piescofajnyjest Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 ale ona jest miziasta:) i na pierwszym zdjeciu drapanka brzuszkowego tak ladnie sie usmiecha..... Quote
sylwija Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 piękna jest, rozkoszna :) mam nadzieję, że szybko domek odpowiedzialny znajdzie Quote
piescofajnyjest Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 ja tez mam nadzieje i caly czas trzymam kciuki:) Quote
bellatriks Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Oj, tak, zdecydowanie jej się dobry domek należy. Quote
Qeeriefire Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 Romka bardzo dobrze przyzwyczaja się do obecnej sytuacji :) Jeżeli mi się uda, będzie filmik z Romaną w roli głównej :D Quote
kakadu Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 Collie napisał(a):Romka bardzo dobrze przyzwyczaja się do obecnej sytuacji :) Jeżeli mi się uda, będzie filmik z Romaną w roli głównej :D no to czekamy na filmik z nasza gwiazda :) Quote
piescofajnyjest Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 pewnie, ze czekamy!!!!! :) i miziamy..... Quote
Qeeriefire Posted April 2, 2012 Author Posted April 2, 2012 Romka dziękuje :loveu: [video=youtube;C3bDZCjUbQ0]http://www.youtube.com/watch?v=C3bDZCjUbQ0&feature=relmfu[/video] Quote
pomóżpomagać Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 To jest dla mnie niepojete jak tak można skrzywdzić takie cudowne stworzenie. Romanka pieknieje, i taka zadowolona sobie drepta:) aż miło popatrzeć!:) Oby domek szybko się znalazł;) Quote
piescofajnyjest Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 super psinka:) glowa do gory Romka!!!!! Quote
kakadu Posted April 3, 2012 Posted April 3, 2012 sliczna dziewczynka; niewidomy pies to pies specjalnej troski, oby znalazl sie ktos, kto bedzie jej przewodnikiem po swiecie... Quote
Nadziejka Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 :thumbs::thumbs::thumbs:Odwiedzam z nadzieja te cudna sunieczke, jak cudnie sie zagoilo:loveu::loveu:slicznosci serdunko kochane, w tym schronisku ma jak w rajuniu:bye:ech malenkaaaaaa , najpiekniejsze serce i domus najspokojniejszy dla ciebie sie stac musi:loveu: Quote
Qeeriefire Posted May 6, 2012 Author Posted May 6, 2012 ewa gonzales napisał(a)::thumbs::thumbs::thumbs:Odwiedzam z nadzieja te cudna sunieczke, jak cudnie sie zagoilo:loveu::loveu:slicznosci serdunko kochane, w tym schronisku ma jak w rajuniu:bye:ech malenkaaaaaa , najpiekniejsze serce i domus najspokojniejszy dla ciebie sie stac musi:loveu: Dokładnie, cała prawda :). Jeszcze domek Romce potrzebny! Dziękujemy wszystkim odwiedzającym sunię :loveu:. Romana ma się coraz lepiej, radzi sobie zadziwiająco dobrze, ale właścieciela brak... Quote
bellatriks Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 A macie jakieś nowe zdjęcia Romki? Jak ona teraz wygląda? Quote
sylwija Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 jak zdrówko i czy są jakieś szanse na adopcje ślicznotki? Quote
Qeeriefire Posted May 16, 2012 Author Posted May 16, 2012 Romka bierze udział w III edycji szkolenia psów z naszego schroniska, mamy nadzieję, że zwiększy to jej szanse na adopcję, tutaj więcej wieści http://kundelek.rsoz.org/?c=mdTresc-cmPokaz-573. Za tydzień powinny być świeże zdjęcia Romki, ale jak na psiaka, który tyle przeszedł znosi wszystko bardzo dobrze ;). Quote
piescofajnyjest Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 ladnie oczko zaroslo........taka bidula nasza:(((( a jak drugie oczko Romany??? Quote
Qeeriefire Posted May 18, 2012 Author Posted May 18, 2012 [quote name='piescofajnyjest']ladnie oczko zaroslo........taka bidula nasza:(((( a jak drugie oczko Romany???[/QUOTE] Na drugie oczko Romana w ogóle nie widzi, ale wcale nie sprawia jej ono też bólu czy innych dolegliwości ;). Quote
Recommended Posts