szrek Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 http://zk.lublin.pl/wystawy/informacja12_04.php Quote
panbazyl Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 a ja jeszcze nie zgłaszałam swoich. Poczekam na wypłatę :) Quote
izabela.szczepaniak Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 A gdzie`ta wystawa dokładnie się odbędzie chodzi o dokładny adres i czy jest jakiś tani nocleg w pobliżu wystawy? Quote
szrek Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 Miejsce wystawy: Stadion START Lublin, Al. Piłsudskiego 22. do tej pory były w tym miejscu ale rzeczywiście jeszcze nie podali dokładnie :( Quote
panbazyl Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 szrek napisał(a):Miejsce wystawy: Stadion START Lublin, Al. Piłsudskiego 22. do tej pory były w tym miejscu ale rzeczywiście jeszcze nie podali dokładnie :( poczekajmy moze na oficjalne miejsce, bo nie zawsze byly tam wystawy. Quote
szrek Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 dokładnie , zgadzam się nie ma co spekulować ;) wysłałem na maila zapytanie swoją drogą ;) :) Quote
szrek Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 Witam, Dopiero pod koniec lutego będziemy znać ostateczne miejsce wystawy. Albo będzie to stadion Avii w Świdniku, albo stadion START w Lublinie. Jest to zależne od ustaleń rozgrywaek piłkarskich i zawodów lekkoatletycznych. Jak tylko będzie to uzgodnione zamieścimy na stronie. Pozdrawiam, Takie dostałem info więc trochę cierpliwości :)to już niedługo :) Quote
izabela.szczepaniak Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Jest jeszcze troszku czasu ale czy ktoś będzie jechał z okolic Bytomia i będzie miał miejsce dla dwóch osób i dużego spokojnego psa :roll: Quote
panbazyl Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 ja jak zawsze mam problemy z dojazdem, choc to blisko.... Quote
bubina Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Ja też będę z moimi dziewczynami klasa szczeniąt Quote
AnkaW Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='panbazyl']ja jak zawsze mam problemy z dojazdem, choc to blisko....[/QUOTE] Ja też mam największe problemy z dojazdem na te najbliższe :diabloti: Na tą zawitamy jeśli będzie w Lublinie :razz: Quote
izabela.szczepaniak Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Ponawiam pytanie czy ktoś z okolic Bytomia (Chorzów, Katowice, Gliwice, Piekary Śląskie itp ) miałby wolne miejsce dla dwóch os. i dużego spokojnego psa. Quote
panbazyl Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='AnkaW']Ja też mam największe problemy z dojazdem na te najbliższe :diabloti: Na tą zawitamy jeśli będzie w Lublinie :razz:[/QUOTE] masz samochód? Bo jak tak to wchodze w uklad - ja daje nocleg u siebie pod Lbl a Ty mnie na wystawę rano wieziesz - z psem oczywiście - pies samochodowy. Mówię serio. Quote
AnkaW Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 [quote name='panbazyl']masz samochód? Bo jak tak to wchodze w uklad - ja daje nocleg u siebie pod Lbl a Ty mnie na wystawę rano wieziesz - z psem oczywiście - pies samochodowy. Mówię serio.[/QUOTE] Do Lublina to ja pociągiem pojadę /niecałe 2 godzinki/, TKL -szynobus, luzik, tanio i rzut beretem na stadion. Do Świdnika mi nie pasuje :( choć ponoć BUSy też tam z Lublina dojeżdzają. Ale czy psa biorą to już nie wiem. Quote
panbazyl Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 [quote name='AnkaW']Do Lublina to ja pociągiem pojadę /niecałe 2 godzinki/, TKL -szynobus, luzik, tanio i rzut beretem na stadion. Do Świdnika mi nie pasuje :( choć ponoć BUSy też tam z Lublina dojeżdzają. Ale czy psa biorą to już nie wiem.[/QUOTE] Busy do Świdnika to jeżdżą co kilka - kilkanaście minut. masz małego psa to spokojnie wezmą. A poza tym też spokojnie możesz tam dojechać PKP - przesiadasz się na Lbl Główny z szynobusu do jakiegoś pociągu w kierunku Chełma czy Zamościa (chyba jeszcze coś tam jeździ?) i jedziesz aż 1 stacje!!!!! czyli Lbl Pólnoc i następna to Świdnik a stadion Avii jest obok przystanku - może ze 100 metrów. Dużo dalej masz z dworca w Lbl na stadion Startu gdzie ostatnimi czasy odbywaja się wystawy. Quote
szrek Posted February 23, 2012 Author Posted February 23, 2012 z moich najświeższych info to na dzień dzisiejszy wystawa będzie na 99% w Lublinie :) Quote
szrek Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 http://www.zoopark.targi.lublin.pl/pl/25/noclegi hotele Lbl ceny nie są mi znane Quote
Recommended Posts