iwoniam Posted November 3, 2012 Author Posted November 3, 2012 JAKBYS robiła to tylko daj znac ja od jutra zabieram sie za te wszystkie, które ogłoszeń nie mają :) dobranoc :) i trzymajcie kciuki pomiedzy 9:30, A 10:30 JUTRO RANO A później o 12ej (kotki moje małe) i później jeszcze... A Z RESZTA - trzymajcie kciuki mocnoooo! :) [quote name='majowa']Iwoniu ja robiłam ogłoszenia Laluni i Nuce, zaraz odgrzebię ten post, niewiele ale są Cześć sama aktywowałam częśc poszło do ciebie na maila czyli tablica i gumtree a już wiem wszystko na wątku domowym :) jeśli trzeba to zrobię Laluni na wiekszej ilości portali[/QUOTE] Quote
krakowianka.fr Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 [quote name='iwoniam'] dobranoc :) i trzymajcie kciuki pomiedzy 9:30, A 10:30 JUTRO RANO A później o 12ej (kotki moje małe) i później jeszcze... A Z RESZTA - trzymajcie kciuki mocnoooo! :)[/QUOTE] dzien dobry :) bede trzymac! Quote
Marta72 Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Jeju...dużo tych piesków, duzo!! Po zobaczeniu filmiku wreszcie zrozumiałam o co w tym wszystkim chodzi.... Kciuki trzymane:) Quote
Justyna Lipicka Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 [quote name='iwoniam']O ile się nie mylę... Czika, Kropisia i Colia nie mają ogłoszeń :( a może mają?? jej... nie wiem już..[/QUOTE] Colie zostaw dla mnie do ogłaszania:) można już? ona chyba karmi maluszki? [quote name='iwoniam']JAKBYS robiła to tylko daj znac ja od jutra zabieram sie za te wszystkie, które ogłoszeń nie mają :) dobranoc :) i trzymajcie kciuki pomiedzy 9:30, A 10:30 JUTRO RANO A później o 12ej (kotki moje małe) i później jeszcze... A Z RESZTA - trzymajcie kciuki mocnoooo! :)[/QUOTE] Trzymam mocno za wszystkie kciuki!! oby sie przeludniło/a może przepsiło;) u Ciebie:) [quote name='Marta72']Jeju...dużo tych piesków, duzo!! Po zobaczeniu filmiku wreszcie zrozumiałam o co w tym wszystkim chodzi.... Kciuki trzymane:)[/QUOTE] Tak, straszna ta sytuacja Olkusza;/ a gminy mają to gdzieś;/ pokazałam wczoraj filmik mamie, teraz wie o co chodzi i dlaczego akurat olkuszakom pomagam:) Quote
iwoniam Posted November 3, 2012 Author Posted November 3, 2012 [quote name='Justyna Lipicka']Colie zostaw dla mnie do ogłaszania:) można już? ona chyba karmi maluszki? Trzymam mocno za wszystkie kciuki!! oby sie przeludniło/a może przepsiło;) u Ciebie:) Tak, straszna ta sytuacja Olkusza;/ a gminy mają to gdzieś;/ pokazałam wczoraj filmik mamie, teraz wie o co chodzi i dlaczego akurat olkuszakom pomagam:)[/QUOTE] dobrze jutro dołączę jej aktualne zdjęcia i baraszkujących maluszków, które już otwarły oczka. Są już odrobaczone wstępnie, za tydzien kolejna porcja, Mama była bardzo zarobaczona. I wiadomość z pierwszej ręki - do adopcji dziś miała iść Azja, ale panie zakochały się w Trusi.. I to ona pojedzie pierwsza i smutno mi :( Quote
Marta72 Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 to nie smutaj się Iwonko... w końcu Trusia bedzie miała dom..:) a to tez wazne:) Quote
Malgoska Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 to te maluszki od foczki? kolejne swoje dzieci oddajesz .... to smutno i radość jednoczesnie, spójrz na to od tej strony ile żyć już uratowałaś:) jesli chodzi o bazary to teraz zrobie na Trufle i Jokera a potem na dt iwoniam, rozumiem, ze Sonia Ikusiowa juz nie potrzebuje bazarków, są jakies długi po niej? Oby tym razem domek się udał na 100% Quote
Justyna Lipicka Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Nigdy nie byłam dt więc nie wiem jakie to uczucie oddawać do adopcji ale wiem Iwonko że Ty wybierasz najlepsze domy więc Trusia będzie miała dobrze!! Quote
missiaa Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 (edited) a my od 15 minut mamy dwa nowe psy.. i lada moment z jednego "wysypią się" kolejne... Ale po kolei. Biegały u nas po mieście dwa psiaki- piesek prawdopodobnie wyrzucony i suczka pijaka. Obydwa nie dały się złapać. Nie podchodziły, widziałam je tylko z daleka. Próbowaliśmy łapać suczkę, żeby ją wykastrować. Później długo jej nie widziałam, a dziś pomogli nam sąsiedzi, bo oni ich dokarmiali i udało się. Ja patrze a ona ma brzuchol. Zresztą co tu się dziwić, biegała w towarzystwie samca. Ciąża wygląda na zaawansowaną (według mojego nie doświadczonego oka), sutki duże. Samiec z dużą gojącą się raną na głowie- chyba ktoś go czymś chciał pogonić i uderzył. Psa dopadłyśmy(już na podwórku) przed chwilą i zaszczepiłyśmy. Suczka jest w ciąży więc jej nie szczepimy, ale boje się o nią, nie szczepiona u nas może coś podłapać. No i kolejna sprawa nie mamy już gdzie dać suki z przyszłymi szczeniakami. Samca też, bo samce się u nas nie dogadują. No ale co robić, robi się coraz zimniej, a one już wystarczająco długo biegają po ulicy(cud że jeszcze nie trafiły do Olkusza), tu wszyscy już zapsieni, ale pomóżcie szukać DT. EDIT: ewentualnie gdyby ktoś miał jakąś niepotrzebną budę. Mamy mały kojec(w którym w ciągu dnia siedzą psy skoczki) ale nie ma tam budy. Wtedy suczka zamieszkałaby tam z przyszłymi szczeniakami. Wiem, że to nie najlepsze rozwiązanie, ale jak nie będzie innego- jedyne. Na pewno lepsze od tego jak urodzić na ulicy. Edited November 3, 2012 by missiaa Quote
masza44 Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 [quote name='Justyna Lipicka']Nigdy nie byłam dt więc nie wiem jakie to uczucie oddawać do adopcji ale wiem Iwonko że Ty wybierasz najlepsze domy więc Trusia będzie miała dobrze!![/QUOTE] A ja wiem bo też oddaję szczeniaki, z jednej strony dom jakiś pusty i tęskno za małym smrodem, ale jak widzę potem zdjęcia , mejle, itp że są kochane to naprawdę daje powera. Quote
Malgoska Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Wczoraj czytałam z Panią książkę..... Najpierw starałam się czytać tak jak ona....ale kompletnie mi nie wychodziło, aż dostałam zeza: [IMG]http://imageshack.us/scaled/landing/6/szelkalistopad20124.jpg[/IMG] Wtedy chciałam jej pokazać jak MY czytamy książki: [IMG]http://img705.imageshack.us/img705/715/szelkalistopad20122.jpg[/IMG] Starałam się jak mogłam: [IMG]http://img705.imageshack.us/img705/4763/szelkalistopad20121.jpg[/IMG] ale Pani się to nie spodobało i mi zabrała książkę :placz::placz: Wtedy znalazłam sobie w pokoju u Młodego kartkę i baaaardzo dokładnie ją przeczytałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [IMG]http://img651.imageshack.us/img651/2992/szelkalistopad201224.jpg[/IMG] zupełnie nie rozumiem dlaczego tamtej książki nie mogłam tak dokładnie przeczytać..... [IMG]http://img211.imageshack.us/img211/6851/szelkalistopad201233.jpg[/IMG] Quote
Ikusia Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 [QUOTE] BDT/Ikusia: Franio - ogłoszenia ma (kto je robi???) i jest w bdb DT[QUOTE] Znowu coś namieszałam z cytatem! wrrrr Franio????? Czy to miał być Fiord? Brakowało go w Twojej liście. Ogłoszenia Fiorda są na niektórych stronach odnawiane a część robiła Justynka:loveu:. [quote name='iwoniam'] Hotel Amok: Trufla - ogłoszenia aktualne (kto je robi???) Maxio - ogłasza nasz dobry duszek Sonia - Ikusiowa - ma dom :) Joker - ogłoszenia aktualne - Justynka Lipicka[/QUOTE] Pierwsze sygnały z DS Soni Ikusiowej więcej niż dobre. Pani, nastawiona na same problemy z sunią, mile zaskoczona. Trochę ostudziłam ten entuzjazm. Myślę, że Sonia przeżywa zmianę, obserwuje, myśli, poznaje...aż się otworzy. Wtedy może wpaść w euforię i pokazać co potrafi. Jednak Pani od pierwszego dnia adopcji pracuje z Sonią pod okiem behawiorystki. To ciekawa historia. W czasie zaawansowanych rozmów przedadopcyjnych, Pani zdecydowała się na telefon do behawiorystki - telefon przypadkowo wybrany przez nią z internetu i pierwszy, pod który zadzwoniła - i okazało się, że trafiła na P. Monikę, DS Mikrusa. Pani Monika wcześniej widziała Sonię, oceniała jej zachowanie, w którym nie znalazła agresji, o którą ją podejrzewano po tak licznych powrotach. Praca z Panią Moniką daje nam również większą nadzieję na powodzenie adopcji. Malgoska, pytałaś, czy nie za wcześnie. Ja także zadaję sobie to pytanie. Jednak pocieszam się, że w domu, pod okiem Pani + behawiorysty, nauczy się więcej, niż w hotelu. Jednak tylko czas pokaże, czy na Twoje pytanie odpowiem" NIE". W hotelu został dług, ale mam dostać potwierdzenie od Iwonki i myślę, że na pokrycie reszty długu powinno nam wystarczyć kasy. Napiszę jeszcze. Iwoniam, ciesz się adopcjami, przecież o to nam chodzi!!! Odstawiłam kociaczkom całkowicie mleko, hmmm...jest poprawa z kupkami, jednak "nie cieszę się przed zachodem słońca" (to kolejne przysłowie he he, jakoś tak mi przychodzą do głowy he he) Quote
Malgoska Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 [quote name='Ikusia'][QUOTE] BDT/Ikusia: Franio - ogłoszenia ma (kto je robi???) i jest w bdb DT[QUOTE] Znowu coś namieszałam z cytatem! wrrrr Franio????? Czy to miał być Fiord? Brakowało go w Twojej liście. Ogłoszenia Fiorda są na niektórych stronach odnawiane a część robiła Justynka:loveu:. Pierwsze sygnały z DS Soni Ikusiowej więcej niż dobre. Pani, nastawiona na same problemy z sunią, mile zaskoczona. Trochę ostudziłam ten entuzjazm. Myślę, że Sonia przeżywa zmianę, obserwuje, myśli, poznaje...aż się otworzy. Wtedy może wpaść w euforię i pokazać co potrafi. Jednak Pani od pierwszego dnia adopcji pracuje z Sonią pod okiem behawiorystki. To ciekawa historia. W czasie zaawansowanych rozmów przedadopcyjnych, Pani zdecydowała się na telefon do behawiorystki - telefon przypadkowo wybrany przez nią z internetu i pierwszy, pod który zadzwoniła - i okazało się, że trafiła na P. Monikę, DS Mikrusa. Pani Monika wcześniej widziała Sonię, oceniała jej zachowanie, w którym nie znalazła agresji, o którą ją podejrzewano po tak licznych powrotach. Praca z Panią Moniką daje nam również większą nadzieję na powodzenie adopcji. Malgoska, pytałaś, czy nie za wcześnie. Ja także zadaję sobie to pytanie. Jednak pocieszam się, że w domu, pod okiem Pani + behawiorysty, nauczy się więcej, niż w hotelu. Jednak tylko czas pokaże, czy na Twoje pytanie odpowiem" NIE". W hotelu został dług, ale mam dostać potwierdzenie od Iwonki i myślę, że na pokrycie reszty długu powinno nam wystarczyć kasy. Napiszę jeszcze. Iwoniam, ciesz się adopcjami, przecież o to nam chodzi!!! Odstawiłam kociaczkom całkowicie mleko, hmmm...jest poprawa z kupkami, jednak "nie cieszę się przed zachodem słońca" (to kolejne przysłowie he he, jakoś tak mi przychodzą do głowy he he)[/QUOTE] Ikusiu 21.1012 pisalas, że dlug wynosi 165 zł, ja wplacilam do amoka 215 zł; mowilas jeszcze o jakiejs wplacie 100 zł od szefa helleangel, to wydaje mi sie ze jest za Sonie nadplata... sprawdź to proszę bo nie wiem czy ją w kolejnym bazarze umieszczac czy nie:) dzieki:) Quote
Agata Balu Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 [quote name='Malgoska'] Wtedy znalazłam sobie w pokoju u Młodego kartkę i baaaardzo dokładnie ją przeczytałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [IMG]http://img651.imageshack.us/img651/2992/szelkalistopad201224.jpg[/IMG] [/QUOTE] To niewinne spojrzenie przy czytaniu warte wszystkie pieniądze! Quote
Malgoska Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 [quote name='Agata Balu']To niewinne spojrzenie przy czytaniu warte wszystkie pieniądze![/QUOTE] zgadzam sie w 100% :) to moje kolejne szczęście, które mam dzięki dogomanii:) Quote
Justyna Lipicka Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 [quote name='Malgoska']Wczoraj czytałam z Panią książkę..... Najpierw starałam się czytać tak jak ona....ale kompletnie mi nie wychodziło, aż dostałam zeza: [IMG]http://imageshack.us/scaled/landing/6/szelkalistopad20124.jpg[/IMG] Wtedy chciałam jej pokazać jak MY czytamy książki: [IMG]http://img705.imageshack.us/img705/715/szelkalistopad20122.jpg[/IMG] Starałam się jak mogłam: [IMG]http://img705.imageshack.us/img705/4763/szelkalistopad20121.jpg[/IMG] ale Pani się to nie spodobało i mi zabrała książkę :placz::placz: Wtedy znalazłam sobie w pokoju u Młodego kartkę i baaaardzo dokładnie ją przeczytałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [IMG]http://img651.imageshack.us/img651/2992/szelkalistopad201224.jpg[/IMG] zupełnie nie rozumiem dlaczego tamtej książki nie mogłam tak dokładnie przeczytać..... [IMG]http://img211.imageshack.us/img211/6851/szelkalistopad201233.jpg[/IMG][/QUOTE] Super Szelosława czyta:) A franio to kudłacz z Olkusza, był w Amoku, teraz ma bdt, o niego pytała iwoniam, ale ja nie wiem czy ma ogłoszenia, ja robiłam dawno i te co się da to odświeżam:) Quote
missiaa Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 [SIZE=5][COLOR=#ff0000][B]Zapraszam na bazarek! [/B][/COLOR][/SIZE][URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/234049-Dla-ka%C5%BCdego-co%C5%9B-fajnego-kosmetyki-ciuchy-masa-innych-Na-psy-i-koty-do-18-11-godz22-00?p=19861281#post19861281"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/234049-Dla-ka%C5%BCdego-co%C5%9B-fajnego-kosmetyki-ciuchy-masa-innych-Na-psy-i-koty-do-18-11-godz22-00?p=19861281#post19861281[/URL] Quote
iwoniam Posted November 4, 2012 Author Posted November 4, 2012 [quote name='Malgoska']to te maluszki od foczki? kolejne swoje dzieci oddajesz .... to smutno i radość jednoczesnie, spójrz na to od tej strony ile żyć już uratowałaś:) jesli chodzi o bazary to teraz zrobie na Trufle i Jokera a potem na dt iwoniam, rozumiem, ze Sonia Ikusiowa juz nie potrzebuje bazarków, są jakies długi po niej? Oby tym razem domek się udał na 100%[/QUOTE] tak, to te i kicia dziś pojechała do WSPANIAŁEGO, NOWEGO DOMU - ta moja bura z rusym nalotem. Nio to są jeszcze 3 kotki (a tak właściwie więcej, ale na obecny moment 3) MUSZĘ ZROBIĆ SKLEJKĘ SZCZENIAKOWĄ I KOCIAKOWĄ (wszystkich kociaków) idzie ni to .... kiepsko... [quote name='missiaa']a my od 15 minut mamy dwa nowe psy.. i lada moment z jednego "wysypią się" kolejne... Ale po kolei. Biegały u nas po mieście dwa psiaki- piesek prawdopodobnie wyrzucony i suczka pijaka. Obydwa nie dały się złapać. Nie podchodziły, widziałam je tylko z daleka. Próbowaliśmy łapać suczkę, żeby ją wykastrować. Później długo jej nie widziałam, a dziś pomogli nam sąsiedzi, bo oni ich dokarmiali i udało się. Ja patrze a ona ma brzuchol. Zresztą co tu się dziwić, biegała w towarzystwie samca. Ciąża wygląda na zaawansowaną (według mojego nie doświadczonego oka), sutki duże. Samiec z dużą gojącą się raną na głowie- chyba ktoś go czymś chciał pogonić i uderzył. Psa dopadłyśmy(już na podwórku) przed chwilą i zaszczepiłyśmy. Suczka jest w ciąży więc jej nie szczepimy, ale boje się o nią, nie szczepiona u nas może coś podłapać. No i kolejna sprawa nie mamy już gdzie dać suki z przyszłymi szczeniakami. Samca też, bo samce się u nas nie dogadują. No ale co robić, robi się coraz zimniej, a one już wystarczająco długo biegają po ulicy(cud że jeszcze nie trafiły do Olkusza), tu wszyscy już zapsieni, ale pomóżcie szukać DT. EDIT: ewentualnie gdyby ktoś miał jakąś niepotrzebną budę. Mamy mały kojec(w którym w ciągu dnia siedzą psy skoczki) ale nie ma tam budy. Wtedy suczka zamieszkałaby tam z przyszłymi szczeniakami. Wiem, że to nie najlepsze rozwiązanie, ale jak nie będzie innego- jedyne. Na pewno lepsze od tego jak urodzić na ulicy.[/QUOTE] czułam w kościach, że tak kolorowo = constans = nie będzie.. dawaj zdjęcia dzieciaczków. O budę będę telefonować ps mam dla Ciebie krowę i mnóstwo pluszaków. :) [quote name='masza44']A ja wiem bo też oddaję szczeniaki, z jednej strony dom jakiś pusty i tęskno za małym smrodem, ale jak widzę potem zdjęcia , mejle, itp że są kochane to naprawdę daje powera.[/QUOTE] wiem...wiem, że to miłe.. mam nadzieję, że będzie dobrze [QUOTE] Znowu coś namieszałam z cytatem! wrrrr Franio????? Czy to miał być Fiord? Brakowało go w Twojej liście. Ogłoszenia Fiorda są na niektórych stronach odnawiane a część robiła Justynka:loveu:. Pierwsze sygnały z DS Soni Ikusiowej więcej niż dobre. Pani, nastawiona na same problemy z sunią, mile zaskoczona. Trochę ostudziłam ten entuzjazm. Myślę, że Sonia przeżywa zmianę, obserwuje, myśli, poznaje...aż się otworzy. Wtedy może wpaść w euforię i pokazać co potrafi. Jednak Pani od pierwszego dnia adopcji pracuje z Sonią pod okiem behawiorystki. To ciekawa historia. W czasie zaawansowanych rozmów przedadopcyjnych, Pani zdecydowała się na telefon do behawiorystki - telefon przypadkowo wybrany przez nią z internetu i pierwszy, pod który zadzwoniła - i okazało się, że trafiła na P. Monikę, DS Mikrusa. Pani Monika wcześniej widziała Sonię, oceniała jej zachowanie, w którym nie znalazła agresji, o którą ją podejrzewano po tak licznych powrotach. Praca z Panią Moniką daje nam również większą nadzieję na powodzenie adopcji. Malgoska, pytałaś, czy nie za wcześnie. Ja także zadaję sobie to pytanie. Jednak pocieszam się, że w domu, pod okiem Pani + behawiorysty, nauczy się więcej, niż w hotelu. Jednak tylko czas pokaże, czy na Twoje pytanie odpowiem" NIE". W hotelu został dług, ale mam dostać potwierdzenie od Iwonki i myślę, że na pokrycie reszty długu powinno nam wystarczyć kasy. Napiszę jeszcze. Iwoniam, ciesz się adopcjami, przecież o to nam chodzi!!! Odstawiłam kociaczkom całkowicie mleko, hmmm...jest poprawa z kupkami, jednak "nie cieszę się przed zachodem słońca" (to kolejne przysłowie he he, jakoś tak mi przychodzą do głowy he he)[/QUOTE] tak tak, to miał być Fiord ps. Sonia na razie pokazuje "kły", ale pani się nie zraża. Jutro się widzimy. [quote name='Malgoska'][quote name='Ikusia'][QUOTE] [...] Ikusiu 21.1012 pisalas, że dlug wynosi 165 zł, ja wplacilam do amoka 215 zł; mowilas jeszcze o jakiejs wplacie 100 zł od szefa helleangel, to wydaje mi sie ze jest za Sonie nadplata... sprawdź to proszę bo nie wiem czy ją w kolejnym bazarze umieszczac czy nie:) dzieki:)[/QUOTE] chyba jest nadal nadpłata. hellangel zniknęła, ciężko uzyskać info, ale na pewno Ikusia się dowie. [quote name='missiaa'][SIZE=5][COLOR=#ff0000][B]Zapraszam na bazarek! [/B][/COLOR][/SIZE][URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/234049-Dla-ka%C5%BCdego-co%C5%9B-fajnego-kosmetyki-ciuchy-masa-innych-Na-psy-i-koty-do-18-11-godz22-00?p=19861281#post19861281[/URL][/QUOTE] ha. no to spacerkiem na bazarek:) Quote
missiaa Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 [quote name='iwoniam'] czułam w kościach, że tak kolorowo = constans = nie będzie.. dawaj zdjęcia dzieciaczków. O budę będę telefonować ps mam dla Ciebie krowę i mnóstwo pluszaków. :) [/QUOTE] dzieciaczków jeszcze nie ma, ale myślę, że na dniach się wysypią z brzusia:P Quote
iwoniam Posted November 4, 2012 Author Posted November 4, 2012 zapraszam czasem :) [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/234052-Szukamy-domow[/URL] Quote
iwoniam Posted November 4, 2012 Author Posted November 4, 2012 dzieciaczkow = "mamy" i "taty" - psa i suki szczennej - dla mnie wszystkie pieski to dzieciaczki [quote name='missiaa']dzieciaczków jeszcze nie ma, ale myślę, że na dniach się wysypią z brzusia:P[/QUOTE] Quote
barb Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 [quote name='Justyna Lipicka'] A franio to kudłacz z Olkusza, był w Amoku, teraz ma bdt, o niego pytała iwoniam, ale ja nie wiem czy ma ogłoszenia, ja robiłam dawno i te co się da to odświeżam:)[/QUOTE] Franio i Maxio maja osobny wątek prowadzony przez elke [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/232354-FRANIO-i-MAXIU-uratowani-z-OLKUSZA-[/url]!!!!!!!!!!!! [quote name='missiaa'][SIZE=5][COLOR=#ff0000][B]Zapraszam na bazarek! [/B][/COLOR][/SIZE][URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/234049-Dla-każdego-coś-fajnego-kosmetyki-ciuchy-masa-innych-Na-psy-i-koty-do-18-11-godz22-00?p=19861281#post19861281[/URL][/QUOTE] Już biegnę :lol: [quote name='iwoniam'] i kicia dziś pojechała do WSPANIAŁEGO, NOWEGO DOMU - ta moja bura z rusym nalotem. [/QUOTE] :lol: Quote
hotelamok Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 [quote name='Malgoska'][quote name='Ikusia'][QUOTE] Ikusiu 21.1012 pisalas, że dlug wynosi 165 zł, ja wplacilam do amoka 215 zł; mowilas jeszcze o jakiejs wplacie 100 zł od szefa helleangel, to wydaje mi sie ze jest za Sonie nadplata... sprawdź to proszę bo nie wiem czy ją w kolejnym bazarze umieszczac czy nie:) dzieki:)[/QUOTE] Jedyna wplate jaka dostalam na Sonie to 24.10- 215zl. Sonia byla u mnie od 13.10-1.11 tj 19dni*10zl= 190zl + 85zl za wczesniejszy pobyt(w tym szczepienie na wscieklizne 25zl) Razem 275-215|=60zl Nie dostalam pieniedzy od szefa rowniez nie mam zadnego kontaktu z helleangel. Jesli ktos ma do niej tel. prosze by zadzwonil i zapytal czy jej szef zaplacil Quote
barb Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 Czyli jest 60 zl długu za Sonię ? Dobrze zrozumiałam ? [quote name='hotelamok'] Jedyna wplate jaka dostalam na Sonie to 24.10- 215zl. Sonia byla u mnie od 13.10-1.11 tj 19dni*10zl= 190zl + 85zl za wczesniejszy pobyt(w tym szczepienie na wscieklizne 25zl) Razem 275-215|=60zl Nie dostalam pieniedzy od szefa rowniez nie mam zadnego kontaktu z helleangel. Jesli ktos ma do niej tel. prosze by zadzwonil i zapytal czy jej szef zaplacil[/QUOTE] Quote
hotelamok Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 [quote name='barb']Czyli jest 60 zl długu za Sonię ? Dobrze zrozumiałam ?[/QUOTE] Wedlug mnie dokladnie tak. Quote
Recommended Posts