aisaK Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 Ivi pięknieje, oczka zdrowieją, jak to dobrze!!! Tak się cieszę, że do niej chodzicie i ją od nas miziacie, nie brakuje jej teraz niczego, na szczęście. Quote
jayo Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Dziewczyny, co z pozostalymi dwoma dobkami? Moze warto rozpoczac kolejna kacje ? My daleko, ale mozemy zaczac zbierac kaske lokalnie albo znalezc sponsora na nastepna biede i jej leczenie - jak tylko dacie haslo do startu.. Kiedy Ivi bedzie szukac DT? Quote
t_kasiek Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [quote name='aisaK']Ivi pięknieje, oczka zdrowieją, jak to dobrze!!! Tak się cieszę, że do niej chodzicie i ją od nas miziacie, nie brakuje jej teraz niczego, na szczęście.[/quote] a czy jest szansa, ze Ivi znajdzie domek po leczeniu ??:roll: i jak tam stan jej skory (przepraszam, pewnie jest to gdzies napisane, ale nie mialam przez ostatnie kilka dni czasu czytac na bierzaco) Quote
agnes34 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Właśnie wracam ze spacerku z Ivi . Jest bardzo pogodna i z dnia na dzien bardziej ufna. Aneta bardzo sie ciesze ,ze Cię poznałam ! No a ok.14 dziewczynka bedzie kapana! Quote
agnes34 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 I oczka Ivi tez juz ładnie wyglądają:lol: Quote
grazyna9915 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [quote name='t_kasiek']a czy jest szansa, ze Ivi znajdzie domek po leczeniu ??:roll: [/quote] Ja nie mam wątpliwości, że psinka znajdzie domek. Zobaczysz, że znajdzie i to najlepszy na świecie!:lol: Anetko może :dog: :dog: :dog: ? Miałabyś niezły ubaw! Quote
aisaK Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 Co do pozostałych, to okazało się, że był tam jeszcze czarny doberman, ale w tamtym tygodniu został wyciągnięty i jest już w nowym domku. Jest jeszcze szczenna suczka-mieszaniec dobermana.Przydałaby się sterylizacja i dlatego ona powinna trafic do domu tymczasowego a my takowego nie mamy :( A to, że Ivi znajdzie dom na stałe nie mam wątpliwości. Jest wspaniałe, szybko zdrowieje i będzie najpiękniejszą brązową dobcią w Polsce.Zwłaszcza jak się czyta jaka ona ufna i kochana...aż podziw, że ona nie straciła zaufania do ludzi po tylu przejściach!!! Ivi-oby domek pojawił się szybko i nieoczekiwanie, ten najwspanialszy, najcieplejszy, najkochańszy, bo ty na to zasługujesz... Quote
aisaK Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 Dzień dobry, Ivunia, jak się dzisiaj czujesz? Ale wam zazdroszczę, że możecie ja zobaczyć, pogłaskać, pospacerować... Quote
amikat Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Ivunia - skacz na pierwszą stronę!!! :multi: Iwunia kapana w niedziele, podstawiała gdrzbiet do drapania. Cwaniara - przy okazji pieszczotki !!! Zawiozłam jej wczoraj 10 kg karmy z ROYALA - na sierść (weterynaryjna).Innej nie moze dostawać. :multi: Ona tak je - że pozazdroscić apetytu! Jak nas widzi to cała jej pupa z małym ogonkiem tańczy - wie ze spacere, kąpanko alebo inne przyjemności. Dzisiaj znowuu - KĄPU, KĄPU! Oczka widać - ale sa zapadnięte - lekarz mówi ze na skuttek wychudzenia. Jak przytyje to i oczka sie pokażą. Agnes- mnie też miło było poznać! Sczególnie małego przystojnego faceta który Ci towarzyszył..... Grażynko - z chęcią trzy dobeczki - ale najpierw dom z duzym ogrodem!!!!! Nie wiem czy Ivi tyle poczeka....:razz: Szukamy domku!!!!!!! Kto chce sliczna werna dziewczynke na stałe?????:lol: Quote
aisaK Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 Anetko, witaj!!! Ucałuj pysiak Ivuni od nas i mam nadzieje, że jak najszybciej znajdzie taki dom, jaki wy daliście swoim dobkom! A co zdrowotnie mówi doktor? Czy to napewno nużyca? Miała jeszcze jakieś badania? Czy wątroba w porządku? Czy Ivi była już ogłaszana w tv? Czy gazecie? Czy gdziekolwiek? Quote
amikat Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Przyznam sie ze szukam na razie domu "obok siebie". Żeby była blisko . Bedzie w gazetach - jest na allegro jest w gartce. To na bank jest nuzeniec. Reszta jest OK - to ciekawe biorąc pod uwagę jak jest wyniszczona. Dzisiaj ją ukocham od wszystkich cioteczek od Ciebie najmocniej! Quote
aisaK Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Nikt nie zagląda do Ivuni? Ciekawe jak się czuje dziewczynka? Napewno chciałaby juz iśc do domku... Quote
amikat Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 LUDZIE - pies po "OŚWIECIMIU" szuka domu - zlitujcie sie ! Do góry Iwunia Quote
aisaK Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 Ivunia, do góry, po domek. To wspaniały pies i dlatego potrzebuje wspaniałego domu!!! Quote
Beata R Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 No i zaczęło się coś dziać w sprawie ligoty!!!!:angryy: ( Hmmm tylko to Ligota Nowa k/Wrocławia ) [URL]http://www.psianiol.org.pl/ligota/index1.htm[/URL] [URL]http://fundacja-emir.org/aktualnosci/ligota.htm[/URL] - tu tez apel -piszcie:mad: wysłałam tez do '[email protected]' '[email protected]'; '[email protected]' Quote
amikat Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Ligota ma swoja strone internetową - i tam jest też IVUNIA [B][url]www.ligota.webhost.pl[/url][/B] Quote
t_kasiek Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 a jak tam stan zdrowia Ivi ?? jak sie piekna czuje ?? Quote
amikat Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Ivunia coraz lepiej wyglada. Przybiera na wadze - oczka nie ropieją! Dzisiaj wieczorem sie znowu kąpiemy!!! Jutro swierze foty W miejscah gdzie nuzeniec usteuje, pojawia sie nowa różówa skórka. WYpatrujemy sierści!!! Jej jest potrzebny najbardziej noramlny dom - tyllko tyle i az tyle..... I jej człowiek tylko jej - do kochania, na spacery. Niech ktoś ją tak pokocha jak te odważne dziewczyny ktre ją wyciagnęły z piekła i wiozły przez pół Polski do Katowic! Quote
t_kasiek Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 no to widze, ze dobre wiesci !! jeszcze lepiej by bylo jakby ten domek sie szybciutko znalazl i Ivi zaraz po zakonczeniu leczenia mogla do niego pojechac :| Quote
aisaK Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 Najlepsze wieści będą jak Ivunia znajdzie kochający domek... Jej stan zdrowia wskazuje na to, że ma w sobie bardzo duzo siły i chęci by żyć normalnie! Wkońcu przezyła prawdziwy psi oświęcim! Quote
Tengusia Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Probowalam sie do szukac ale jakos mi nie wyszlo (moze nie dokonca :razz: ) jak dobrze wyczytalam ta slodka pannica jest w Brynowie :?: pytam bo widzialam fotki (jak dla mnie to lecznica w Brynowie :cool3: ) i czytalam ze u lekarzy Czogala jest a wiem ze oni sa wlasnie w lecznicy w Brynowie :?: Pytam bo jesli tam jest to moglabym jutro podejsc i wziasc ja na spacer z moja Faza (pod warunkiem ze mi jej nie zje :diabloti: ) Pozdrawiam Quote
Recommended Posts