Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Udało się Soni i to tak szybko :) Jadąc po nią już wiedziałam,bo telefon był w środę wieczorem.A rosi79 była nieświadoma,bałam się jej robić nadziei,gdyby coś nie wyszło.Była wielka niespodzianka. Ale czekała dwa lata na swój dom.W Waszym przypadku,to byłoby za długo i pewnie byście się do niej przywiązali.Jest piękna,młoda,na pewno znajdzie się ten właściwy człowiek,który ją pokocha.

Posted

Dokladnie,sonia byla oglaszana od 2 lat.Niestety dopiero od niedawna dowiedzialam sie o tym forum.Wczesniejsze oglaszanie nie przynosilo skutku.
Dobrze ze takie fora istnieją:)dzieki nim wiele pieskow znajduje swoje domy.

Maju,uklony w twoja strone:)
A jeszcze sa te ogloszenia?????bo odkad sunia zaadoptowana to mam codziennie telefony w jej sprawie.

A wiecie,niedawno napisala do mnie nowa wlascicielka Soni.Ze kochają ja i ze jest taka jaką by chcieli.Cos mi sie wydaje ze bedzie wypieszczona ze ho ho ho.No i fajnie.Nalezy jej sie po tylu miesiacach samotnego życia.
Juz jest odrobaczona,zaszczepiona,planuja zaczipowac by im nie zginela.
Wspaniali wlasciciele.Nie marzylam nawet w polowie o takich ludziach dla niej.Nie sadzilam ze bedzie miala taki dom wspanialy.
Oby rosla zdrowo i ona jak i nowa pani byli szczesliwi:))

• 4 weeks later...
Posted (edited)

Sonia już w pełni się zaaklimatyzowała w nowym domku.
Jest kochaną sunią i właściciele są nią zachwyceni.Już rana na mordce się zagoiła,zakończone są wszystkie szczepienia i wszczepiony czip.Została jeszcze sterylka.
I kilka zdjęć Soni :

Piękna jest :) .

Edited by elinaa
Posted

Bardzo się cieszę z dobrych wiadomości. Na zdjęciach widać, że jest szczęśliwa a dobre samopoczucie działa świetnie na urodę. Widać też że Państwo dbają o nią. Jest czyściutka, wyczesasana i uśmiechnięta. Wielka to dla mnie radość, taki widok.

• 6 months later...