Jump to content
Dogomania

Farel - cudowny Przyjaciel - odszedł za Tęczowy Most 18.07...Biegaj Kochadełko...

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zajmowałam się nim w schronisku.
Jestem oburzona - sprawa nagminnego lekceważenia próśb wolontariuszy o wizyty poadopcyjne zostanie poruszona na najbliższym zebraniu !
Gdzie nie spojrzę, psy z naszego schroniska - porzucane, zaniedbane, bite, dyndające na łańcuchach - a statystyki piękne, rekordowa ilość adopcji.

Posted

[quote name='shiina']drapanko za uchem dla kochanego Farelka :)
A gdzie on u Ciebie Anja spi, gdzie mieszka???[/QUOTE]
Farel jest w osobnym budynku razem z 4 innymi psiakami,ale każdy w innym boksie.Byłam,widziałam...plus jeśli chodzi o Farela to podłoga-nie ślizgają się łapki:)Jade do niego prawdopodobnie w sobote.Obiecuje ze wycałuje i wyściskam pyszczek jego!!Drapanko i miziane za uchem obowiązkowe ha ha ha :)

Posted (edited)

[quote name='RudziaPaula']Farel jest w osobnym budynku razem z 4 innymi psiakami,ale każdy w innym boksie.Byłam,widziałam...plus jeśli chodzi o Farela to podłoga-nie ślizgają się łapki:)Jade do niego prawdopodobnie w sobote.[B]Obiecuje ze wycałuje i wyściskam pyszczek jego!!Drapanko i miziane za uchem obowiązkowe ha ha ha[/B] :)[/QUOTE]

Trzymamy Cię za słowo :):):)
A zrobisz choć jedną foteczkę Farelkowi w Jego nowym "mieszkanku" ???
Bardzo prosimy :modla:
Myślę, ze Anja nie będzie miała nic przeciwko temu :)

Edited by DONnka
Posted

[quote name='RudziaPaula']Farel jest w osobnym budynku razem z 4 innymi psiakami,ale każdy w innym boksie.Byłam,widziałam...plus jeśli chodzi o Farela to podłoga-nie ślizgają się łapki:)Jade do niego prawdopodobnie w sobote.Obiecuje ze wycałuje i wyściskam pyszczek jego!!Drapanko i miziane za uchem obowiązkowe ha ha ha :)[/QUOTE]

... a ten budynek ogrzewany? i boks z siankiem? moze zrobisz jakies zdjecia :)

Posted

[quote name='Dada M']Zajmowałam się nim w schronisku.
Jestem oburzona - sprawa nagminnego lekceważenia próśb wolontariuszy o wizyty poadopcyjne zostanie poruszona na najbliższym zebraniu !
Gdzie nie spojrzę, psy z naszego schroniska - porzucane, zaniedbane, bite, dyndające na łańcuchach - a statystyki piękne, rekordowa ilość adopcji.[/QUOTE]

Brawo, popieram!!!!:)
Buziale dla naszego Przyjaciela:)

Posted

[quote name='RudziaPaula']Farel jest w osobnym budynku razem z 4 innymi psiakami,ale każdy w innym boksie.Byłam,widziałam...plus jeśli chodzi o Farela to podłoga-nie ślizgają się łapki:)Jade do niego prawdopodobnie w sobote.Obiecuje ze wycałuje i wyściskam pyszczek jego!!Drapanko i miziane za uchem obowiązkowe ha ha ha :)[/QUOTE]

Super, od wujcia też buziaka proszę dać :)

Posted

Hejka:)Pomieszczenie ogrzewane...dostatecznie,pisze dostatecznie bo ja uwielbiam jak jest bardzo ciepło...psiaki nie za bardzo już,ale im jest napewno przyjemnie.Boks miał przygotowane posłanie z ciepłych kołderek na przyjazd Farela i tak jak obiecała Anja piłeczkę.Obiecuje do podwójnie a nawet poczwórnie od wszystkich wysciskac i wycałowac:) Zdjecia też(mysle ze Anja nie bedzie miała nic przeciwko)Mam nadzieje ze leki bedzie mozna juz odstawic mu i jego samopoczucie i zdrowie poprawi sie.

Posted

[quote name='Anja2201']Zdjęcia i dokładny opis warunków w jakich psy mieszkają są na moim wątku hotelowym , w podpisie :)[/QUOTE]

uważaj bo teraz jest nagonka na hoteliki, atakują też bezsensownymi pytaniami hotelik u sylwiaso, gdzie również i my mamy swoje psiaki. Niektórzy są tak ograniczeni umysłowo, że nie docierają do nich wpisy ludzi, którzy darzą sympatią zarówno hotelik jak i właścicielkę. Sympatią która powstała w wyniku doskonałej opieki nad pozostawionymi psiakami

Posted

[quote name='uczeń czarnoksieżnika']uważaj bo teraz jest nagonka na hoteliki, atakują też bezsensownymi pytaniami hotelik u sylwiaso, gdzie również i my mamy swoje psiaki. Niektórzy są tak ograniczeni umysłowo, że nie docierają do nich wpisy ludzi, którzy darzą sympatią zarówno hotelik jak i właścicielkę. Sympatią która powstała w wyniku doskonałej opieki nad pozostawionymi psiakami[/QUOTE]
Nie bardzo rozumiem co to ma na celu,wytłumaczy mi ktos?

Posted

[quote name='RudziaPaula']Nie bardzo rozumiem co to ma na celu,wytłumaczy mi ktos?[/QUOTE]

wcale się nie dziwię gdyż Ja też tego nie bardzo rozumiem. Skoro na wątku hoteliku pojawiają się wpisy osób które od wielu lat współpracują z danym hotelikiem i są olewane bo ktoś wie lepiej jak jest patrząc na zdjęcie.........dziwne, no ale tacy są "polacy"

Posted

Owszem i ja czytałam u Anji dziwne posty,głównie o kase chodziło...nie wiem czy ktoś chodź raz był u Niej,a zwłaszcza ci co wypisują te bzdury...ja byłam.i moje pierwsze wrażenie jest naprawde pozytywne.pieniądze też nie są ogromne,zwłaszcza jeśli chodzi o opiekę nad chorym psem....za zdrowego konia bez opieki nad nim płaci się wiecej....

Posted

[quote name='uczeń czarnoksieżnika']czy chodzi Ci o paintball...takie zabawy ze strzelaniem do siebie gdzieś np. w lesie[/QUOTE]
o-o-o!! właśnie. Ja nie gustuje w takich zabawach, totez nie zostalo mi w pamięci określenie, ale opowieści o adrenalinie i polowaniach utkwiły mi w pamięci dobrze.