Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a może Tika???????????
jej baaardzo przydałby się domek...ma też chyba ok. 8 lat, tylko, że jest malutka...na pewno polubi psiaka, na koty można ją sprawdzić w czwartek...
weź ją pod uwagę Romino, proszę:)
[url]https://picasaweb.google.com/psiwolontariusz/Tika2901289Lat46Kg23Cm13032012RAngelikaNocon[/url]

• Replies 320
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kiyoshi']a może Tika???????????
jej baaardzo przydałby się domek...ma też chyba ok. 8 lat, tylko, że jest malutka...na pewno polubi psiaka, na koty można ją sprawdzić w czwartek...
weź ją pod uwagę Romino, proszę:)
[URL]https://picasaweb.google.com/psiwolontariusz/Tika2901289Lat46Kg23Cm13032012RAngelikaNocon[/URL][/QUOTE]

Napisałam Pani o Kresce, jutro napiszę o Tice i dowiem się, czy coś postanowiła. Dam znać :) Dzwoniła dzisiaj do mnie Pani z Kikowego domku - Kikula polubiła się z kocurkiem (nie mogło być inaczej), wyleguje się na fotelu w jej alternatywnym stylu - na pleckach :) Dobrze jej będzie - fajny domek, pełen miłości, czego Kice potrzeba najbardziej !!!

Posted

Z moich/Waszych sugestii czyli Klary, Kreski i Tiki, Pani spodobała się ogromnie Tika. Chciała o niej wiedzieć coś więcej i dzwonić do niej miała wieczorkiem nasza wysłanniczka Iza :)

Posted

To ja Kikosan, nadaję z mojego nowego domku, w którym mieszkam od tygodnia. Widzicie mnie w moim nowiutkim, tylko moim własnym, wypasionym legowichu :) Hmm ... Czuję się jakoś tak nieswojo obfotografowywana :( Mam nadzieję, że tym razem sesja ta nie wiąże się z koniecznością kolejnej przeprowadzki ... No, pozdrawiam! Kika
[IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-fCJjZs3xE7Q/T8z6XpqNmcI/AAAAAAACH7s/2wu8EXuq2GU/s640/IMG_2777.JPG[/IMG]

Posted

[quote name='soboz4']do pyszczka Kikuni w czerwieni![/QUOTE]Bo czarne z czerwonym świetnie się komponuje ;).

Legowisko piękne, Kiki piękna, domek cudny, czegóż chcieć więcej :)?!

• 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

Cześć Kochane Cioteczki, to ja Kika. Mam się na prawdę wspaniale w moim nowym domku, w którym mieszkam już ponad 2 miesiące!!! Jak ten czas szybko leci ... Kocham moje panie, szczególnie zaś jedną, która wszędzie mnie ze sobą zabiera :) Praktycznie większą część dnia spędzam spacerując sobie wolnym tepmpem lub wylegując się w cieniu koło ławeczki, na której przysiaduje jedna z moich pań. Z nią też śpię w łóżku :) no i z kociskiem ... W środę odwiedziła mnie Agata ze swoją sunią Kasią, z którą miałyśmy okazję pomieszkać czas jakiś :) Jedno się nie zmieniło - nie cierpię aparatu. Od razu się stresuję i próbuję stać się niewidzialna. Agata się uparła, bo mówiła, że chce dla Was zdobyć materiał o mnie ... Dlatego proszę bardzo - niechętnie ale udostępniam się Wam w krótkim filmiku ... Powtarzam - niechętnie! Ale za to pozdrawiam Was wszystkie, całusy KIKA
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=2pvnG7oPlp4&feature=youtu.be[/URL]

Posted

[quote name='soboz4']Super relacja, dziękuję Agatko![/QUOTE]
ja się cieszę, że mogłam pomóc :) na przyszłość nie wykluczam takiej samej pomocy DT-owej, tyle że psiak musi być podobnego usposobienia co Kikula :) Zapomniałam dodać, że Panie powtarzały jej badania - jest wszystko w jak najlepszym porządku. Pilnują też bardzo terminów kropelek przeciwkleszczowych :) Pączek w maśle ;)

• 2 months later...
Posted

Ostatnio dzwoniłam do właścicielki Kiki zapytać się o nią. Nie mówiła za wiele... jest podobno bardzo grzeczna, przytyła parę kilo więc pani chodzi z nią teraz po schodach ;) Nie mówiła nic więcej, tyle tylko że Kikuni nie dzieje się żadna krzywda, w co jak najbardziej wierzę :)