Jump to content
Dogomania

Pepsi i cola - dwie mini czarne sunie - po 7 miesiącach MAJĄ DOMY .. i dług za hotel

Recommended Posts

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malagos']koniecznie trzeb aje nazwać, zęby miały coś swojego......
A jak ze sterylizacją? Pisałyście do Emilii z KASTORa?[/QUOTE]

temat sterylizacji ogarnia anita_happy ...
przekazałam jej tą możliwość dopytania się w tej sprawie ..

w tym tygodniu odbędą się sterylizacje ...

[quote name='Awit']Tak, one na pewno chcą mieć imiona.[/QUOTE]

wstępne propozycje - PEPSI i COLA :)

mi się podoba :)

Posted

obie sunie dzis miały zabiegi sterylizacji .... weterynarz która przeprowadzała zabieg mówiła że rzadko kiedy widziała tak związanych ze sobą suń ...
kiedy jedna została zabrana na zabieg .. druga rozpaczliwie ją nawoływała ...

Posted

[quote name='kama210']obie sunie dzis miały zabiegi sterylizacji .... weterynarz która przeprowadzała zabieg mówiła że rzadko kiedy widziała tak związanych ze sobą suń ...
kiedy jedna została zabrana na zabieg .. druga rozpaczliwie ją nawoływała ...[/QUOTE]
Dziewczynki pewnie od urodzenia razem, razem w tej psiej niedoli....
Miały szczeniaki?

Czorcik i grosik dobry:-)

Posted

[quote name='Plicha']Kama jak sunieczki po sterylizacji się czują? Obie były w ciąży czy tylko jedna?[/QUOTE]

no i właśnie nie wiem dokładnie ... bo w kontakcie w wetem była Anita .. a nie moge się dziś do niej dodzwonić ... bo dziś był znowu TVN .. i znowu kręcą realia szydłowieckie .. bezdpmne psy i będzie poruszony temat podejścia urzędników do problemu ..

a mi ostatnie 2 dni zeszły na ogarnięciu tematu adopcji naszej Rudej ...
więc widzicie .. u nas jest co robic ..
więc przepraszam za brak regularnych wieści ... ale niekiedy nie starcza czasu po tyłku się podrapać ..

jutro powinnam wiedzieć więcej ..

Posted

obie siostry miały sterylizacje aborcyjne ... czują się już lepiej ... nie odstępują siebie na krok ...

jedna z nich była pod koniec ciąży - i ta jest bardziej otwarta do ludzi ...

druga jest bardziej nieśmiała i strachliwa ..

Posted

sunie są u donki pod Białobrzegami ...

zajęły kojec po naszej Grecie ... gdyby ni eto że w tym czasie Greta została adoptowana to kiepsko by sprawa wyglądała ...

ja nie wyobrażam sobie wywalenia psa kilka dni po sterylce na ulicę .. a na trzymanie psa za 20 zł /dnówka w lecznicy - a tu byłyby dwa psy - więc 40 zł /dniówka NAS NIE STAĆ ...

zresztą kasy na ich obecny pobyt w hoteliku mamy tylko na 1 miesiąc - 450 zł za obie /miesięcznie ...

PILNY DT DLA SUŃ ...

bazarek dla suń - w moim podpisie

Posted

No właśnie, adopcje nie idą, nasze tymczasowe sunie nadal u nas, a mogły by być już w swoich domach....
A jak te sunie radzą sobie w kojcach po sterylizacji? Sa w ubrankach, czy kołnierzach? Na słomie w budzie? Nie, nie wydziwiam, tylko pytam serio - jak sobie donka i one radzą?

Posted

szwy po sterylizacji już prawie wygojone .. sunie czują sie dobrze ...
uwielbają obserwować otoczenie poza budką .. mają więc położone wykładziny dywanowe - ale zaczęły na nie sikać ...

już są bardziej otwarte .. ale nie odstępują siebie na krok ... uwielbiają Olgę - córkę donki ....

i wreszcie mamy zdjęcia - ale słońca nie było wtedy ...