Jump to content
Dogomania

Wystawa psów rasowych dog show in lublin (cac) 22.04.2012

Recommended Posts

• Replies 156
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

szrek napisał(a):
Miejsce wystawy: Stadion START Lublin, Al. Piłsudskiego 22. do tej pory były w tym miejscu ale rzeczywiście jeszcze nie podali dokładnie :(

poczekajmy moze na oficjalne miejsce, bo nie zawsze byly tam wystawy.

Posted

Witam,

Dopiero pod koniec lutego będziemy znać ostateczne miejsce wystawy.
Albo będzie to stadion Avii w Świdniku, albo stadion START w Lublinie.
Jest to zależne od ustaleń rozgrywaek piłkarskich i zawodów lekkoatletycznych.
Jak tylko będzie to uzgodnione zamieścimy na stronie.

Pozdrawiam,

Takie dostałem info więc trochę cierpliwości :)to już niedługo :)

Posted

[quote name='panbazyl']ja jak zawsze mam problemy z dojazdem, choc to blisko....[/QUOTE]

Ja też mam największe problemy z dojazdem na te najbliższe :diabloti:
Na tą zawitamy jeśli będzie w Lublinie :razz:

Posted

[quote name='AnkaW']Ja też mam największe problemy z dojazdem na te najbliższe :diabloti:
Na tą zawitamy jeśli będzie w Lublinie :razz:[/QUOTE]
masz samochód? Bo jak tak to wchodze w uklad - ja daje nocleg u siebie pod Lbl a Ty mnie na wystawę rano wieziesz - z psem oczywiście - pies samochodowy. Mówię serio.

Posted

[quote name='panbazyl']masz samochód? Bo jak tak to wchodze w uklad - ja daje nocleg u siebie pod Lbl a Ty mnie na wystawę rano wieziesz - z psem oczywiście - pies samochodowy. Mówię serio.[/QUOTE]

Do Lublina to ja pociągiem pojadę /niecałe 2 godzinki/, TKL -szynobus, luzik, tanio i rzut beretem na stadion. Do Świdnika mi nie pasuje :( choć ponoć BUSy też tam z Lublina dojeżdzają. Ale czy psa biorą to już nie wiem.

Posted

[quote name='AnkaW']Do Lublina to ja pociągiem pojadę /niecałe 2 godzinki/, TKL -szynobus, luzik, tanio i rzut beretem na stadion. Do Świdnika mi nie pasuje :( choć ponoć BUSy też tam z Lublina dojeżdzają. Ale czy psa biorą to już nie wiem.[/QUOTE]
Busy do Świdnika to jeżdżą co kilka - kilkanaście minut. masz małego psa to spokojnie wezmą. A poza tym też spokojnie możesz tam dojechać PKP - przesiadasz się na Lbl Główny z szynobusu do jakiegoś pociągu w kierunku Chełma czy Zamościa (chyba jeszcze coś tam jeździ?) i jedziesz aż 1 stacje!!!!! czyli Lbl Pólnoc i następna to Świdnik a stadion Avii jest obok przystanku - może ze 100 metrów. Dużo dalej masz z dworca w Lbl na stadion Startu gdzie ostatnimi czasy odbywaja się wystawy.