Jump to content
Dogomania

Farel - cudowny Przyjaciel - odszedł za Tęczowy Most 18.07...Biegaj Kochadełko...

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hejka Wszystkim:)Niuniuś wycałowany,wymiziany i wysciskany...zdjęcia ciut później wrzuce...Wyszedł na spacerek ale nie za bardzo chciał długo chodzic...nie chce jeśc dzis za bardzo i to martwiące jest...może później...mam nadzieje ze bedzie chciał..chyba trafiłam z wizyta w gorszy dzien.ale tak moze niestety u niego bywac...czekam na wiesci od Anji ze juz mu lepiej...

Posted

[quote name='azalia']Karmy nie moźna moczyć w gorącej wodzie,bo traci właściwości,jedynie w letniej lub lekko ciepłej.[/QUOTE]

oooooooo.a w szpitalu moczyli w gorącej...ale dobrze wiedziec:)

Posted

Z Farelkiem było kiepsko , właśnie wróciliśmy od weta , miał arytmie serca i wysoką temperaturę , dostał leki i widać , że poczuł się silniejszy , ale nadal jest słaby , nie chce wstać . Gotuję mu właśnie kurczaka z ryżem , wet stwierdził ,że teraz ważniejsze jest , żeby w ogóle coś jadł , a leki na wątrobę dostaje więc tu powinno być ok . Przeniosłam Farela dzisiaj do domu , żeby go mieć na oku .

Posted

[quote name='Anja2201']Ryż z kurczaczkiem zjedzony , micha wylizana :)[/QUOTE]
Uwielbia kuciaka:)ciesze sie że już z nim lepiej...mam nadzieje ze mu przejdzie...dzieki Anja za zabranie do domku,bede spokojniej spała.Byc może to jego pierwszy pobyt w DOMU...

Posted

tragedia...w [URL="http://www.google.pl/search?hl=pl&client=firefox-a&hs=QHe&rls=org.mozilla:pl:official&sa=X&ei=6KBST_i-JYWAhQesvJD9BQ&ved=0CB4QvwUoAQ&q=vancouver&spell=1"][B][I]vancouver podobnie było....
[/I][/B][/URL]

Posted

[quote name='Anja2201']Z Farelkiem było kiepsko , właśnie wróciliśmy od weta , miał arytmie serca i wysoką temperaturę , dostał leki i widać , że poczuł się silniejszy , ale nadal jest słaby , nie chce wstać . Gotuję mu właśnie kurczaka z ryżem , wet stwierdził ,że teraz ważniejsze jest , żeby w ogóle coś jadł , a leki na wątrobę dostaje więc tu powinno być ok . [B]Przeniosłam Farela dzisiaj do domu , żeby go mieć na oku[/B] .[/QUOTE]

[quote name='Anja2201'][B]Ryż z kurczaczkiem zjedzony , micha wylizana :[/B])[/QUOTE]

[B]Anja[/B], jesteś kochana, że wzięłaś biedaka do domku, choćby tylko na trochę :loveu:
Chłopak od razu odzyskał apetyt :multi: :multi: :multi:
Wygląda na to, że dla Farelka bliskość człowieka jest najlepszym lekarstwem ;)

Posted

Farelek dzisiaj lepiej choć słaby jest strasznie , kurczaka z ryżem zjada bardzo ładnie , rozcieńczam mu to z wodą pół na pół bo pić nie chce , a tak pół michy wody z jedzonkiem wchodzi . Na spacer siły nie miał niestety . Temperatura spadła do 38,5 czyli w normie .

Posted

Anju dzięki za supero opiekę, jak ten nasz gałganek się czuje?
Wujciu Uczniu bardzo dobrze, że pikieta kolejna będzie, biedne psiątka, zawsze cholerne igrzyska krwią spływały...

Posted

hejka:)
Jestem po rozmowie z Anja...Farelek przeżywa te "gorsze"dni,ale jest lepiej niz wczoraj-najgorsze za nimi....jest słabiutki,ale wierzę ze bedzie lepiej.Nie chciał siedziec w domku w ciągu dnia,ale na noc Anja zabierze go do domku,aby miec go cały czas na oku.WIELKIE DZIĘKI ANJA.Podziwiam Cie dziewczyno i jak to mówi moja córka Wielki Szacun:)Lepiej Niuniuś naprawde nie mógł trafic!!!!Mam nadzieję że jutro już będzie dobrze z Nim....

Posted

Tak jak napisała RudziaPaula Farelek na pewno czuje się lepiej niż wczoraj bo wstaje i chodzi troszkę , ale nadal jest bardzo słaby . W domu nie chce siedzieć ze względu na płytki na których się ślizga i nie może podnieść .Ryż z kurczakiem i sporą ilością wody zjada bardzo ładnie . Dużo sika , ale to chyba po Furosemidzie . jutro kontrola u wet w środę pobieramy krew do badań i tu pytanie czy robić mu całość bichemia + morfologia co będzie kosztować pewnie ponad 100 zł , czy tylko profil wątrobowy -75 zł ?