t_kasiek Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 cudna jest :) i oczka juz podleczone :) fantastycznie, ze ja zabralas na spacerek !!!!! Quote
majafaja Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 ja tezzz bym chciala:) ale opa - jesli dostane prace w Krakowie, to zaraz sie spotykamy dziewczyny:) i tez bede ja wyprawadzacna spacerki, baardzo chetnie!! tym bardziej,ze bede bez mojej suni:( ale czy dosaten prace okaze sie do konca lutego... moze do tego czasu bedzie miala domek? super by bylo.. Quote
andzia69 Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 majafaja - przecież Ivi jest w Katowicach a nie Krakowie:eviltong: Quote
majafaja Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 ee.. to lipa. szkoooooda no! bo ja tak spojrzalam na podpis t_kasiek... i cos mi sie splątneło:P Quote
Tengusia Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Moze uda mi sie mordziaka wziasc we wtorek na spacerek bo i tak musze podjechac na Brynow z moja lobuziara na zdjecie szwow :diabloti: ale czy bede miec czas a spacer to nie moge obiecac bo chcialabym pojechac do slodziaka - Ksiezniczki do schronu w Gliwicach :loveu: Quote
HebaNova Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 czy wiadomo cos o potencjalnym domku? na allegro 4711 wyświetleń i 3 osoby obserwują Quote
majafaja Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 ja mysle, ze sunia znajdzie domek, czekoladowy dobcio, przeciez to miooodziooo!!! Quote
aisaK Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 Nic nie pisze, Amikat!!! Nie wiem co z domkiem... Quote
amikat Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Bardzo przepraszam za milczenie ale miałam pierwsze wolne 2 dni od niepamietnych czasów. Kroi sie domek tymczsowy - nie chcę zapeszać - to 99 % i dopiero od przyszłej niedzieli. Jutro ma być w Gazecie Wyborczej artykół o Ivi - nie wiem czy w papierowym czy internetowym wydaniu - był w sobote reporter - robiliśmy zdjecia. Reporterka rozmawiała ze mną i Dr Czogałą. Moze to pomoze znaleźć stały kochający dom? Zdrowie malutkiej coraz lepsze. BARDZO DZIĘKUJE - kochanym cioteczkom za spacerki - jej to jest bardzo bardzo potrzebne. Ona poznaje teraz jaki swiat piękny!!!! Mam nadzije - ba chcę być pewna ze przynajmniej ten tymczas chwyci. Byłaby w Katowicach - i u kogoś kto psy po przejciach kocha i rozumie! Nie zapeszam. Jutro idę kompać dziewczynke znowu - jej te kompiele pomagają. Pieknieje - najważniejsze ze jej nie swędzi. Karme Royala wcina- zakupiliśmy tana sierść (weterynaryjną). Apetycik dopisuje - i pupcia rosnie. Dzieki za PIĘKNE NOWE FOTY!!! Quote
basiagk Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Hej! Znalazłam wątek! Dzięki Tengusi! Nie myślałam, że Ivi to ten sam pies co na zdjęciach z Ligoty. Wspaniale dochodzi do siebie!!! Quote
aisaK Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 Oj, ale się cieszę, normalnie sie poryczałam... Trzymam kciuki za tymczasowy domek, to najlepsze wieści w tym dniu!!! Jesteście kochane: za spacerki, za mizianie, za opieke, za karme, szukanie domków, tymczasu, normalnie słów mi brakuje jak bardzo jestem Wam wdzieczna!!! Ja kocham tego psa i jego los leży mi na sercu! Jakby to wypaliło, udało się to będę przeszczęsliwa!!! Za zaangażowanie jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI!!! Quote
amikat Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 W dzisiejszej gazecie wyborczej (Katowickiej) - jest zdjecie Ivuni i artykulik o niej. Z góry przepraszam za przekłamanie - nie ja ja przywiozłam do Katowic. To chyba zresztą nie ważne - ważna jest Ivi Quote
aisaK Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 A jest jakis link, gdzie można poczytac o Ivuni??? Quote
elainfo Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 napiszcie prosze jak IVI w stosunku do innych psów, czy nadaje sie do domu z drugim psem?? Quote
amikat Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Myśle ze jak najbardziej. Ona nie reaguje agresją na inne psy - nawet na koty. Inna rzecz jak ona sie poczuje gdy już będzie "pewna swego" - moze poczuć sie pewna , dominujaca... Szczerze mówiac nie sądzę - ona jest zrezygnowana i na bank nie dominujaca! Quote
amikat Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 To link do artykułu o Ivi. [url]http://miasta.gazeta.pl/katowice/1,35019,3928699.html[/url] Tak jak pisałam - nie wiem skad sie wzięło ze to ja ją przywiozłam do kliniki... No ale nic. Tym kochanym słoneczkom co przywiozły - bardzo dziękuję Quote
aisaK Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 Wspaniałe wieści o Ivuni, niech tylko znajdzie juz ten jedyny, kochający domek!!! Quote
aisaK Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 Wiedziałam, kiedy tylko ją zobaczyłam , na zdjęciach. Do dzisiaj pamiętam jak ryczałam...jak zobaczyłam to stworzenie bez oczu, ze spuszczonym łebkiem :(:(:( Ale dzisiaj muszą byc tylko dobre wieści!!! Quote
Tengusia Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Jutro jade zdjac szwy mojej suni po kastracji to moze przy okazji wzielabym Ive na spacerek :cool3: co wy na to :loveu: Quote
grazyna9915 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 A ja mam wyborczą z artykułem o Ivi. Przecież ona się uśmiecha na tym zdjęciu. Zostawiam go na pamiątkę. Quote
Recommended Posts