Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ivi pięknieje, oczka zdrowieją, jak to dobrze!!!
Tak się cieszę, że do niej chodzicie i ją od nas miziacie, nie brakuje jej teraz niczego, na szczęście.

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny, co z pozostalymi dwoma dobkami?
Moze warto rozpoczac kolejna kacje ? My daleko, ale mozemy zaczac zbierac kaske lokalnie albo znalezc sponsora na nastepna biede i jej leczenie - jak tylko dacie haslo do startu..

Kiedy Ivi bedzie szukac DT?

Posted

[quote name='aisaK']Ivi pięknieje, oczka zdrowieją, jak to dobrze!!!
Tak się cieszę, że do niej chodzicie i ją od nas miziacie, nie brakuje jej teraz niczego, na szczęście.[/quote]

a czy jest szansa, ze Ivi znajdzie domek po leczeniu ??:roll:
i jak tam stan jej skory (przepraszam, pewnie jest to gdzies napisane, ale nie mialam przez ostatnie kilka dni czasu czytac na bierzaco)

Posted

Właśnie wracam ze spacerku z Ivi . Jest bardzo pogodna i z dnia na dzien bardziej ufna.
Aneta bardzo sie ciesze ,ze Cię poznałam !
No a ok.14 dziewczynka bedzie kapana!

Posted

[quote name='t_kasiek']a czy jest szansa, ze Ivi znajdzie domek po leczeniu ??:roll:
[/quote]

Ja nie mam wątpliwości, że psinka znajdzie domek.
Zobaczysz, że znajdzie i to najlepszy na świecie!:lol:

Anetko może :dog: :dog: :dog: ? Miałabyś niezły ubaw!

Posted

Co do pozostałych, to okazało się, że był tam jeszcze czarny doberman, ale w tamtym tygodniu został wyciągnięty i jest już w nowym domku. Jest jeszcze szczenna suczka-mieszaniec dobermana.Przydałaby się sterylizacja i dlatego ona powinna trafic do domu tymczasowego a my takowego nie mamy :(
A to, że Ivi znajdzie dom na stałe nie mam wątpliwości. Jest wspaniałe, szybko zdrowieje i będzie najpiękniejszą brązową dobcią w Polsce.Zwłaszcza jak się czyta jaka ona ufna i kochana...aż podziw, że ona nie straciła zaufania do ludzi po tylu przejściach!!!
Ivi-oby domek pojawił się szybko i nieoczekiwanie, ten najwspanialszy, najcieplejszy, najkochańszy, bo ty na to zasługujesz...

Posted

Ivunia - skacz na pierwszą stronę!!!
:multi:
Iwunia kapana w niedziele, podstawiała gdrzbiet do drapania. Cwaniara - przy okazji pieszczotki !!!
Zawiozłam jej wczoraj 10 kg karmy z ROYALA - na sierść (weterynaryjna).Innej nie moze dostawać. :multi: Ona tak je - że pozazdroscić apetytu!
Jak nas widzi to cała jej pupa z małym ogonkiem tańczy - wie ze spacere, kąpanko alebo inne przyjemności. Dzisiaj znowuu - KĄPU, KĄPU!
Oczka widać - ale sa zapadnięte - lekarz mówi ze na skuttek wychudzenia. Jak przytyje to i oczka sie pokażą.

Agnes- mnie też miło było poznać! Sczególnie małego przystojnego faceta który Ci towarzyszył.....

Grażynko - z chęcią trzy dobeczki - ale najpierw dom z duzym ogrodem!!!!!

Nie wiem czy Ivi tyle poczeka....:razz:

Szukamy domku!!!!!!!
Kto chce sliczna werna dziewczynke na stałe?????:lol:

Posted

Anetko, witaj!!! Ucałuj pysiak Ivuni od nas i mam nadzieje, że jak najszybciej znajdzie taki dom, jaki wy daliście swoim dobkom!
A co zdrowotnie mówi doktor? Czy to napewno nużyca? Miała jeszcze jakieś badania? Czy wątroba w porządku?
Czy Ivi była już ogłaszana w tv? Czy gazecie? Czy gdziekolwiek?

Posted

Przyznam sie ze szukam na razie domu "obok siebie". Żeby była blisko . Bedzie w gazetach - jest na allegro jest w gartce.

To na bank jest nuzeniec. Reszta jest OK - to ciekawe biorąc pod uwagę jak jest wyniszczona.

Dzisiaj ją ukocham od wszystkich cioteczek od Ciebie najmocniej!

Posted

Ivunia coraz lepiej wyglada. Przybiera na wadze - oczka nie ropieją!
Dzisiaj wieczorem sie znowu kąpiemy!!!

Jutro swierze foty

W miejscah gdzie nuzeniec usteuje, pojawia sie nowa różówa skórka. WYpatrujemy sierści!!!

Jej jest potrzebny najbardziej noramlny dom - tyllko tyle i az tyle.....
I jej człowiek tylko jej - do kochania, na spacery.

Niech ktoś ją tak pokocha jak te odważne dziewczyny ktre ją wyciagnęły z piekła i wiozły przez pół Polski do Katowic!

Posted

Najlepsze wieści będą jak Ivunia znajdzie kochający domek... Jej stan zdrowia wskazuje na to, że ma w sobie bardzo duzo siły i chęci by żyć normalnie! Wkońcu przezyła prawdziwy psi oświęcim!

Posted

Probowalam sie do szukac ale jakos mi nie wyszlo (moze nie dokonca :razz: ) jak dobrze wyczytalam ta slodka pannica jest w Brynowie :?: pytam bo widzialam fotki (jak dla mnie to lecznica w Brynowie :cool3: ) i czytalam ze u lekarzy Czogala jest a wiem ze oni sa wlasnie w lecznicy w Brynowie :?:

Pytam bo jesli tam jest to moglabym jutro podejsc i wziasc ja na spacer z moja Faza (pod warunkiem ze mi jej nie zje :diabloti: )

Pozdrawiam