kiyoshi Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 a może Tika??????????? jej baaardzo przydałby się domek...ma też chyba ok. 8 lat, tylko, że jest malutka...na pewno polubi psiaka, na koty można ją sprawdzić w czwartek... weź ją pod uwagę Romino, proszę:) [url]https://picasaweb.google.com/psiwolontariusz/Tika2901289Lat46Kg23Cm13032012RAngelikaNocon[/url] Quote
Romina_74 Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 [quote name='kiyoshi']a może Tika??????????? jej baaardzo przydałby się domek...ma też chyba ok. 8 lat, tylko, że jest malutka...na pewno polubi psiaka, na koty można ją sprawdzić w czwartek... weź ją pod uwagę Romino, proszę:) [URL]https://picasaweb.google.com/psiwolontariusz/Tika2901289Lat46Kg23Cm13032012RAngelikaNocon[/URL][/QUOTE] Napisałam Pani o Kresce, jutro napiszę o Tice i dowiem się, czy coś postanowiła. Dam znać :) Dzwoniła dzisiaj do mnie Pani z Kikowego domku - Kikula polubiła się z kocurkiem (nie mogło być inaczej), wyleguje się na fotelu w jej alternatywnym stylu - na pleckach :) Dobrze jej będzie - fajny domek, pełen miłości, czego Kice potrzeba najbardziej !!! Quote
soboz4 Posted May 30, 2012 Author Posted May 30, 2012 Tika ma więcej lat niż 7, skoro Pani chce rówieśnika swojego psa, gdyby tak Klarze udało się znaleźć domek... Quote
Romina_74 Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Z moich/Waszych sugestii czyli Klary, Kreski i Tiki, Pani spodobała się ogromnie Tika. Chciała o niej wiedzieć coś więcej i dzwonić do niej miała wieczorkiem nasza wysłanniczka Iza :) Quote
Romina_74 Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 I jeszcze prośba do ciotuchny, która założyła Kikuli wątek - przydało by się zmienić tytuł ... ;) Quote
awede Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 A ja dopiero teraz zauważyłam że Kikunia już domku stałym... tak się cieszę! :D Quote
Romina_74 Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 wtręt na wątku Kikowym - ale to dzięki niej w sumie :) Tika ma domek. Dzięki Kika! Quote
Romina_74 Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 To ja Kikosan, nadaję z mojego nowego domku, w którym mieszkam od tygodnia. Widzicie mnie w moim nowiutkim, tylko moim własnym, wypasionym legowichu :) Hmm ... Czuję się jakoś tak nieswojo obfotografowywana :( Mam nadzieję, że tym razem sesja ta nie wiąże się z koniecznością kolejnej przeprowadzki ... No, pozdrawiam! Kika [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-fCJjZs3xE7Q/T8z6XpqNmcI/AAAAAAACH7s/2wu8EXuq2GU/s640/IMG_2777.JPG[/IMG] Quote
maciaszek Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 [quote name='soboz4']do pyszczka Kikuni w czerwieni![/QUOTE]Bo czarne z czerwonym świetnie się komponuje ;). Legowisko piękne, Kiki piękna, domek cudny, czegóż chcieć więcej :)?! Quote
aeriel Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Ale ona jest śliczna w tym czerwonym łóżeczku! :loveu: Quote
Romina_74 Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Cześć Kochane Cioteczki, to ja Kika. Mam się na prawdę wspaniale w moim nowym domku, w którym mieszkam już ponad 2 miesiące!!! Jak ten czas szybko leci ... Kocham moje panie, szczególnie zaś jedną, która wszędzie mnie ze sobą zabiera :) Praktycznie większą część dnia spędzam spacerując sobie wolnym tepmpem lub wylegując się w cieniu koło ławeczki, na której przysiaduje jedna z moich pań. Z nią też śpię w łóżku :) no i z kociskiem ... W środę odwiedziła mnie Agata ze swoją sunią Kasią, z którą miałyśmy okazję pomieszkać czas jakiś :) Jedno się nie zmieniło - nie cierpię aparatu. Od razu się stresuję i próbuję stać się niewidzialna. Agata się uparła, bo mówiła, że chce dla Was zdobyć materiał o mnie ... Dlatego proszę bardzo - niechętnie ale udostępniam się Wam w krótkim filmiku ... Powtarzam - niechętnie! Ale za to pozdrawiam Was wszystkie, całusy KIKA [URL]http://www.youtube.com/watch?v=2pvnG7oPlp4&feature=youtu.be[/URL] Quote
Romina_74 Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 [quote name='soboz4']Super relacja, dziękuję Agatko![/QUOTE] ja się cieszę, że mogłam pomóc :) na przyszłość nie wykluczam takiej samej pomocy DT-owej, tyle że psiak musi być podobnego usposobienia co Kikula :) Zapomniałam dodać, że Panie powtarzały jej badania - jest wszystko w jak najlepszym porządku. Pilnują też bardzo terminów kropelek przeciwkleszczowych :) Pączek w maśle ;) Quote
saphira18 Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Oj Kika świetnie trafiła i jeszcze przyczyniła się do domu Tiki, nie?:) Quote
aeriel Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Cieszę się bardzo, że Kika ma się tak dobrze :) Quote
Romina_74 Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 [quote name='saphira18']Oj Kika świetnie trafiła i jeszcze przyczyniła się do domu Tiki, nie?:)[/QUOTE] dokładnie :) Quote
awede Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Ostatnio dzwoniłam do właścicielki Kiki zapytać się o nią. Nie mówiła za wiele... jest podobno bardzo grzeczna, przytyła parę kilo więc pani chodzi z nią teraz po schodach ;) Nie mówiła nic więcej, tyle tylko że Kikuni nie dzieje się żadna krzywda, w co jak najbardziej wierzę :) Quote
Recommended Posts