supergoga Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Dowiedzcie sie, ile to wyniesie. Może cos wyskrobiemy. W końcu miałam wziąć 2 małe - nie przewidzialam, że 10 wpłynie do nas. Jakiś koszmar Quote
Pyrdka Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Za 4 maluszki- 26 zł doba. Nie wiem ile za 3 szczeniorki. Dopytam. Quote
Akrum Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 26:4 = 6,5 za jednego na dzień, czyli 6,5 x 3 = 19,5 za dobę? tylko pytanie czy to już z karma, czy bez. Quote
Penny Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Jakby co to ja mogłabym zawieźć maluchy do hotelu i mogłabym też zapłacić za 2 dni pobytu (czyli 40zł). Quote
supergoga Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Gdyby za karmę była zniżka, możemy załatwić karmę z wysyłka do hotelu Quote
farmerka63 Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 (edited) Zasiliłam wiklinowy koszyczek ;) [SIZE=1]....ździebko tylko, ale będę o Was pamiętała, drogie sąsiadki zza miedzy :)[/SIZE] Edited March 7, 2012 by farmerka63 Quote
Akrum Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 [SIZE=3]Dziękujemy ślicznie cioci farmerka63 za wpłatę - 100 zł - na konto naszych bezdomniaków z przeznaczeniem na szczylki :) ciocia - jesteś kochana :loveu:[/SIZE] [IMG]http://www.picturesanimations.com/h/hearts/256.gif[/IMG] Quote
Maciek777 Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 To ja już doczekać się psinek w Hotelu nie mogę:-) Czerwony dywan by się przydał... Quote
Penny Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 Pieski trafiły dzisiaj do mnie, a jutro wyruszają do Psanatorium :) Maluchy są bardzo fajne, przy nich nie można się smucić i nudzić. Raz śpią wtulone w siebie, a raz biegają jak szalone. Gdy zostały przywiezione do mieszkania to nie były takie odważne jak teraz. Po otwarciu koszyka najpierw rozglądały się i niby chciały wyjść, a niby nie. W końcu dwie psiny wytoczyły się z koszyka i radośnie zwiedzały pokój. Najmniejszy psiak został w transporterze, położył się i tak leżał. Jednak widząc swoje szczęśliwe siostry ona (wszystkie są suniami) również wyskoczyła z koszyka i razem z nimi biegała i radośnie merdała ogonkiem. [CENTER]Oto kilka zdjęć maluszków: [IMG]http://nataly7.webd.pl/Pieski/Maluchy/maluchy1.jpg[/IMG] [IMG]http://nataly7.webd.pl/Pieski/Maluchy/maluchy2.jpg[/IMG] [IMG]http://nataly7.webd.pl/Pieski/Maluchy/maluchy3.jpg[/IMG] [IMG]http://nataly7.webd.pl/Pieski/Maluchy/maluchy4.jpg[/IMG][/CENTER] Quote
Pyrdka Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 Maluchy są śliczne. Zostały 3 dziewczynki. Chłopiec pojechał do ds.Jedna dziołszka ma przepuchlinkę i czeka ją w przyszłości zabieg. jutro maluchy jada do hoteliku. Dzisiaj są w domu u naszej kochanej Penny. Quote
Akrum Posted March 10, 2012 Author Posted March 10, 2012 Śliczności malutkie :) Dobrze, że już są pod naszą opieką :) Zaszczepione - musze iść uregulować do weta rachunek za nie. Dzisiaj z przytuliska w Opalenicy przywiozłyśmy z Emma53 mamusię z 3 małymi szczylkami. Umieszczone tymczasowo niestety w kojcu u dobrych ludzi, którzy zgodzili się nimi przez kilka dni zaopiekować. Bo zanim trafią do hoteliku, to musimy odrobaczyć drugi raz i zaszczepić. Mamusia trochę przestraszona, kłapała :( Quote
Penny Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 [quote name='Akrum']Śliczności malutkie :) Dobrze, że już są pod naszą opieką :) Zaszczepione - musze iść uregulować do weta rachunek za nie. [/QUOTE] Maluchy są rzeczywiście śliczne. Dwie pannice (te z ciemniejszą sierścią) mają takie fajne czuprynki :) Nasz doktor jakoś nie wołał o pieniądze, cieszył się na widok maluchów :) [quote name='Akrum'] Dzisiaj z przytuliska w Opalenicy przywiozłyśmy z Emma53 mamusię z 3 małymi szczylkami. Umieszczone tymczasowo niestety w kojcu u dobrych ludzi, którzy zgodzili się nimi przez kilka dni zaopiekować. Bo zanim trafią do hoteliku, to musimy odrobaczyć drugi raz i zaszczepić. Mamusia trochę przestraszona, kłapała :([/QUOTE] I znów maluszki nam się trafiły. Chyba musimy uświadamiać ludzi, że sterylizacja i kastracja jest strasznie potrzebna. Quote
Akrum Posted March 10, 2012 Author Posted March 10, 2012 już i tak u weta wiszę za Pati od Emmy, teraz jeszcze szczylki... w końcu przestanie nas przyjmować ;) Ta mamusia przywieziona z przytuliska (jutro ją zobaczysz :)), od roku błakała się po wiosce ponoć, dokarmiana przez jednych ,przeganiana przez drugich. Już jeden jej miot ktoś zabrał pół roku temu. Teraz znów się oszczeniła. Roman musiał jej podać sedalin z jedzeniem, by ją złapać, bo nie dawała do siebie podejść. Na nas też kłapała w kojcu, ale później już z auta jak ją brałyśmy z Ewą, to dała się pogłaskać :) Quote
Maciek777 Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 (edited) No i dzisiaj jest TEN dzień! Hotel czeka...:-) Edited March 11, 2012 by Maciek777 Quote
Pyrdka Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Jak dobrze wszystko pójdzie to jedna siksa pojedzie do siebie. Quote
Penny Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 [quote name='Pyrdka']Jak dobrze wszystko pójdzie to jedna siksa pojedzie do siebie.[/QUOTE] No i jeden maluszek pojechał dzisiaj do domu :) Zostały jeszcze dwie śliczne panienki. Quote
Pyrdka Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Bidulki małe. Serce mi pękło, oczy zrobiły sie cholernie mokre jak musiałyśmy maleńkie zostawić w hoteliku. One powinny być w domu. Quote
Akrum Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 ogłosimy i domki się posypią. się ciesz, że one w hoteliku, ciepło mają. te drugie szczyle w kojcu siedzą, im jeszcze chłodno jest. ale przynajmniej bezpieczne są... Quote
Pyrdka Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Tamte srulki szybko zabierzemy z kojca. One przynajmniej są jeszcze z mamą. Quote
Akrum Posted March 11, 2012 Author Posted March 11, 2012 malizny są słodkie :) jutro wgram ich zdjęcia :) Zawiozłyśmy je dzisiaj do hoteliku, dostały piłeczkę, mleko dla szczeniaków, puszki junior i suchą karmę dla szczeniaczków. Fajne z nich kluski :) W ich koszyczku zostało tylko 43 zł :( [B]post rozliczeniowy jest w poście nr 4.[/B] Quote
Penny Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 [quote name='Akrum']W ich koszyczku zostało tylko 43 zł :([/QUOTE] Wczoraj wpłaciłam 40zł, powinny dojść jutro lub pojutrze. Quote
Recommended Posts