amikat Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Na razie z tymczasu - nic nie wychodzi w Katowicach. Siedzi Ivunia w klatce..... Czeka na mamusie z Warszawy.... Bedę o 12:00 u Czogałów - ucałuje rude ucho prawe i lewe... cukierki czekoladowe - a brązowy kolor stał się ulubionym? Quote
romenka Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Kochani wczoraj poznałam cioteczkę fox_india i jestem mile zaskoczona :loveu: Ta dziewczyna ma w sobie tyle ciepła i miłości do zwierząt że mogłaby obdarzyć niejednego psiaka:loveu: Jeśli ktoś ma jakieś ale co do wybrania właściciela dla Ivi prosże Was o wstrzymanie się :mad: Nie wiem czy wiecie ale fox_india ma jeszcze psiaka Juniora (mi bardziej podoba się imię Gnom:diabloti: ) ale ten psiak jest tak rozpieszczony przez naszą cioteczkę starająca się zaadoptować Ivi że dla Ivi nikt bardziej chyba nadawać się nie będzie jak właśnie fox_india a Nasza Ivi musi mieć teraz miłość którą ona jest skora dać i lepiej ten piesek mieć chyba nie będzie(no chyba że salony jakieś prezydenckie:diabloti: ) Rozmawiałyśmy troszkę wczoraj i powiem Wam że jej jest też cięzko.Ona również tak jak Wy chce dla pieska jak najlepiej.Wybiera takie rozwiązania by jak najmniej było szkody dla Ivi jednak los Ivi lezy jej bardzo na serduszku. Ja nie mam żadnych oporów co do tej dziewczyny i naprawdę bylabym skłonna właśnie jej oddać Ivi:loveu: Quote
elainfo Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 romenka napisał(a):Kochani wczoraj poznałam cioteczkę fox_india i jestem mile zaskoczona :loveu: Ta dziewczyna ma w sobie tyle ciepła i miłości do zwierząt że mogłaby obdarzyć niejednego psiaka:loveu: Jeśli ktoś ma jakieś ale co do wybrania właściciela dla Ivi prosże Was o wstrzymanie się :mad: Nie wiem czy wiecie ale fox_india ma jeszcze psiaka Juniora (mi bardziej podoba się imię Gnom:diabloti: ) ale ten psiak jest tak rozpieszczony przez naszą cioteczkę starająca się zaadoptować Ivi że dla Ivi nikt bardziej chyba nadawać się nie będzie jak właśnie fox_india a Nasza Ivi musi mieć teraz miłość którą ona jest skora dać i lepiej ten piesek mieć chyba nie będzie(no chyba że salony jakieś prezydenckie:diabloti: ) Rozmawiałyśmy troszkę wczoraj i powiem Wam że jej jest też cięzko.Ona również tak jak Wy chce dla pieska jak najlepiej.Wybiera takie rozwiązania by jak najmniej było szkody dla Ivi jednak los Ivi lezy jej bardzo na serduszku. Ja nie mam żadnych oporów co do tej dziewczyny i naprawdę bylabym skłonna właśnie jej oddać Ivi:loveu: hi Romenka!! i miala wziąc twoja dianke na tymczas swojego czasu....;-)) romenka cholercia musze soe z toba umówic..(wiesz o co chodzi..) ale mam takie zamieszanie z Kruchem olbrzymem u mnie na tymczasie .,.ze kompletnie nie mam czasu na tio...;-)) a w sobote bede z nim u "naszej"wetki na bemowie;-)) Quote
romenka Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 elainfo napisał(a):hi Romenka!! i miala wziąc twoja dianke na tymczas swojego czasu....;-)) romenka cholercia musze soe z toba umówic..(wiesz o co chodzi..) ale mam takie zamieszanie z Kruchem olbrzymem u mnie na tymczasie .,.ze kompletnie nie mam czasu na tio...;-)) a w sobote bede z nim u "naszej"wetki na bemowie;-)) Elu w sobotę odpada bo mój TZ już 19-stego wyjeżdża na pół roku a chcę tą sobotę z nim spędzić ale potem każdy inny dzień...tyle że po 19-stym;) A co do Marty jestem naprawdę pod wielkim wrażeniem tej dziewczynym,pozytywnym wrażeniem:loveu: Quote
elainfo Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 romenka napisał(a):Elu w sobotę odpada bo mój TZ już 19-stego wyjeżdża na pół roku a chcę tą sobotę z nim spędzić ale potem każdy inny dzień...tyle że po 19-stym;) A co do Marty jestem naprawdę pod wielkim wrażeniem tej dziewczynym,pozytywnym wrażeniem:loveu: absolutnie mi tez sobota ni epasuje.. ale jak tylko Krucha wyadoptuje to wpadam do ciebie;-) Quote
fox_india Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Romenka :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: ja to nawet nie musze wspominac jakim wspanialym czlowiekiem jest wspomniana Romenka bo wszyscy juz to wiedza !!! wczorajsza wizyta u niej bardzo mi pomogla, wrocily sily do dzialania !!! no i opanowałam Gnoma :diabloti: nareszcie!!!! juz nie wygladam na spacerze jak szmaciana lalka :multi: Quote
amikat Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Marta - wyrastasz na gwiazdę !!!!!!!!!! Gdyby tak zrobic ranking dobrych ocen... ech... Wróciałm od Ivi. Dałysmy ja do boksu żeby troche pooodychała świerzym powietrzem. Wczoraj jak ją dziewczyny do palika uwoazały w ogrodzie zeby posiedziala na słońcu to przegryzła smycz i wlazła w krzaki. WYjść za chińskiego boga nie chcała.... Jej najbardziej spacerki są potrzebne Quote
fox_india Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 to forum ma juz swoje gwiazdy, ja nie chce bo niby za co ??????????? jeste wiele osob ktore pomagaja wciaz i wciaz. a ja nie moge juz tego czytac, nie potrafie. Ivi biedna przywiazana do palika zeby mogla pobyc na powietrzu. jessoooo!!!!!! taka piekna pogoda, wymarzona na spacery!!! a ja w weekend znowu na uniwerek!!! i nie ma mozliwosci pojechac do Ivuchy .. a park niedaleko! jesssoooo!!!!!! dzis bede miala kiepski wieczor .. rzuce sie na TZ-a i kaze mu to wszystko czytac !!!!! Boże!!!!!! uprzejmie przepraszam wszystkie cioteczki za ochy i achy. juz sie nie bede uzalac, to ostatni raz. obiecuje! Quote
amikat Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 dzoewczyny w klinicenie maja czasu na spacery bo przecież pacują..... ja też do 15:30 w pracy ...ech.... Pogoda taka piekna i Ivi już futrkiem porosnięta kwiatki chce wąchać na łace... Ludziska - a moze ktos z Katowic zechce dać jej tymczas?? Dabra mateczka czeka na noą ale przecież musimy tej parce pomóc.... Kto chętny? Kto sie nie boi? Quote
fox_india Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 amikatku probuje sie do Ciebie dodzwonic. wlacz tel :) Quote
amikat Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 kochanie na tel 32 359 16 90 - bo mi sie rozładowała komóra Quote
fox_india Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 zobaczcie jaka Dianka jest ciekaFska hihi jak fajnie wyszla :) Dianka :angel: i ....... the Gnom :diabloti: " class="ipsImage" alt=""> na wątku Dianki jest więcej fotaskuF od Romenki. wesoła gnomadka, tylko Ivi brak ... Quote
aisaK Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 KATOWICE-ODEZWIJCIE SIE!!!Niech ktos pomoże Ivuni, zanim ją jej Pańcia weźmie!!! Quote
fox_india Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 jutro jade z Gnomkiem do moich rodzicuF. nie moga sie Gnomosława doczekać hehz porozmawiam z nimi, w oczki rozmawia sie lepiej niz przez telefon. damy oczywiscie natychmiast znac. 3majcie mocno kciuki. Quote
Tengusia Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Co u naszej Ivuni :???: jak jej samopoczucie po sterylce doszla juz calkowicie do siebie :???: ... no i na fotaski czekam bo kobietka pewnie juz wypiekniala ogromnie :loveu: :loveu: :loveu: Quote
daga_27 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 no i jak tam sie nasza dziewczynka czuje?? fotki tez bym sobie poogladala:oops: Quote
amikat Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Cioteczki kochen - Ivunia zdrowieje i przybiera na wadze. Żal patrzeć na taką piękna dziewczyne w klatce.... Czekamy na dobre wieści z Warszawy!!! Nie mogę zrobić fotek bo mi sie aparat sp....ł (zepsuł). Jak nie urok to przemarsz wojsk! Quote
aisaK Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Oby wieści były jak najbardziej pozytywne!!! Quote
t_kasiek Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 amikat napisał(a): Nie mogę zrobić fotek bo mi sie aparat sp....ł (zepsuł). Jak nie urok to przemarsz wojsk! no to czekamy cierpliwie i na foteczki i na wieści :) Quote
Tengusia Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Caly czas kombinuje jakby sie tu zorganizowac zeby podejsc do Ivuni i tak mysle ze piatek mam wolny wiec moze rano wyprowadze swoje psiaki a potem pojde po Ivi ale nie moge obiecac :razz: Buziaczki dla Ivuchy od cioteczki :iloveyou: Quote
amikat Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Tengusia napisał(a):..... ze piatek mam wolny wiec moze rano wyprowadze swoje psiaki a potem pojde po Ivi ale nie moge obiecac :razz: Fajnie by było . to ja sie ustawie na inne dni!!! Quote
aisaK Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 Ciekawe jak decyzja rodziców? Czy wiadomo juz cokolwiek? Quote
Recommended Posts