Ptysiak Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 Hej :) [url]https://lh4.googleusercontent.com/-iW8pJT06aMk/UHlGW11P1RI/AAAAAAAAC6I/SYTWx85ZG2g/s640/DSCF5004.JPG[/url] słodko :loveu: Quote
marra Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 Co Wy tak narzekacie na pogodę ?? u nas w Zabrzu jest całkiem przyjemnie, może nie ma upałów ale słoneczko świeci, nie pada no złota Polska jesień ;) Żabulka bądź czujna bo Pańcia szykuje kąpiel...zdaje się że dla Ciebie :P Quote
Lili8522 Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 Proszę nie narzekać n fotki bo są ładne :loveu: zarówno jak te domowe i te jesienne... cóż teraz to już będzie szybko buro i ponuro ale u Nas ostatnio słońca nie brakuje :multi: Przesyłam głaski i czochrańce :cool3: Ps. nie poznałam Cię 'w tym' awatarku :mdleje: Quote
phase Posted October 15, 2012 Author Posted October 15, 2012 [quote name='unikatowydiament']Królewna śliczniutka:loveu:[/QUOTE] :) [quote name='whiteterrier']Kochaniutka :loveu: ma taką fajniutką sierść :D[/QUOTE] A po boczku już pięknie zarosła i prawie nic a nic nie widać różnicy. :) [quote name='Ptysiak']Hej :) [URL]https://lh4.googleusercontent.com/-iW8pJT06aMk/UHlGW11P1RI/AAAAAAAAC6I/SYTWx85ZG2g/s640/DSCF5004.JPG[/URL] słodko :loveu:[/QUOTE] Cześć, cześć. :) [quote name='marra']Co Wy tak narzekacie na pogodę ?? u nas w Zabrzu jest całkiem przyjemnie, może nie ma upałów ale słoneczko świeci, nie pada no złota Polska jesień ;) Żabulka bądź czujna bo Pańcia szykuje kąpiel...zdaje się że dla Ciebie :P[/QUOTE] Narzekamy bo u nas nie ma dnia bez słońca... Ciągle pada, albo mżawka jest. Chłodno, szaro, mokro... Zazdroszczę Wam pogody. Ma szczęście jeszcze, bo na razie nie mam kiedy jej wrzucić do wody. :eviltong: [quote name='Lili8522']Proszę nie narzekać n fotki bo są ładne :loveu: zarówno jak te domowe i te jesienne... cóż teraz to już będzie szybko buro i ponuro ale u Nas ostatnio słońca nie brakuje :multi: Przesyłam głaski i czochrańce :cool3: Ps. nie poznałam Cię 'w tym' awatarku :mdleje:[/QUOTE] Dziękujemy. :) Czemu do nas nie dochodzi te słoneczko? :( Na razie awatarek zostawiam, bo ciągle na nic zdecydować się nie mogę i nic nie robię. :evil_lol: Na chwilkę wpadłam na dogo, zaraz nauka i o 18:30 znowu zajęcia. :roll: Postaram się Was poodwiedzać jutro. ;) Miłego poniedziałkowego dzionka życzę. :) Quote
whiteterrier Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 No ładna jest zarośnięta :loveu: A szorstką ma tą sierśc bardzo? Łatwo się brudu z niej pozbyć? Quote
phase Posted October 15, 2012 Author Posted October 15, 2012 [quote name='whiteterrier']No ładna jest zarośnięta :loveu: A szorstką ma tą sierśc bardzo? Łatwo się brudu z niej pozbyć?[/QUOTE] W sumie łatwo, ale rzepy jak ostatnio do bródki jej się przyczepiły to aż mi jej żal było jak jej wyrywałam, oczywiście leciutko starałam się to zrobić, ale i tak nożyczki poszły w ruch. :roll: Tato zrobił przeeeeepyszne ciacho. :loveu: Mniam! :grins: Podobno zapowiadają ładną pogodę u nas, mam nadzieję, że słoneczko w końcu u nas zagości i Żabunia będzie miała ładne jesienne fotki. :) Quote
kalyna Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 Jesienne fotki... :loveu: a spadają u Was już liście takie typowo złota jesień? W Poznaniu w parku jest żółciutko, a u mnie na ogrodzie to wszystko prawie zielone jest :roll: i jak tu robić fotki jesienne :roll: Quote
marra Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 [quote name='phase']W sumie łatwo, ale rzepy jak ostatnio do bródki jej się przyczepiły to aż mi jej żal było jak jej wyrywałam, oczywiście leciutko starałam się to zrobić, ale i tak nożyczki poszły w ruch. :roll: Tato zrobił przeeeeepyszne ciacho. :loveu: Mniam! :grins: Podobno zapowiadają ładną pogodę u nas, mam nadzieję, że słoneczko w końcu u nas zagości i Żabunia będzie miała ładne jesienne fotki. :)[/QUOTE] Tata robi ciachoooooooo ?? łaał ale fajny tata ;) Quote
Tyna21 Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 W końcu i u Was nadrobiłam zaległości! :) Piękne jesienne fotki! Quote
phase Posted October 16, 2012 Author Posted October 16, 2012 [quote name='magdabroy']To czekam na ładne jesienne foty ;)[/QUOTE] Podobno jutro ma być nawet 20 stopni! Zobaczymy, bo na razie nie wygląda to ciekawie, nie ma minuty bez deszczu. :( [quote name='kalyna']Jesienne fotki... :loveu: a spadają u Was już liście takie typowo złota jesień? W Poznaniu w parku jest żółciutko, a u mnie na ogrodzie to wszystko prawie zielone jest :roll: [B]i jak tu robić fotki jesienne[/B] :roll:[/QUOTE] Spadają chyba dlatego, bo już nie mają siły trzymać się gałęzi. :evil_lol: Dokładnie, ja mam wielką nadzieję, że zdążę jeszcze obfocić w scenerii jesiennej Żabcię. [quote name='marra']Tata robi ciachoooooooo ?? łaał ale fajny tata ;)[/QUOTE] Tato to jest taki.:) Kocha łowić ryby, jest Morsem, ciasta t jego specjalność i czasem jak obiad wymyśli to palce lizać. :) Dziś chciał jechać na grzyby, ale za bardzo leje. :roll: [quote name='Tyna21']W końcu i u Was nadrobiłam zaległości! :) Piękne jesienne fotki![/QUOTE] U nas to malutko do nadrabiania, prawie nic. :) Dziękujemy, chociaż wszystkiego w zdjęciach brakuje oprócz psa. :evil_lol: Quote
phase Posted October 16, 2012 Author Posted October 16, 2012 [quote name='Błyskotka']He He świetny avatarek :)[/QUOTE] Dziękuję pięknie. :) Chciałabym strasznie takie malutkie, różowiutkie maleństwo. :loveu: [IMG]http://i2.klocuch.pl/img/201207/84352be63bfb144a9239c7da02fa30c7.jpeg[/IMG] Tata jednak pojechał na grzyby i przywiózł ich dosyć sporo. :) U mnie sporo nauki, ale trzeba pierwszy rok jakoś przeżyć i mam nadzieję, że się uda, chociaż nie wiedziałam, że będzie AŻ tak ciężko. :roll: No i jestem bliska końca książki "Przeminęło z wiatrem". :) Potem zacznę "Pamiętniki wampirów". Quote
Nath Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 "Tata jak pojechał na grzyby.." - już myślałam, że przywiózł Ci taką świnkę :D Quote
phase Posted October 17, 2012 Author Posted October 17, 2012 [quote name='Yana']śliczna kudłata dziewczynka :-)[/QUOTE] Dziękujemy prześlicznie. :) [quote name='marra']Dzień doberek :)[/QUOTE] Witamy troszeńkę SŁONECZNIE!! :) [quote name='Nath']"Tata jak pojechał na grzyby.." - już myślałam, że przywiózł Ci taką świnkę :D[/QUOTE] :evil_lol: A fajnie by było. :) Tak jak napisałam słoneczko troszkę u nas zawitało, ale co z tego, jak mykam już, idę zjeść i znowu na zajęcia. :roll: Oby do piątku utrzymała się taka pogoda, będą fotki! :) Paranoja, po prostu paranoja z tym wczorajszym "meczem". Ech.... A dzisiaj nawet go nie obejrzę. :( Quote
Leokadia Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Hej meldujemy się:lol: Śliczna ta świnka, ciekawe czy hodują gdzieś takie miniaturki, bo bym sie sama skusiła, chociaż pewnie by mnie z domu wykopali:evil_lol: Quote
bety Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 [quote name='phase'][B]Cioteczki mam pytanie, czy macie może jakieś stare, rozszerzone, albo po po prostu mające informację książki/ę na temat : [I][FONT=century gothic]Pierwotniaków, Obleńców, Gąbek, Płazińców[/FONT][/I]? [/B][FONT=verdana]Potrzebuję odnośne zoologii, w środę kolokwium, ale już robię notatki, jednak połowy nie mam, bo nic w necie znaleźć nie mogę, jeszcze zaraz zobaczę, może coś będzie w psich książkach chociażby o tasiemcach.[/FONT][/QUOTE] Kurczę za późno to przeczytałam (ostatnio nie mam czasu na dogo - wpadam tylko odebrać PW) ;( Na przyszłość to w takich biologiczno-zoologicznych sprawach pisz do mnie na PW, ja zootechnik jestem i miałam wykłady na temat takich "robali" - książka też by się jakaś znalazła. Pozdrowienia dla babci i oby szybko zdrowiała. Głaski dla Żabuchy - na fotkach jak zwykle cudna. :) Pzdr Quote
marra Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 U nas piękna słoneczna pogoda dziś !!! a ja w pracy :( Quote
Nath Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Witamy Żabcię w taki słoneczny dzień :multi: Quote
phase Posted October 19, 2012 Author Posted October 19, 2012 (edited) [quote name='Ptysiak']Dzień dobry Żabunie :)[/QUOTE] A witamy, witamy. :) [quote name='marra']U nas piękna słoneczna pogoda dziś !!! a ja w pracy :([/QUOTE] U nas jest tak pięknie, że dech zapiera jak się siedzi na słonku. :loveu: W końcu jesień! :multi: [quote name='unikatowydiament']dzień dobry:)[/QUOTE] Witamy. :) [quote name='Nath']Witamy Żabcię w taki słoneczny dzień :multi:[/QUOTE] Wzajemnie. :) Jest przecudownie u nas! Siedziałyśmy dosyć długo na dworze. Oczywiście fotki mamy. :) Chyba za dużo ich. :eviltong: [quote name='leónowa']Hej meldujemy się:lol: Śliczna ta świnka, ciekawe czy hodują gdzieś takie miniaturki, bo bym sie sama skusiła, chociaż pewnie by mnie z domu wykopali:evil_lol:[/QUOTE] Hej, hej. :) Na pewno gdzieś one są, ale trzeba by było w necie poszukać. Mnie mama chyba by na wieś wywiozła. :evil_lol: [quote name='bety']Kurczę za późno to przeczytałam (ostatnio nie mam czasu na dogo - wpadam tylko odebrać PW) ;( Na przyszłość to w takich biologiczno-zoologicznych sprawach pisz do mnie na PW, ja zootechnik jestem i miałam wykłady na temat takich "robali" - książka też by się jakaś znalazła. Pozdrowienia dla babci i oby szybko zdrowiała. [B]Głaski dla Żabuchy - na fotkach jak zwykle cudna. :)[/B] Pzdr[/QUOTE] Spadłaś mi z nieba. :lol: A może może inf. na temat - PAJĄKA KRZYŻAKA środowisko życia i znaczenie; PTASZYŃCA KURZEGO biologia, znaczenie; OBRZEŻKA GOŁĘBIEGO środowisko życia i MECHOWCÓW znaczenie? Byłabym Ci bardzo wdzięczna za te wiadomości.:Rose: U babci wszystko w porządeczku. :) Zdrówko dopisuje, ćwiczy, poznała młodą dziewczynę, która miała ten sam problem co ona i dobrze się dogadują. :) Jak babcia potrzebuje pomocy to jeden telefon i już jestem/śmy u niej. :) Dziękujemy pięknie za miłe słowa. :) Jutro z Markiem chyba jedziemy do Mrągowa na weekend, Żabci niestety nie mogę wziąć ze sobą. Mamy dosyć sporo zdjęć z dzisiaj. :) Na razie idę zjeść obiad i jeszcze dokończę notatki a potem wkleję na spokojnie foteczki. :) Edited October 19, 2012 by phase Quote
phase Posted October 19, 2012 Author Posted October 19, 2012 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-2lb1YX2Ja70/UIFZl2sfjjI/AAAAAAAAC80/eNXtUP9ejek/s640/DSCF5057.JPG[/IMG] [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-SeEPqpEt8hw/UIFZmVcbiPI/AAAAAAAAC84/mZyEjThtSUM/s640/DSCF5059.JPG[/IMG] [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-_X8v3cMWvMA/UIFZmt6HbDI/AAAAAAAAC88/A73JLIzZp3M/s640/DSCF5063.JPG[/IMG] [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-mQIfbDc2GlE/UIFZn9JvRzI/AAAAAAAAC9I/-UgxbVUQTJo/s640/DSCF5092.JPG[/IMG] Quote
Recommended Posts