy nowych zdjec, prawdopodobnie beda po weekendzie Quote
AgaG Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 I jak się aklimatyzuje w domku tymczasowym ten biedak? Quote
Aga-ta Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 bardzo dobrze, chodzi za pania Ewa krok w krok i najchetniej nie spuszczalby oczu z czlowieka. Dogaduje sie z psami i kotami. Niestety jest tylko jeden problem, poniewaz w domu jest drugi samiec znaczy teren, dlatego chcialabym go jak najszybciej wykastrowac (byc moze juz w przyszlym tygodniu, teraz jeszcze pani Ewa odkarmia go, bo chlopak wyniszczony straszliwie) Quote
Syla Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 Też odwiedzam wyrośniętego ratlerka :lol: Gofi, jajeczka ci wytną i siuśkać przestaniesz, ale potem już tylko lepiej będzie.I tak dobrze, że samce się tolerują, z moim śleputkiem, by to nie przeszło. Quote
krakowianka.fr Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 jestem i ja, obojgu z Szakim zrobie dzis wieczorem kilka ogloszen. Quote
Aga-ta Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 [quote name='krakowianka.fr']jestem i ja, obojgu z Szakim zrobie dzis wieczorem kilka ogloszen. serdecznie DZIEKUJE:) Teskt do ogloszen dla Gofiego (chyba, ze ktos moze napisac cos bardziej chwytajacego za serce) DELIKATNY PIESEK W TYPIE RATLERKA POSZUKUJE OPIEKUNA Gofi jest pieskiem w srednim wieku. Jego zycie do tej pory nie bylo latwe, zostal porzucony przez wlasciciela, trafil do schroniska, gdzie jako najmniejszy psiak w boksie musial walczyc o przetrwanie. Aktualnie przebywa w domu tymczasowym w Krakowie. Gofi jest pieskiem delikatnym i bardzo uczuciowym. Lubi sie przytulac i byc glaskany. Jest oddany, posluszny i wpatrzony w swojego opiekuna. Siwa mordka nie jest oznaka jego starosci (piesek ma ok. 5 lat), a jedynie stresu jaki musial przezyc ten maluch. Toleruje koty, o pieski bywa zazdrosny. Zostal wykastrowany. Gofi bedzie idealnym pieskiem dla osoby, ktora szuka spokojnego i oddanego towarzysza Kontakt w sprawie adopcji: 605 491 538, 602 722 040 Warunkiem adopcji jest wyrazenie zgody na wizyte przed adopcyjną oraz podpisanie umowy adopcyjnej. Quote
Rudzia-Bianca Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Jestem, nie kojarzę niestety ogłoszenia o takim ryjku :( Wrzuciłam go do mnie na fb, rozsyłamy gdzie się da ...https://www.facebook.com/profile.php?id=100003396334006 Weci go nie rozpoznają , jeszcze do jednej pani dr wyślę ... Quote
Aga-ta Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 pewnie, ze tak:) mam nadzieje, ze inni tez to zauwaza Quote
Rudzia-Bianca Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Aga-ta napisał(a):Dziekuje Rudziu:) To ja dziękuję , to mój krajan:) czy ziomal w zależności od slangu ;) Zaraz dorzucę jego zdjęcia :) Mogę oczywiście je wykorzystywać mam nadzieję ;) Quote
Recommended Posts