kropi124 Posted April 30, 2015 Posted April 30, 2015 No nie wszystkie z psami i biegać nie lubią :P Tylko chodzić by chciały ;P Quote
*Magda* Posted April 30, 2015 Posted April 30, 2015 A ja kooooooooooooooooooooooooocham biegać :) Quote
phase Posted May 4, 2015 Author Posted May 4, 2015 Miałam z siostrą od wiosny zaś biegać,ale praca fizyczna za bardzo mnie męczy,nic mi się nie chce Ja za to z mamą na basen jeszcze od czasu do czasu chodzimy sobie :) Fajne tereny :) A Żabcia musi się za Ciebie uczyć, czytać, kształcić :P Oj tak, aż żyć się chce. Teraz tak pięknie zrobili tam. Żabcia ostatnio nawet zaliczyła koło na 6/9 pkt :D nigdy nie ogarnę jak można biegać dla przyjemności :P to jest najgorsze ćwiczenie ever współczujemy cieczki, niech szybko mija ;) hehehe :) ja nawet wolę biegać niż rowerem jeździć :P chociaż zawsze jakikolwiek sport ruch lubiłam, teraz się rozleniwiłam, to chociaż w domu zaczęłam ćwiczyć. Szkoda, że przez tą cieczkę z nami nie pojechała na Majówkę, ale odbijemy sobie jeszcze :) Quote
phase Posted May 4, 2015 Author Posted May 4, 2015 Ja też znowu wróciłam do biegania ale to ze względów na przytycie o dwa rozmiary :P I Barko mnie w tym bardzo wspiera :) Zawsze marzę by mieć psa, który będzie towarzyszył mi w bieganiu.. Wtedy to by mnie pół dnia w domu nie było. A co tam Żabcia czyta? :P Szacuneczek za bieganie :P "Dotyk Crossa" :D Dzięki :D Nienawidze biegać ;) Mam koleżanki dla których bieganie to też coś strasznego i nie zrozumiałego :P Hej :) Siemka :) Quote
phase Posted May 4, 2015 Author Posted May 4, 2015 A ja kooooooooooooooooooooooooocham biegać :) I to jest właściwe podejście :D A żabulec jak zwykle smacznie wypoczywa ;) Wieczny student :D Weekend był niezapomniany :) Pojechałam z rodzicami do rodzinki za miasto. Najpierw poszliśmy na działeczkę wujków (mimo złej pogody było super) a potem poszliśmy na imprezkę. Bawiłam się świetnie!! :)))))) Zaraz wstawię zdjęcia. Żabcia z nami nie pojechała, bo jeszcze cieczkowała/cieczkuje Quote
Guest TyŚka Posted May 4, 2015 Posted May 4, 2015 To czekamy na fotki :) Ja nie lubię biegać :p Quote
phase Posted May 4, 2015 Author Posted May 4, 2015 z wujaszkiem chciał sobie ze mną zdjęcie zrobić :D Quote
phase Posted May 4, 2015 Author Posted May 4, 2015 z Tomkiem Fridrych z The Voice of Poland :D Łatek :) Quote
Guest TyŚka Posted May 4, 2015 Posted May 4, 2015 U Ciebie jak zawsze pełno fot :) Świetne są :) Quote
Oscar Patric Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 Mój brat kiedyś też sobie amatorsko grał w piłkę nożną w Pro-techu śliczny Łatek :) Quote
Recommended Posts