Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja tezzz bym chciala:) ale opa - jesli dostane prace w Krakowie, to zaraz sie spotykamy dziewczyny:) i tez bede ja wyprawadzacna spacerki, baardzo chetnie!! tym bardziej,ze bede bez mojej suni:(
ale czy dosaten prace okaze sie do konca lutego... moze do tego czasu bedzie miala domek? super by bylo..

Posted

Moze uda mi sie mordziaka wziasc we wtorek na spacerek bo i tak musze podjechac na Brynow z moja lobuziara na zdjecie szwow :diabloti: ale czy bede miec czas a spacer to nie moge obiecac bo chcialabym pojechac do slodziaka - Ksiezniczki do schronu w Gliwicach :loveu:

Posted

Bardzo przepraszam za milczenie ale miałam pierwsze wolne 2 dni od niepamietnych czasów.
Kroi sie domek tymczsowy - nie chcę zapeszać - to 99 % i dopiero od przyszłej niedzieli.
Jutro ma być w Gazecie Wyborczej artykół o Ivi - nie wiem czy w papierowym czy internetowym wydaniu - był w sobote reporter - robiliśmy zdjecia. Reporterka rozmawiała ze mną i Dr Czogałą. Moze to pomoze znaleźć stały kochający dom?
Zdrowie malutkiej coraz lepsze. BARDZO DZIĘKUJE - kochanym cioteczkom za spacerki - jej to jest bardzo bardzo potrzebne. Ona poznaje teraz jaki swiat piękny!!!!
Mam nadzije - ba chcę być pewna ze przynajmniej ten tymczas chwyci. Byłaby w Katowicach - i u kogoś kto psy po przejciach kocha i rozumie!
Nie zapeszam. Jutro idę kompać dziewczynke znowu - jej te kompiele pomagają. Pieknieje - najważniejsze ze jej nie swędzi. Karme Royala wcina- zakupiliśmy tana sierść (weterynaryjną). Apetycik dopisuje - i pupcia rosnie. Dzieki za PIĘKNE NOWE FOTY!!!

Posted

Oj, ale się cieszę, normalnie sie poryczałam...
Trzymam kciuki za tymczasowy domek, to najlepsze wieści w tym dniu!!!
Jesteście kochane: za spacerki, za mizianie, za opieke, za karme, szukanie domków, tymczasu, normalnie słów mi brakuje jak bardzo jestem Wam wdzieczna!!! Ja kocham tego psa i jego los leży mi na sercu! Jakby to wypaliło, udało się to będę przeszczęsliwa!!!
Za zaangażowanie jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI!!!

Posted

W dzisiejszej gazecie wyborczej (Katowickiej) - jest zdjecie Ivuni i artykulik o niej.
Z góry przepraszam za przekłamanie - nie ja ja przywiozłam do Katowic. To chyba zresztą nie ważne - ważna jest Ivi

Posted

Myśle ze jak najbardziej. Ona nie reaguje agresją na inne psy - nawet na koty. Inna rzecz jak ona sie poczuje gdy już będzie "pewna swego" - moze poczuć sie pewna , dominujaca... Szczerze mówiac nie sądzę - ona jest zrezygnowana i na bank nie dominujaca!

Posted

To link do artykułu o Ivi.
[url]http://miasta.gazeta.pl/katowice/1,35019,3928699.html[/url]
Tak jak pisałam - nie wiem skad sie wzięło ze to ja ją przywiozłam do kliniki...
No ale nic. Tym kochanym słoneczkom co przywiozły - bardzo dziękuję

Posted

Wiedziałam, kiedy tylko ją zobaczyłam , na zdjęciach. Do dzisiaj pamiętam jak ryczałam...jak zobaczyłam to stworzenie bez oczu, ze spuszczonym łebkiem :(:(:(
Ale dzisiaj muszą byc tylko dobre wieści!!!