Ty$ka Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Raaaany, przez Ciebie mi ślinka cieknie :D Smacznego! Quote
phase Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 [quote name='Ty$ka']Raaaany, przez Ciebie mi ślinka cieknie :D Smacznego![/QUOTE] hihi. :oops: Dziękuję. :) Quote
*Magda* Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Dzień dobry :) Przyszłam, bo skusiłaś mnie naleśnikami :loveu: No i chyba już tu zostanę, jeśli mogę ;) Quote
phase Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 [quote name='Ptysiak'][URL]https://lh6.googleusercontent.com/-PJCeTI5lRhs/UEINlH3X5nI/AAAAAAAACT4/TktO4pv2DLA/s640/P9010002.JPG[/URL] aaaaa..... :loveu: Kurde chyba zrobię naleśniki na kolację :evil_lol:[/QUOTE] Haha, rób, rób. Nie pożałujesz. :evil_lol: Quote
phase Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 [quote name='magdabroy']Dzień dobry :) Przyszłam, bo skusiłaś mnie naleśnikami :loveu: No i chyba już tu zostanę, jeśli mogę ;)[/QUOTE] Ooo witamy, witamy, ależ proszę wpadać w nasze skromne progi. :) Tymi naleśniki się tak najadłam, że myślałam, iż pęknę. :crazyeye: Idę się zaraz położyć. Quote
Ptysiak Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 [quote name='phase']Haha, rób, rób. Nie pożałujesz. :evil_lol:[/QUOTE] Mam serek waniliowy, brzoskwinie w puszce i lody, zaraz wyślę córkę po banany :diabloti: Quote
rashelek Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Zjadłaś już?! A chciałam się wprosić na takie cudo :( :D Quote
*Magda* Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 [quote name='phase']Ooo witamy, witamy, ależ proszę wpadać w nasze skromne progi. :) Tymi naleśniki się tak najadłam, że myślałam, iż pęknę. :crazyeye: Idę się zaraz położyć.[/QUOTE] Obżarciuch :eviltong: Quote
phase Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 [quote name='Ptysiak']Mam serek waniliowy, brzoskwinie w puszce i lody, zaraz wyślę córkę po banany :diabloti:[/QUOTE] No tak, nie ma to jak się wysługiwać biedną córcią. :eviltong: No ale niestety uzależnienie od dogo bywa w różnym stopniu. :evil_lol: [quote name='rashelek']Zjadłaś już?! A chciałam się wprosić na takie cudo :( :D[/QUOTE] Wybacz. :modla: [quote name='magdabroy']Obżarciuch :eviltong:[/QUOTE] Już dzisiaj nic nie zmieszczę. :evil_lol: Właśnie chłopak zadzwonił: Marek: "No Mała zbieraj się jedziemy do Gronit." Ja: "Yyyy no ale...." Marek: "No to zjem obiad i będę." Ja: "No ale..." Marek: "Zadzwonię jak będę blisko" :evil_lol: Wracam jutro i już się boję nadrabiania. :placz: Ale może się uda to tam neta dopadnę. ;) Quote
Ptysiak Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Ciekawa rozmowa :evil_lol: Ja dziś postanowiłam wszystko nadrobić i nigdzie nie wychodzić więc córka musi niestety pobiegać po sklepie :evil_lol: Udanego wyjazdu :) Quote
phase Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 [quote name='Ptysiak']Ciekawa rozmowa :evil_lol: Ja dziś postanowiłam wszystko nadrobić i nigdzie nie wychodzić więc córka musi niestety pobiegać po sklepie :evil_lol: Udanego wyjazdu :)[/QUOTE] łooo, to powodzenia. :eviltong: [quote name='magdabroy']To udanego wyjazdu ;)[/QUOTE] [quote name='rashelek']Miłej wycieczki :D[/QUOTE] Dziękuję. :):) Quote
Ty$ka Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Widać, że masz wieeele do powiedzenia :evil_lol: Miłego wyjazdu. Quote
phase Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 No bardzo i w ogóle mam dojście do słowa. :grins: Dziękuję pięknie! Dorwałam na chwilę internet.:) Jutro jedziemy do Gietrzwałdu na Olimpiadę - będę grać w siatkę, trzymajcie kciuki! :) Quote
Lili8522 Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Nadrabiam zaległości :oops: ale jestem! Żabcia jak zwykle urocza :loveu: Quote
kalyna Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 trzymamy mocno :kciuki: i też miłego wyjazdu życzymy ;) Quote
Recommended Posts