phase Posted December 6, 2014 Author Posted December 6, 2014 A u nas wręcz nie zapeszając świetnie. Dzisiaj sąsiadka zauważyła, że Żabcia schudła, a po spacerku jak ją umyłam i wycierałam łapki to w końcu Żabcia już nie ma ich sztywno, tylko normalnie, luźno, więc tabletki bardzo działają, poprawa jest znaczna. Próbuje gówniara włazić i złazić z łóżka! Oczywiście po schodkach też chce sama wchodzić, ale jej nie pozwalam i noszę na rękach. A dziś zamiast śniegu pada deszcz. :((((( Quote
Oscar Patric Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 hej,świetnie Żabulka wygląda :laola: :laola: Quote
Guest TyŚka Posted December 6, 2014 Posted December 6, 2014 Śpiąca Żabucha :loveu: To cudownie, trzymamy kciuki, by było u Was coraz lepiej. A u nas dzisiaj mgliście, bardzo mgliście... Quote
Sarunia-Niunia Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 Dawno nie zaglądałam do Żabci kochanej :) I ja podążam z życzeniami dla Kruszynki i zostawiam moc całusków, przytulasków i głasków :) Niestety, moje nowe dogo mocno okrojone i żadnych "ulepszeń" w postach - niet, a i zdjęć żadnych (miniaturki tylko)... 100 lat Kochana Żabuniu Quote
phase Posted December 7, 2014 Author Posted December 7, 2014 hej,świetnie Żabulka wygląda :laola: :laola: :loveu: Śpiąca Żabucha :loveu: To cudownie, trzymamy kciuki, by było u Was coraz lepiej. A u nas dzisiaj mgliście, bardzo mgliście... Ona tylko jest śpiąca, tylko raczej mało z niej królewny. :D Dzięki kochana. :loveu: Naprawdę dzięki, bo chwile, kiedy pies nawet wstać nie mógł były straszne i mam nadzieję, że już to nie wróci. To ta mgła chyba od Was do nas zawitała. :( Quote
phase Posted December 7, 2014 Author Posted December 7, 2014 Dawno nie zaglądałam do Żabci kochanej :) I ja podążam z życzeniami dla Kruszynki i zostawiam moc całusków, przytulasków i głasków :) Niestety, moje nowe dogo mocno okrojone i żadnych "ulepszeń" w postach - niet, a i zdjęć żadnych (miniaturki tylko)... 100 lat Kochana Żabuniu Heeeeeeeeeej cioteczko!!! Ależ Cię dawno u nas nie było. :) U siebie też zaniedbujesz wątek. :P Dziękujemy ślicznie. :loveu: Ja i tak nie umiem się przestawić na nowe dogo. Dzisiaj z mamą, Żabką i oczywiście tatą w roli głównej - Morsa, pojechaliśmy nad jeziorko. Porobiłam mnóstwo zdjęć Żabci. Ale za dużo ich. :oops: A tak to pogoda do..... beznadziejna po prostu! Quote
Oscar Patric Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 . Porobiłam mnóstwo zdjęć Żabci. Ale za dużo ich. :oops: a gdzie tam :megagrin: Quote
phase Posted December 8, 2014 Author Posted December 8, 2014 a gdzie tam :megagrin: Podobno od przybytku głowa nie boli :D Quote
Recommended Posts