AnkaG Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Weszka dzięki, że się odezwałaś. Szkoda, że tak daleko mieszkacie. Po Guziku widac, że biedakowi schron nie służy. Schudł i to futerko w coraz gorszym stanie. Biedak siedzi w kojcu i tylko w budzie może się schrornic przed zimnem. :-( Po awatarku widzę, że masz sznupka, więc wiesz, że one się absolutnie nie nadają do budy. :-( I do tego brak kontaktu z człowiekiem .... Trzymam kicuki. Jeszcze raz dzięki. PS Ja w sylwka wzięłam sznaucerkę z naszego schronu i tym sposobem mam już 4 miniatury. Quote
weszka Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 AnkaG, mam nadzieję że ta Pani się zdecyduje. Wygląda na dość zdeterminowaną. Chciała miniturkę Czarnulka z Sosnowca ale całe szczęście odnalazł go właściciel. Pytała też o psiaka w Wałbrzychu. Ale Guzik jej najbardziej leży na sercu. Zobaczymy, różnie to bywa... Tak, mam sznaucery tyle że olbrzymy p&s - 3 suczki. I zdaję sobie sprawę że sznupki kompletenie nie nadają sie do schronu. Jak zresztą żaden pies ale niektóre radzą sobie jakoś, a tak kontaktowe psiaki jak sznupki absolutnie :( Quote
weszka Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Muszę jeszcze odwiedzić Panią żeby sprawdzić domek. Jestem umówiona na jutro. Ale po tych wszystkich dyskusjach Pani wydaje sie być wymarzoną kandydatką na właściciela Guzika :cool3: Jeśli wszystko pójdzie OK pozostaje kwestia transportu.... :roll: Ja we wtorek jestem w Warszawie gdyby udało się go dowieźć do Warszawy to by było super. Quote
AnkaG Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 Ale jesteś we wtorek czy dłużej. Można spróbowac na wątku transportowym. Quote
AnkaG Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 Oj już napisałaś na wątku transprtowym. Quote
weszka Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Jestem w Wawie tylko we wtorek. Napisałam już bo wierze że po jutrzejszej wizycie przedadopcyjnej tylko się utwierdzę w przekonaniu że domek jest dobry. A transportu wolałam zacząć szukać wcześniej. Możesz pomóc???? A ostatecznie dam jutro potwierdzenie jak sprawdzę domek. Quote
weszka Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Byłam dzisiaj u państwa którzy chcą Guzika. Domek super, ludzie bardzo sympatyczni, odpowiedzialni :multi: . Miłośnicy psów i sznaucerów w szczególności :) Wcześniej mieli mixa średniaka ale odszedł w wieku 12 lat. Teraz mają młodego mixa olbrzymka - słodki, miły, spokojny i kochający wszystko psiak. ALE TU PODSTAWOWE PYTANIE [B]CZY GUZIK MÓGŁBY SIĘ DOGADAĆ Z DRUGIM DUŻYM PSEM??????? [/B]Jak sądzicie cioteczki, które znacie Guzika???? Przeczytałam że jest łagodny ale czy także do psów????? CZEKAM NA SZYBKĄ ODPOWIEDŹ!!!!! Jeśli bęzie ona że TAK to jak najszybciej proszę wyciągnąć Guzika i BŁAGAM o pomoc w zorganizowaniu transportu. Quote
AMIŚKA Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Siedzial w schronie z wielkim wilkowatymi i bał sie ich ale nie byl agresywny. Quote
weszka Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Bo go pewnie terroryzowały :( Ten psiak w domku jest młodziutki i jest strasznie towarzyski więc krzywdy mu nie zrobi Quote
weszka Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Słuchajcie to jest mój tel. 0607 377 834 jeśli możecie dajcie mi swoje bo musimy dogadać SZCZĘŚLIWY FINAŁ WYCIĄGNIECIA GUZIKA ZE SCHRONU Quote
AnkaG Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 Myśłałam, myślałam i nic nie wymyśliłam z transportem. :-( Ja nie dostanę w tym tygodniu urlopu. Nawet 1 dnia. Kombinowałam, żeby do Warszawy moją 75 letnią mamę wysłac, bo mamy rodzinę tam. Ale dzisiaj zmarła najblizsza przyjaciółka mamy i mama musi pomóc w pogrzebie. Ech domek jest ale transportu nie ma. Quote
Inez Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Własnie do mnie dzwonił pewnien pan z Radomia, miłośnik sznaucerów chętny na psiaka, ale oczywiście pani z Krakowa ma pierszeństwo. A temu panu moze uda się znaleźć innego sznaucera? Są jeszcze jakieś do adopcji? Moze być starszy. Z rozmowy wywnioskowalam ze to bardzo dobry domek a pan ma naprawde fajne podejście do psów. Quote
AnkaG Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 Inez zachowaj tel do pana z Radomia. Pewnie, że domek w Krakowie ma pierwszeństwo, ale przez transport może nic z tego nie wyjśc. :-( Weszka a państwo nie mogą przyjechac? Nocleg bym załatwiła u rodziców. Quote
weszka Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Jutro może uda mi się załatwić transport. Dam znać wieczorem. Co do innych sznaucerów to niestety są inne :( Jest słodka kochana 7 letnia olbrzymka czarna w Skarżysku (moje oczko w głowie, a Pan miałby blisko!!!!!), w schronie w Wałbrzychu p&s średniak, jest 2,5 letnia olbrzymka z rodowodem k/Wrocławia, jest mix średniak w Łodzi.... tyle wiem od razu z głowy Quote
weszka Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3460817#post3460817[/URL] - to link Sonieczki kochanej biednej wywalonej na ulice olbrzymki :( A to Sonia - wymarzona dla miłośnika sznaucerów :), ma wszystkie najlepsze cechy tej rasy [IMG]http://img487.imageshack.us/img487/3551/p2180365if0.jpg[/IMG] Quote
Inez Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Sonia jest piękna, powiem o niej ale obawiam się ze pan by wolal jednak mniejszego sznaucerka, ma dwie miniaturki i dużego owczarka. Przeslijcie mi na pw linki z wątkami sznaucerków do adopcji. :) Quote
weszka Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [B]AnkaG[/B] moja koleżanka ze Szczecina dowiedzie Guzika do Wawy. Czy dzisiaj można by go wyciągnąć ew. jutro z samego rana tak żeby na ok. 15 był w Warszawie??? Quote
weszka Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='Inez']Sonia jest piękna, powiem o niej ale obawiam się ze pan by wolal jednak mniejszego sznaucerka, ma dwie miniaturki i dużego owczarka. Przeslijcie mi na pw linki z wątkami sznaucerków do adopcji. :)[/quote] Jeden sznaucuś jest w moim podpisie, pozostałe prześlę wieczorem. Quote
malawaszka Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='Inez']Własnie do mnie dzwonił pewnien pan z Radomia, miłośnik sznaucerów chętny na psiaka, ale oczywiście pani z Krakowa ma pierszeństwo. A temu panu moze uda się znaleźć innego sznaucera? Są jeszcze jakieś do adopcji? Moze być starszy. Z rozmowy wywnioskowalam ze to bardzo dobry domek a pan ma naprawde fajne podejście do psów.[/quote] Inez - dziś lub jutro będzie znowu działała moja strona :multi: tylko po miesiącu niedziałania jest pewnie deczko nieaktualna, ale spróbuję dziś to uporządkować - zachowaj kontakt do tego pana Quote
AnkaG Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 :lol: Sznaucerek średniaczek został dzisiaj o godz. 15.30 zabrany przeze mnie ze schronu. Zawiozłam go do koleżanki Weszki - mojej imienniczki Ani. Teraz się kąpie i fryzuje. No i bedą fotki. :multi: Jutro rano jedzie do Warszawy i dalej do domku do Krakowa. :multi: Trzymam kciuki. Weszko dziękujemy za znalezienie domku. :Rose: Quote
Inez Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Aniu, super! Wiecie co? Dzwoniła nastepna chętna pani na szuancerka minaturkę, tym razem z Wisły, najlepiej żeby była suczka, wiek nieograniczony, moze być staruszka. Malawaszka, aktualizuj szybko stronę :cool3:. Quote
Celina12 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 :multi::multi:-Ania kocha sznaucery do nieprzytomności-tak jak ja jamniki :loveu::loveu::loveu: Quote
AnkaG Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 Foootki w drodze ... cudo chłopak. Quote
Celina12 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Naprawdę Przystojniak z Niego :loveu::loveu: [IMG]http://images21.fotosik.pl/3/df61afb83960c384med.jpg[/IMG] [IMG]http://images21.fotosik.pl/3/9093722399d10b16med.jpg[/IMG] [IMG]http://images21.fotosik.pl/3/7dbb25e6d2e94dffmed.jpg[/IMG] [IMG]http://images20.fotosik.pl/73/f28bb281af0171e5.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts