LALUNA Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3208202#post3208202 Quote
neverend Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Jeszcze jedno małe foto...w sobotę będzie więcej....:):):) Dzięki Ciotko za pomooooc!!!:loveu: Quote
LALUNA Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Pola jest przepiękna:loveu: http://www.planetazwierzat.pl/forum/viewtopic.php?p=6259#6259 Quote
AniaB Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 jeszcze nie, bo black sheep czeka na fotki od agi (wydaje mi sie, ze zdjecia musza byc przesłane a nie skopiowane jako obraz..) Quote
sahara Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 malagos napisał(a):ale ślicznotka! Tekścik tez dobry... Wiele bym dała za to,że by móc taka kudłasię przygarnąć!:razz: To na co czekasz Małgosiu?:megagrin: Ja zawsze brałam na tymczas :wink: Rodzina się zakochiwała i psiu zostawał :evil_lol: Niestety skończyło się kategorycznym zakazem tymczasów :puppydog: Czy nie macie możliwości troszeczkę jej "podrasować". Może jakiś zaprzyjaźniony psi fryzjer? Nie każdy zainteresowany ujrzy jej prawdziwe piękno....:razz: Quote
Aga_Mazury Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 AniaB napisał(a):jeszcze nie, bo black sheep czeka na fotki od agi (wydaje mi sie, ze zdjecia musza byc przesłane a nie skopiowane jako obraz..) no to się dogadałyśmy....;) ja myślałam, że uważacie, że te zdjęcia obecne się na allegro nie nadają i lepiej zrobić jeszcze inne :eviltong: ja zawsze na allegro wystawiałam właśnie kopiowane z dogo....ale ok...;) neverend trzeba by przekazać adres mail-owy bo to ona pstrykała Polci zdjęcia i to ona je posiada w oryginale :) Prawda, że jest przepiękna?... Quote
LALUNA Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Zdjecia sa śliczne bo suniajest piękna. Dawac ja na allegro Quote
AniaB Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 to ja pisze już do black sheep zeby podała mail swój Quote
black sheep Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Cały czas sie zastanawiam, po co ja sybskrybuje ten wątek;) Sorki, skleroze mam:) Quote
black sheep Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Neverend! Mój mail [email protected], ale coś się ostatnio psuje, więc może być na [email protected], prosze napisz na jaki przesłałaś. Jeśli te fotki są tu na wątku, to podaj tylko strony. Jeśli inne to przesyłaj bo mam dziś czas wstawić sunie na aukcje:) Quote
neverend Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 [quote name='black_sheep']Neverend! Mój mail [email protected], ale coś się ostatnio psuje, więc może być na [email protected], prosze napisz na jaki przesłałaś. Jeśli te fotki są tu na wątku, to podaj tylko strony. Jeśli inne to przesyłaj bo mam dziś czas wstawić sunie na aukcje:) Ciotka, prześlę fotki na wp... tam szybciej dojdą, bo większa pojemnośc...to te same co na wątkach, ale lepsza jakość... JUż się zabieram:):):) Quote
black sheep Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Oki to czekam, bo przedchwilką patrzyłam i nie było. Ale jak te same, to w sumie nie musisz posyłać, bo i tak je musze troche zmniejszyć do aukcji (jeśli są za duże) Quote
black sheep Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Napiszcie prosze jakie to województwo Quote
LALUNA Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 No widzisz, niekiedy zadane sobie głosne pytania pomagają:evil_lol: Quote
AniaB Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 black sheep - nie wiem czy namiary na age wpisąłaś w aukcji.. no chyba,ze do ciebie bedzie ktos najpierw pisać, a ty potem udostepnisz telefon? nie wiem jak allegro pod tym wzgledem funkcjonuje... Quote
black sheep Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 hehe nie zapomniałam;) To jest tak, jak się szybko robi:D Zaraz poprawie Quote
AniaB Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 aha, i nie wiem jak z tym opisem zdrowia suni - o wozeniu psów do weta ja tylko napisałam tak dla twojej wiadomosci.. Moze mozna by to jeszcze skasować? Quote
black sheep Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 No też sie nad tym zastanawiałam, dlatego troche zmieniłam, narazie wszystko mogę zmieniać też na aukcji, więc usunę, nie ma problemu Quote
AniaB Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 black sheep - bardzo bardzo dziekuje!!!:loveu: :loveu: PS postanowiłam wystarac sie o kod na allegro moze juz niedługo bede mogła sama wystawiac.. Quote
black sheep Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 AniaB napisał(a):black sheep - bardzo bardzo dziekuje!!!:loveu: :loveu: Służe uprzejmie:) AniaB napisał(a): PS postanowiłam wystarac sie o kod na allegro moze juz niedługo bede mogła sama wystawiac.. A co, moje aukcje Ci się nie podobają:mad: ;) Quote
LALUNA Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 A co, moje aukcje Ci się nie podobają:mad: ;-) Black się boimy wiec na wszelki wypadek zapewnimy że Twoje Aukcja są super:lol: ;) Quote
Recommended Posts