kaj Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Dziewczyny i chłopaku jestem z Was dumna :-) A szczęśliwej suni Soni wszystkiego najlepszego i najdłuższego życia w swoim domku!! Quote
anna2012 Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 Ja również cieszę się, że suczka znalazła dom ! Mam nadzieję, że naszą psicę też ktoś będzie chciał. Quote
elinaa Posted February 28, 2012 Author Posted February 28, 2012 Udało się Soni i to tak szybko :) Jadąc po nią już wiedziałam,bo telefon był w środę wieczorem.A rosi79 była nieświadoma,bałam się jej robić nadziei,gdyby coś nie wyszło.Była wielka niespodzianka. Ale czekała dwa lata na swój dom.W Waszym przypadku,to byłoby za długo i pewnie byście się do niej przywiązali.Jest piękna,młoda,na pewno znajdzie się ten właściwy człowiek,który ją pokocha. Quote
rosi79 Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Dokladnie,sonia byla oglaszana od 2 lat.Niestety dopiero od niedawna dowiedzialam sie o tym forum.Wczesniejsze oglaszanie nie przynosilo skutku. Dobrze ze takie fora istnieją:)dzieki nim wiele pieskow znajduje swoje domy. Maju,uklony w twoja strone:) A jeszcze sa te ogloszenia?????bo odkad sunia zaadoptowana to mam codziennie telefony w jej sprawie. A wiecie,niedawno napisala do mnie nowa wlascicielka Soni.Ze kochają ja i ze jest taka jaką by chcieli.Cos mi sie wydaje ze bedzie wypieszczona ze ho ho ho.No i fajnie.Nalezy jej sie po tylu miesiacach samotnego życia. Juz jest odrobaczona,zaszczepiona,planuja zaczipowac by im nie zginela. Wspaniali wlasciciele.Nie marzylam nawet w polowie o takich ludziach dla niej.Nie sadzilam ze bedzie miala taki dom wspanialy. Oby rosla zdrowo i ona jak i nowa pani byli szczesliwi:)) Quote
maja602 Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Tak są. Na niektórych stronach nie mogę usunąć i trzeba poczekać aż same wygasną. Quote
elinaa Posted March 24, 2012 Author Posted March 24, 2012 (edited) Sonia już w pełni się zaaklimatyzowała w nowym domku. Jest kochaną sunią i właściciele są nią zachwyceni.Już rana na mordce się zagoiła,zakończone są wszystkie szczepienia i wszczepiony czip.Została jeszcze sterylka. I kilka zdjęć Soni : Piękna jest :) . Edited October 5, 2012 by elinaa Quote
maja602 Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Bardzo się cieszę z dobrych wiadomości. Na zdjęciach widać, że jest szczęśliwa a dobre samopoczucie działa świetnie na urodę. Widać też że Państwo dbają o nią. Jest czyściutka, wyczesasana i uśmiechnięta. Wielka to dla mnie radość, taki widok. Quote
maja602 Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Mam prośbę. Zagłosujcie na moją Goldi. Do wygrania jest 10kg. karmy a ja mam prawie 20 bezdomnych kotów na utrzymaniu. Dziękuję . http://www.petsupplies.pl/dachowiec-miesiaca.html?pID=490 Quote
elinaa Posted October 5, 2012 Author Posted October 5, 2012 [quote name='maja602']Mam prośbę. Zagłosujcie na moją Goldi. Do wygrania jest 10kg. karmy a ja mam prawie 20 bezdomnych kotów na utrzymaniu. Dziękuję . http://www.petsupplies.pl/dachowiec-miesiaca.html?pID=490 zrobione :) Quote
maja602 Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Dziękuję wszystkim za głosy ale niestety inne kotki zdobyły wiecej głosów. Quote
Recommended Posts