Asiaczek Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 [B]Matagi[/B] - chyba dobrze pilnowali, bo nikogo o dziwnych poglądach tutaj nie było jak Ciebie ie było... Pzdr. Quote
bety Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 [SIZE=3][FONT=Calibri]:p[/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Calibri][IMG]http://img81.imageshack.us/img81/857/dsc07300.jpg[/IMG][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Calibri][IMG]http://img81.imageshack.us/img81/9710/dsc07301.jpg[/IMG][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Calibri][IMG]http://img81.imageshack.us/img81/5561/dsc07306.jpg[/IMG][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Calibri][FONT=Calibri][IMG]http://img221.imageshack.us/img221/5554/dsc07868.jpg[/IMG][/FONT][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Calibri][FONT=Calibri]Pzdr [/FONT][/FONT][/SIZE] Quote
Matagi Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 [quote name='Asiaczek'][B]Matagi[/B] - chyba dobrze pilnowali, bo nikogo o dziwnych poglądach tutaj nie było jak Ciebie ie było... Pzdr.[/quote] Hiihiii,faktycznie dobrze pilnowali:evil_lol:albo tej tam rozum na miejsce wrócił:diabloti: Quote
Matagi Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 [B]Kasia![/B]:lol: dzięki za Hanusine foteczki:multi::lol: Hanka ,jak widać na zdjęciach,tak przed oceną w piłkę grała,że w trakcie oceny drzemała....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bety Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 [quote name='Matagi'][B]Kasia![/B]:lol: dzięki za Hanusine foteczki:multi::lol: Hanka ,jak widać na zdjęciach,tak przed oceną w piłkę grała,że w trakcie oceny drzemała....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Nie za ma co, u mnie w blogasie znajdziesz jeszcze kilka zdjątek Hanki podczas oceny + inne szyby ze Szczecina. Pzdr Quote
lolka75 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 [url]http://img81.imageshack.us/img81/9710/dsc07301.jpg[/url] slodkosci:loveu::multi: chcialabym zeby moj kudlaty byl taki wyluzowany na wystawie:-( Quote
Shirai - Koki Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 [quote name='Matagi']Hiihiii,faktycznie dobrze pilnowali:evil_lol:albo tej tam rozum na miejsce wrócił:diabloti:[/quote] Hm...Matagi ja bym z tym powrotem "rozumu" to powatpiewala, ale ze co jakis czas znika z dogo to , moze nie placi rachunkow za internet :evil_lol: Quote
Matagi Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 [quote name='lolka75'][URL]http://img81.imageshack.us/img81/9710/dsc07301.jpg[/URL] slodkosci:loveu::multi: chcialabym zeby moj kudlaty byl taki wyluzowany na wystawie:-([/quote] Moje szyby na wystawach nie denerwują się,ba,mam wrażenie,że Hance wręcz się podobają,ale jak to humorzasta shiba-zaraz się nudzi:cool1:Ożywia się tylko widząc piłkę,nie interesuje jej noszenie-piłka musi być w ruchu,a Hanka na nią poluje,sama wali ją łapami , goni,gryzie i kopie dalej. Aaaa i jeszcze się Hanka podnieca jak gdzieś obok zapowiada sie jakis łomot-czyli słychać szczekanie i warczenie.Zawsze ma nadzieję,że załapie się na jakieś gryzionko:evil_lol:.Jej super "inteligentny":diabloti: braciszek chyba nie ma zdania co do wystaw,musiałby pomyśleć,a to....skomplikowane.:diabloti:Jemu jest oki jak jest na wystawie a jak nie,to też dobrze:evil_lol:. Ale do końca życia będę pamiętała ich pierwszą wystawę na hali:evil_lol: rodzeństwo powiedziało,że nie będą chodzić po hali,nawet nie życzą sobie tam wchodzić chyba,że znajdę im ...deskorolkę ,na której wjadą:evil_lol: Quote
Matagi Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 [quote name='Shirai - Koki']Hm...Matagi ja bym z tym powrotem "rozumu" to powatpiewala, ale ze co jakis czas znika z dogo to , moze nie placi rachunkow za internet :evil_lol:[/quote] Płaci,płaci-sprzeda bólkita i płaci-musi mieć net dla ogłoszeń ,bo jak inaczej sprzedać takie "piękne inaczej":cool1: Quote
lolka75 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 [quote name='Matagi']Moje szyby na wystawach nie denerwują się,ba,mam wrażenie,że Hance wręcz się podobają,ale jak to humorzasta shiba-zaraz się nudzi:cool1:Ożywia się tylko widząc piłkę,nie interesuje jej noszenie-piłka musi być w ruchu,a Hanka na nią poluje,sama wali ją łapami , goni,gryzie i kopie dalej. Aaaa i jeszcze się Hanka podnieca jak gdzieś obok zapowiada sie jakis łomot-czyli słychać szczekanie i warczenie.Zawsze ma nadzieję,że załapie się na jakieś gryzionko:evil_lol:.Jej super "inteligentny":diabloti: braciszek chyba nie ma zdania co do wystaw,musiałby pomyśleć,a to....skomplikowane.:diabloti:Jemu jest oki jak jest na wystawie a jak nie,to też dobrze:evil_lol:. Ale do końca życia będę pamiętała ich pierwszą wystawę na hali:evil_lol: rodzeństwo powiedziało,że nie będą chodzić po hali,nawet nie życzą sobie tam wchodzić chyba,że znajdę im ...deskorolkę ,na której wjadą:evil_lol:[/QUOTE] kurka to moze wlasnie jest problem mojego Borysa:roll:...u nas wystawy wsie na hali:shake:. Suka jakos to znosi...ale Borys to obraz nedzy, rozpaczy, smutku i depresji zaawansowanej:shake:. A jak biegamy koleczka to moj bialas robi ucieczke w kierynku wyjscia za kazdym razem jak sie do niego zblizamy. Moze Lila podpowiesz jak mlodego rozruszac? Masz takie doswiadczenie:modla: Pytalam hodowcow Borysa...ale zaproponowali zeby go oddac do nich i oni go wyszkola:roll:. Nie podchodzi mi ta propozycja bo czuje sie jakbym zawiodla jako wlasciciel psa. Zreszta jak sie spotykamy na wystawie to hodowcy koniecznie chca go wystawiac... bo ja nie mam doswiadczenia:roll: Quote
Darius Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Lolka, Twoj pies czy tez nie??? Nie wpedzaj sie w depresje, pogadaj z doswiadczonymi wystawcami, potrenuj z chlopakiem. Zadzwon do trenerow, jedz na training. Zaloze sie, ze jak potrenujesz, to chlopaka rzeczywiscie wystawisz. Bez paniki, istnieja tricki! Moj rudzielec nie cierpi takich rzeczy, jak poprosze i zasugeruje, to tez to przezyje. Serwus Darius Quote
bety Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [quote name='andromeda']A jak poszło szybowcom w Szczecinie ?[/quote] To ja częściowo odpowiem za gospodynię :eviltong: - HANKA - BOB :lol:, a resztę niech Lilka nasmaruje, bo ja przy szybach byłam w przelocie. Pzdr Quote
Matagi Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 [quote name='lolka75']kurka to moze wlasnie jest problem mojego Borysa:roll:...u nas wystawy wsie na hali:shake:. Suka jakos to znosi...ale Borys to obraz nedzy, rozpaczy, smutku i depresji zaawansowanej:shake:. A jak biegamy koleczka to moj bialas robi ucieczke w kierynku wyjscia za kazdym razem jak sie do niego zblizamy. Moze Lila podpowiesz jak mlodego rozruszac? Masz takie doswiadczenie:modla: Pytalam hodowcow Borysa...ale zaproponowali zeby go oddac do nich i oni go wyszkola:roll:. Nie podchodzi mi ta propozycja bo czuje sie jakbym zawiodla jako wlasciciel psa. Zreszta jak sie spotykamy na wystawie to hodowcy koniecznie chca go wystawiac... bo ja nie mam doswiadczenia:roll:[/quote] Niech Ci hodowcy ...spadają na drzewo:p Ja bym poszukała jakiejś hali niedaleko domu /hala sportowa,dworzec byle co,aby czasami było tam mało ruchu/ i pochodziłabym tam z psiakiem.Na miejscu, na początku zaczęłabym tam z psem się bawić/na smyczy albo ringówce/ jego ukochanymi zabawkami,ze sobą brałabym te najsmaczniejsze dla niego smakołyki i co chwila mu podtykała pod nos.Psa trzeba bardzo rozbawić,niech zapomni gdzie jest.Jak się wyluzuje można z nim zrobić kółeczko,ale w biegu gadać do niego i machać mu jakąś zabawką.Wiem,że dla "widzów":evil_lol: będzie to ...ciekawie wyglądało,ale pal ich sześć-pies ważniejszy;).Ja latałam na dworzec PKS w godzinach kiedy był najmniejszy ruch,uprzedziłam ochroniarzy,że nie mam kukunamuniu:evil_lol: tylko muszę psy przygotować do wystawy i było ok.Spróbować warto!;):lol: Quote
Matagi Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 [quote name='andromeda']A jak poszło szybowcom w Szczecinie ?[/quote] A dobrze!:lol: Było rodzinnie ,ponieważ reszta shib nie dojechała;). W klasie młodzieży była siostrzyczka Questa,która otrzymała:ocenę doskonałą, tytuł Zw.Mł.i NJwR. Hanka poszła w pośredniej i :doskonała,CWC,NDSwR,CACIB i BOB - dawali,to wzieliśmy:evil_lol:-mogli nie przyznać;).Na finały nie zostaliśmy,całonocna podróż pociągiem zrobiła swoje,byliśmy zmęczeni,a i do pozostania nie zachęcała też czarna chmura wisząca nad nami...:lol: Quote
Asiaczek Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [quote name='Matagi']A dobrze!:lol: Było rodzinnie ,ponieważ reszta shib nie dojechała;). W klasie młodzieży była siostrzyczka Questa,która otrzymała:ocenę doskonałą, tytuł Zw.Mł.i NJwR. Hanka poszła w pośredniej i :doskonała,CWC,NDSwR,CACIB i BOB - dawali,to wzieliśmy:evil_lol:-mogli nie przyznać;).Na finały nie zostaliśmy,całonocna podróż pociągiem zrobiła swoje,byliśmy zmęczeni,a i do pozostania nie zachęcała też czarna chmura wisząca nad nami...:lol:[/quote] Taaaak, udało Wam się jej uniknąć...? Pzdr. Quote
Matagi Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 [quote name='Asiaczek']Taaaak, udało Wam się jej uniknąć...? Pzdr.[/quote] Yhy;) jak zaczęło padać,to już biesiadowaliśmy u naszych przyjaciół;):lol: Quote
Asiaczek Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 ... a my staliśmy na środku stadionu i mokliśmy... Na klatki naruciłam pelerynkę p/deszczową nr 1, a na siebie - pelerynkę p/deszczową nr 2. I jeszcze rozpięłam nad moja osobą parasol! Nie było tak źle (mówię o sobie)... Pzdr. Quote
Matagi Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 [quote name='Asiaczek']... a my staliśmy na środku stadionu i mokliśmy... Na klatki naruciłam pelerynkę p/deszczową nr 1, a na siebie - pelerynkę p/deszczową nr 2. I jeszcze rozpięłam nad moja osobą parasol! Nie było tak źle (mówię o sobie)... Pzdr.[/quote] Ojejkuuuuuuuuuu!:-o Ale warto było!;):lol: Ja jako najbardziej "mokrą"wystawę pamiętać będę Sopot 3 lata temu,ojjjj,mokro byłoooooooo:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Asiaczek Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 I dlatego planuję nabyc droga kupna namiocik, ale jakos ciagle coś stoi na przeszkodzie... pzdr. Quote
Matagi Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 [quote name='Asiaczek']I dlatego planuję nabyc droga kupna namiocik, ale jakos ciagle coś stoi na przeszkodzie... pzdr.[/quote] I to jest dobry zamiar!:lol:Ja mam,ale wielka to stodoła i jak jedzie jedna szyba.....to mi się nie chce go rozstawiać:shake:Też planuje zakup namiotu-takiego co się błyskawicznie rozstawia i składa,ale zawsze jest co innego do kupienia i ....bardziej potrzebnego....ale kupię,obiecuję sobie...;):lol: Ps.A dodzwoniłaś się do K? Quote
Asiaczek Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [quote name='Matagi']I to jest dobry zamiar!:lol:Ja mam,ale wielka to stodoła i jak jedzie jedna szyba.....to mi się nie chce go rozstawiać:shake:Też planuje zakup namiotu-takiego co się błyskawicznie rozstawia i składa,ale zawsze jest co innego do kupienia i ....bardziej potrzebnego....ale kupię,obiecuję sobie...;):lol: Ps.A dodzwoniłaś się do K?[/quote] Tak. I transport tez juz mam ugadany! Tfu, tfu, tfu, może jednak jakoś uda się ten plan?;) pzdr. Quote
Matagi Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 [quote name='lady_m']Hej Lila! Juz dawno Cie nie widzialam :cool3:[/quote] Ano dawno...:cool3:trzeba by to zmienić;) qurcze...ale wychodzi mi,że spotkać najwcześniej możemy się w Białymstoku...jeżeli przyjedziesz z GR;) Bo ja tak chyba nigdzie się poza Warszawą nie wybieram,...jesienią i owszem;) Quote
Matagi Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 A ja,jak już tu zalazłam:evil_lol:,to powiem Wam,że:mam zdjęcia szczeniorków i insze też mam,ale wstawię jak mi goopia tepsa odda to co zabrała,czyli neostradę:angryy:Nawet miesiąca nie pochodziła u mnie ta "doskonałość",kiedy wzięli i odłączyli:mad:.Twierdzą,że zrezygnowałam po ostatniej fakturze:angryy:A ja jeszcze ani jednej faktury nie dostałam:mad:,dopiero 3 tygodnie temu podpisałam umowę:pTo moje trzecie podejście do neostrady...:cool1: Aaaaa jeszcze jedno;) : od dwunastu lat mam gwarka Dudka,który od soboty ...znosi jajka:roll::evil_lol:Są już trzy:lol:Mój Dudek okazał sie babą:evil_lol:Zastanawiam się jak mam teraz go /ją wołać?Dudzia?:razz: Dudka?:razz:Do czego to doszło...:-o:crazyeye: Quote
Recommended Posts