Jump to content
Dogomania

Bursztynowa LUSIA, skrajnie wychudzona sunia W NOWYM DOMU!!!!!

Recommended Posts

• Replies 289
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wcale taka chuda nie jest , to taki sportowy typek ;) troszkę ciałka na pewno musi nabrać .. ale ona jest i młodziutka i ma taką wątłą budowę.2 kg max by przytyła i basta :)
Takie jest moje zdanie , ale ja preferuje szczupły , sportowy typ budowy u psa. Stolikom pod tv tudzież tapczanikom , stanowcze NIE :diabloti:

Posted

[quote name='Joanna K.']Masz rację ! Ona taka troszkę dogowata jest jak ScoobyDoo :D[/QUOTE]

No podobna, tylko duuużo mniejsza niż dog;), ale na filmie wydaje się duża:lol:. Wszystko u niej ok, bardzo chce bawić się z psami, ale jeszcze za wcześnie po tej sterylce, lepiej żeby nie fikała za bardzo, a towarzystwo jak się bawi, to na całego:lol:. Arlena mówi, że jej serce pęka, jak widzi jak ona chce do koleżeństwa:p

ps
Basia już po sterylce, wszystko ok:lol:, odsypia przy mnie, a jak się przebudzi, to chodzić chce;)

Posted

[quote name='BajUla']No podobna, tylko duuużo mniejsza niż dog;), ale na filmie wydaje się duża:lol:. Wszystko u niej ok, bardzo chce bawić się z psami, ale jeszcze za wcześnie po tej sterylce, lepiej żeby nie fikała za bardzo, a towarzystwo jak się bawi, to na całego:lol:. Arlena mówi, że jej serce pęka, jak widzi jak ona chce do koleżeństwa:p

ps
Basia już po sterylce, wszystko ok:lol:, odsypia przy mnie, a jak się przebudzi, to chodzić chce;)[/QUOTE]
ufffffffffffffffffffff

Posted

o Ula! dobrze ze sie odezwalas, wlasnie zastanawialysmy sie z Asia co u Ciebie... zobaczysz raz dwa trzy i zapomnicie o calej akcji! no pisalam ze ona taka smiesznotka i jeszcze taki dzieciak! tylko zabawy jej w glowie :shake::p:eviltong:

Posted

[quote name='BajUla']No podobna, tylko duuużo mniejsza niż dog;), ale na filmie wydaje się duża:lol:. Wszystko u niej ok, bardzo chce bawić się z psami, ale jeszcze za wcześnie po tej sterylce, lepiej żeby nie fikała za bardzo, a towarzystwo jak się bawi, to na całego:lol:. Arlena mówi, że jej serce pęka, jak widzi jak ona chce do koleżeństwa:p

ps
Basia już po sterylce, wszystko ok:lol:, odsypia przy mnie, a jak się przebudzi, to chodzić chce;)[/QUOTE]

Ulcia...lejesz miód na Nasze serca :B-fly::iloveyou:

Posted

[quote name='Vectra']ufffffffffffffffffffff[/QUOTE]

Ooo, widzisz jakie duże ufffffffffffffffffff zrobiłaś?:p Ale uspokajałaś mnie genialnie. Basia się kręciła bidulka pod drzwiami:roll:, siku nie chciała w domu zrobić, musiałam bidulkę znosić na dwór, jaka porządna dziewczynka:lol:, dobrze, że waży 15,6 kg, a nie jak moja "stara" Lusieńka 34:evil_lol: Ale ją też znosiłam, ja silna baba jestem i od czarnej roboty, prawda Ola i Asia?:diabloti:

Posted

[quote name='BajUla']Ooo, widzisz jakie duże ufffffffffffffffffff zrobiłaś?:p [/QUOTE]
za dużo powietrza nabrałam :diabloti:
to odbezpieczam likierek czekoladowy , co by nam się i tym piesom lepiej działo.

Posted

[quote name='Vectra']za dużo powietrza nabrałam :diabloti:
to odbezpieczam likierek czekoladowy , co by nam się i tym piesom lepiej działo.[/QUOTE]

Jeszcze nie piłam, tak na w razie czego....ale na jakie w razie czego? szklaneczki do góry dziewczyny!

Posted

Moi DRODZY, dzisiaj byłam z :loveu::loveu::loveu:........z trzygodzinną wizytą u Lusi (Arlena wybacz zakłócanie niedzielnego wypoczynku:lol:), oto fotki, dalsze info w następnym poście;)

Uploaded with ImageShack.us

Sunia zachowuje się fantastycznie, na spacerze chce się bawić, w końcu zachowuje się jak na podlotka przystało i w końcu widać uszy:evil_lol: jak Arlena słusznie zauważyła, starsi będą wiedzieć o czym mówię:diabloti:, wypisz wymaluj Saba z pierwszej ekranizacji W pustynii i w puszczy, tylko wersja kompaktowa:evil_lol:

Posted (edited)

A teraz to, na co czekałam, od momentu jak Lusię zobaczyłam..........:loveu:

:laola: LUSIA IDZIE W PIĄTEK DO NOWEGO DOMU!!!!!!!!!!!!!!!!!:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Byłam z u małej z Pauliną (dzięki za ten dzień:buzi:), NOWĄ Pańcią naszej Lusieńki. Z Pauliną od kilku dni miałam częsty kontakt telefoniczny i mailowy, więc dzisiaj to była jedynie formalność, postawienie kropki nad i, w nowym domu już wszystko przygotowane na powitanie nowego członka ups:oops::diabloti:....członkini rodziny. Lusia jedzie dopiero w piątek, bo Paulina po przyszłym weekendzie może wziąć kilka dni wolnego i będą mieli całą trójką dużo czasu dla siebie nawzajem.....:lol:
Nie pisałam wcześniej, nie chciałam zapeszać, ja w zabobony wierzę:cool3:.

Dziękuję:lol: wszystkim Wam za wsparcie, pomoc i nieobojętność....w piątek, po udanej akcji będziemy się "rozliczać";)
Arlena, baaaaardzo Ci dziękuję:buzi: jeszcze raz, tutaj, publicznie za wszystko, za to, że pochyliłaś się nad tą istotką. Takie miejsca, pełne psów i miłości dla nich, to prawdziwy dar....

Edited by BajUla