some Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 ona mi przypomina troche ScoobyDoo, chodzi podobnie jak on!:p ona jest taka smiesznotka:lol: Quote
Vectra Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Wcale taka chuda nie jest , to taki sportowy typek ;) troszkę ciałka na pewno musi nabrać .. ale ona jest i młodziutka i ma taką wątłą budowę.2 kg max by przytyła i basta :) Takie jest moje zdanie , ale ja preferuje szczupły , sportowy typ budowy u psa. Stolikom pod tv tudzież tapczanikom , stanowcze NIE :diabloti: Quote
Joanna K. Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 [quote name='some']ona mi przypomina troche ScoobyDoo, chodzi podobnie jak on!:p ona jest taka smiesznotka:lol:[/QUOTE] Masz rację ! Ona taka troszkę dogowata jest jak ScoobyDoo :D Quote
BajUla Posted February 24, 2012 Author Posted February 24, 2012 [quote name='Joanna K.']Masz rację ! Ona taka troszkę dogowata jest jak ScoobyDoo :D[/QUOTE] No podobna, tylko duuużo mniejsza niż dog;), ale na filmie wydaje się duża:lol:. Wszystko u niej ok, bardzo chce bawić się z psami, ale jeszcze za wcześnie po tej sterylce, lepiej żeby nie fikała za bardzo, a towarzystwo jak się bawi, to na całego:lol:. Arlena mówi, że jej serce pęka, jak widzi jak ona chce do koleżeństwa:p ps Basia już po sterylce, wszystko ok:lol:, odsypia przy mnie, a jak się przebudzi, to chodzić chce;) Quote
Vectra Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 [quote name='BajUla']No podobna, tylko duuużo mniejsza niż dog;), ale na filmie wydaje się duża:lol:. Wszystko u niej ok, bardzo chce bawić się z psami, ale jeszcze za wcześnie po tej sterylce, lepiej żeby nie fikała za bardzo, a towarzystwo jak się bawi, to na całego:lol:. Arlena mówi, że jej serce pęka, jak widzi jak ona chce do koleżeństwa:p ps Basia już po sterylce, wszystko ok:lol:, odsypia przy mnie, a jak się przebudzi, to chodzić chce;)[/QUOTE] ufffffffffffffffffffff Quote
some Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 o Ula! dobrze ze sie odezwalas, wlasnie zastanawialysmy sie z Asia co u Ciebie... zobaczysz raz dwa trzy i zapomnicie o calej akcji! no pisalam ze ona taka smiesznotka i jeszcze taki dzieciak! tylko zabawy jej w glowie :shake::p:eviltong: Quote
BajUla Posted February 24, 2012 Author Posted February 24, 2012 Wstała i ogonkiem nawet pomerdała:p...Boże ja i te moje rymy...:oops: Quote
BajUla Posted February 24, 2012 Author Posted February 24, 2012 Ola wyczyść skrzynkę, bo nie idzie!!! Quote
Joanna K. Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 [quote name='BajUla']No podobna, tylko duuużo mniejsza niż dog;), ale na filmie wydaje się duża:lol:. Wszystko u niej ok, bardzo chce bawić się z psami, ale jeszcze za wcześnie po tej sterylce, lepiej żeby nie fikała za bardzo, a towarzystwo jak się bawi, to na całego:lol:. Arlena mówi, że jej serce pęka, jak widzi jak ona chce do koleżeństwa:p ps Basia już po sterylce, wszystko ok:lol:, odsypia przy mnie, a jak się przebudzi, to chodzić chce;)[/QUOTE] Ulcia...lejesz miód na Nasze serca :B-fly::iloveyou: Quote
BajUla Posted February 24, 2012 Author Posted February 24, 2012 [quote name='Vectra']ufffffffffffffffffffff[/QUOTE] Ooo, widzisz jakie duże ufffffffffffffffffff zrobiłaś?:p Ale uspokajałaś mnie genialnie. Basia się kręciła bidulka pod drzwiami:roll:, siku nie chciała w domu zrobić, musiałam bidulkę znosić na dwór, jaka porządna dziewczynka:lol:, dobrze, że waży 15,6 kg, a nie jak moja "stara" Lusieńka 34:evil_lol: Ale ją też znosiłam, ja silna baba jestem i od czarnej roboty, prawda Ola i Asia?:diabloti: Quote
some Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 ja bym inaczej powiedziala... od smierdzacej roboty!!! :))))) Quote
BajUla Posted February 24, 2012 Author Posted February 24, 2012 [quote name='some']ja bym inaczej powiedziala... od smierdzacej roboty!!! :)))))[/QUOTE] No w sumie tak....czarne to to nie było:diabloti: Quote
Vectra Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 [quote name='BajUla']Ooo, widzisz jakie duże ufffffffffffffffffff zrobiłaś?:p [/QUOTE] za dużo powietrza nabrałam :diabloti: to odbezpieczam likierek czekoladowy , co by nam się i tym piesom lepiej działo. Quote
some Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 a na zdrowko! ja mam Proseco, ale Ulcia nie to "Biedronkowe".. tam za mala objetosc ;) stoi przede mna cale 0,75 ;) Quote
BajUla Posted February 24, 2012 Author Posted February 24, 2012 A ja Wam pokażę, po jakim skarbie, moim ukochanym i nieodżałowanym:-( Lusia imię odziedziczyła:lol: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us I gwarantuję, że Tym, którzy ją pokochają, da tyle szczęścia, co moja Lusieńka nam...:p Quote
BajUla Posted February 24, 2012 Author Posted February 24, 2012 [quote name='Vectra']za dużo powietrza nabrałam :diabloti: to odbezpieczam likierek czekoladowy , co by nam się i tym piesom lepiej działo.[/QUOTE] Jeszcze nie piłam, tak na w razie czego....ale na jakie w razie czego? szklaneczki do góry dziewczyny! Quote
gagatekk Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 o kurna, że mnie tu wczoraj nie było... a ja nie mam z kim łyknąć :( ;) Quote
BajUla Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 [quote name='Joanna K.']Co u Lusi słychać ? :)[/QUOTE] Już Ty doskonale wiesz co słychać:evil_lol: Quote
BajUla Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 Moi DRODZY, dzisiaj byłam z :loveu::loveu::loveu:........z trzygodzinną wizytą u Lusi (Arlena wybacz zakłócanie niedzielnego wypoczynku:lol:), oto fotki, dalsze info w następnym poście;) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Sunia zachowuje się fantastycznie, na spacerze chce się bawić, w końcu zachowuje się jak na podlotka przystało i w końcu widać uszy:evil_lol: jak Arlena słusznie zauważyła, starsi będą wiedzieć o czym mówię:diabloti:, wypisz wymaluj Saba z pierwszej ekranizacji W pustynii i w puszczy, tylko wersja kompaktowa:evil_lol: Quote
BajUla Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 (edited) A teraz to, na co czekałam, od momentu jak Lusię zobaczyłam..........:loveu: :laola: LUSIA IDZIE W PIĄTEK DO NOWEGO DOMU!!!!!!!!!!!!!!!!!:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Byłam z u małej z Pauliną (dzięki za ten dzień:buzi:), NOWĄ Pańcią naszej Lusieńki. Z Pauliną od kilku dni miałam częsty kontakt telefoniczny i mailowy, więc dzisiaj to była jedynie formalność, postawienie kropki nad i, w nowym domu już wszystko przygotowane na powitanie nowego członka ups:oops::diabloti:....członkini rodziny. Lusia jedzie dopiero w piątek, bo Paulina po przyszłym weekendzie może wziąć kilka dni wolnego i będą mieli całą trójką dużo czasu dla siebie nawzajem.....:lol: Nie pisałam wcześniej, nie chciałam zapeszać, ja w zabobony wierzę:cool3:. Dziękuję:lol: wszystkim Wam za wsparcie, pomoc i nieobojętność....w piątek, po udanej akcji będziemy się "rozliczać";) Arlena, baaaaardzo Ci dziękuję:buzi: jeszcze raz, tutaj, publicznie za wszystko, za to, że pochyliłaś się nad tą istotką. Takie miejsca, pełne psów i miłości dla nich, to prawdziwy dar.... Edited February 26, 2012 by BajUla Quote
some Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 brawo!!!!!!:multi::multi::multi: tak, tak dziekujemy Pani Arlenie za wszystko! Quote
Joanna K. Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Jakie ona ma śmieszne uszy :shocked!: Quote
BajUla Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 No widzę, że towarzystwo powracało....i nie ma jak niedziela przy kompie:evil_lol: Ale za to jaka... Quote
Recommended Posts