Greven Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 O tak, łep ma większy, stopy też i jest wyższy w kłębie. Szkoda, że nie mam możliwości go zważyć, bo jestem ciekawa. Quote
Neris Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Ależ on będzie potężny. Łepiszcze ma jak wiadro... Quote
Greven Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 Przybiera na masie w dobrym tempie, zaokrągla się. Żeby tak jeszcze mięśnie się pojawiły... ale to trudna sprawa bez swobodnego wybiegania, a wybiegać się nie może, ponieważ go nie spuszczam z linki. A nie spuszczam, bo - jak wcześniej pisałam - łajdak idzie w długą. Quote
Neris Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Mam wredny pomysł. Masz karuzelę dla koni?:diabloti: Quote
Greven Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 Pomysł doskonały, ale karuzeli dla koni niestety nie mam. Może pójdę z nim na plac zabaw... jak dobrze zakręcę, to parę kółek zrobi :evil_lol: Quote
anula1959 Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Zważyć go możesz u weta , przymajmniej mój ma taką wagę. [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]Greven :łeb a nie łep[/COLOR][/SIZE]:razz: Quote
Greven Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 Miejscowy weterynarz ma wagę, owszem... ale do 17 kg. Poza tym nie mam jak go przewieźć, bo rottweilery nadal mieszkają w samochodzie :diabloti: no niby łe[B]b[/B], ale ja sobie odmieniłam na łe[B]p[/B]etyna i tak mi jakoś przez [B]p [/B]wyszło Quote
halbina Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Piesio duży, ale mój dog, choć sucz, większy chyba... :evil_lol: [URL="http://foto.onet.pl/8dvtx,kqkrde67r6d0,8driu,u.html"][IMG]http://foto2.m.onet.pl/_m/e5aa7f86b7ac8aa1e9ebb20d82b19f32,5,19,0.jpg[/IMG][/URL] Quote
Greven Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 Twój dog jest pewnie wielkości mojego szetlandzika (90-parę cm) :evil_lol: Dziewczyny, jako że wątek trochę się rozrósł, proponuję skasować wszystkie "hopy" i "podniesienia", to się odchudzi stronę, albo dwie. Dobra wiadomość - majaczy szansa na kojec, a nawet kojce. Gminie się przypomniało, że drugi rok działam na ich terenie i teraz o dziwo nie wydzwaniali, żebym zapłaciła podatek za psy, ani ogrodziła teren, bo [I]na pewno[/I] moje krwiożercze bestie wybiegną i kogoś zagryzą... ba, nie rządali nawet, żebym "zlikwidowała nieporządek z obejścia"... UWAGA! Gmina prowadzi rozmowy z Zakładem Komunalnym, mające na celu zorganizowanie dla mnie kilku kojców! Jako, że będzie to trwać pewnie tygodniami, jak nie miesiącami (biurokracja), to znajomy zadeklarował pomoc w wybudowaniu czegoś. Jak tylko pogoda się poprawi, będziemy kopać ławę pod wylewkę. Czy wiadomo, ile jest w skarpecie Kremowego na AFN? ;) Quote
pidzej Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 ostatnio widziałam 36 zł... greven, dostałaś moje dwie pm? Quote
halbina Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Z kasą krucho... :shake: ale - jak widać - i w urzędach czasem powieje wiosną i nad Greven świeci słońce! Quote
anula1959 Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 To cudownie , że gmina chce coś zrobić , żeby nie powiedzieć WRESZCIE . Ale chwała im chociaż za to . 36 zł to coś mało kasy w skarpecie , hmmm , na takie lepsze skarpety by starczyło:evil_lol: . Trzeba cuś kuniecznie zorganizować , jak coś posprzedaję na allegro to chętnie wpłacę:lol: Quote
Greven Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 Zaraz zrobi się z tego stówa, a później to już pójdzie z górki :evil_lol: Quote
solito Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 To wspaniałe wiadomości! Tylko, żeby dotrzymali słowa! Quote
pucka69 Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Wprawdzie nie mam czasu przeczytać całego watku ( przeczytam jak znajdę trochę czasu ;)) - ale postanowiłam zrobić dla Was bazarek. Ma być "dla Kremowego" -taki tytuł skarpety? Quote
pucka69 Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 oto bazarek: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=5527492#post5527492[/URL] Quote
Greven Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Pucka, dziękuję!! :multi: W poniedziałek ma przyjechać jakiś pan zainteresowany Kremowym. Potrzebuje dużego psa do obejścia. Zobaczymy, czy mi się spodoba... pan, oczywiście. Jest pewien problem - Kremowy nie jest wykastrowany. Najpierw był za chudy, później chorował, a ostatnio była inwazja meszek i żadna rana nie wchodziła w grę. Kastracja umówiona... też na poniedziałek. Trzymajcie kciuki, żeby wszyscy wszystkim się spodobali :evil_lol: a pan poczekał na psa do końca tygodnia. Quote
BosiaB_86 Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
Recommended Posts