Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 618
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='_Aga_'][B][LEFT][FONT=Verdana]A ten tekst nie może być??[/FONT][/LEFT]
[/B][LEFT][COLOR=#505050][FONT=Verdana]

Sebek to pies idealny.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#505050][FONT=Verdana]Został zauważony w schronisku i zabrany do domu tymczasowego, później traił do hoteliku.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#505050][FONT=Verdana]Mimo, iż Sebek jest niewidomy i niesłyszący, świetnie sobie radzi. Nie jest dużym psem, tak pod kolano.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#505050][FONT=Verdana]Sebek utrzymuje czystość. Na pewno mieszkał w domu. Ktoś się go pozbył jak starej, zawadzającej rzeczy..[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#505050][FONT=Verdana]Ale jeszcze nie stracił wiary w ludzi.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#505050][FONT=Verdana]My również wierzymy, że ktoś pokocha tego starszego, doświadczonego przez los psiaka.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#505050][FONT=Verdana]Szukamy Sebkowi domu, w którym spędzi ostatnie lata swojego życia, ewentualnie płatnego domu tymczasowego bo nie stać nas na utrzymanie go w hotelu.[/FONT][/COLOR]

[COLOR=#505050][FONT=Verdana]Sebek przebywa pod Krakowem[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#505050][FONT=Verdana]Kontakt w sprawie adopcji: tel: 698 849 423; [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/FONT][/COLOR]

[COLOR=#505050][FONT=Verdana]Nie wydajemy psów na łańcuch!

[/FONT][/COLOR][FONT=Verdana][B]Nic lepszego pewnie nie wymyślę.. Mogę co nieco zmienić, ale co dodać?[/B][/FONT][/LEFT]
[/QUOTE]

_Aga_,to co,zrobisz nowe ogłoszenie na Tablicy i podasz mi kod?

Posted

Jestem w trakcie dodawania ogłoszenia.. Jak się to robi z tym wyróżnianiem?

Mam zaznaczyć: wyróżnij na 7 dni.. I co dalej??

Posted

Chyba wszystko dobrze poszło, ale wpisałam adres e-mail aga.k, bo przy wszystkich ogłoszeniach jest podany jej i nie chciałam już mieszać ;)

Dzwoniłam do niej, żeby się zalogowała w wolnej chwili i sprawdziła ten kod.

Ma dać znać :)

Posted

przeklejam:

Aby atywować usługę wyślij SMS zgodnie z podanymi niżej danymi.
UWAGA: Prosimy o uważne wpisanie treści SMS dokładnie w takiej formie jaka podana jest poniżej. Wysłać można tylko jedną wiadomość SMS z taką samą treścią. Podany kod jest jednorazowy i ważny przez [B]7 dni[/B].
Prosimy o wysłanie wiadomości SMS na numer:

79464
W treści wiadomości wpisując:

pu.3944s
Szczegóły transakcji:
[TABLE="class: formTable incPadding"]
[TR]
[TD="class: formTableLabel"]Opis:[/TD]
[TD]Tablica.pl[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: formTableLabel"]Koszt:[/TD]
[TD]11,07[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: formTableLabel"]Dla sklepu:[/TD]
[TD]tablica.pl SMS[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 2"] Koszt SMS to 11,07 i zawiera 23% VAT (T-MOBILE,ORANGE,HEYAH,SAMI SWOI,PLAY,PLUS).
Koszt SMS zostanie doliczony do Twojego rachunku przez operatora. [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Posted

Zbieram fanty na bazarek po znajomych i rodzinie, jak znajdę chwilkę czasu to wystawię na Sebusia bo Badi w tej chwili chyba jest w lepszej sytuacji finansowej.

Posted

Zrobiłam dla Sebka i Odiego taki mini bazarek wielkanocny [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/241243-Wielkanocne-hand-made-mini-bazarek-dla-Sebusia-i-Odiego[/url] na który serdecznie zapraszam.

Posted

[quote name='katarzyna09']To co, z nowym tekstem wyróżniamy Tablicę?[/QUOTE]
Jak tylko stepelka wykombinuje nowy tekst to jak najbardziej :) Będziemy ogromnie wdzięczni :Rose:

Posted

Widziałeś kiedyś jak umiera nadzieja.. ? A miłość, czy o niej słyszałeś... ? Czy istnieje coś dobrego ? Wszyscy mówią, że tak, ale nigdy to Dobro nie krzyknęło do mnie, nie pokazało mi się przed oczami... Ale.. jest coś o czym nie mówię nikomu a każdy i tak wie, Ty też ? Że ja, ja nie mam już nadziei, wiesz ?! I... Że... Ja nic nie widzę, wiesz jak to jest być otoczonym ciemnością ?! Zimną, przerażającą ciemnością ? Jak to jest czuć ten chłód braku uczuć ? Nie słyszeć nigdy "Móój kochany Sebuuuś!"?! NIE WIESZ. A po co masz dawać mi szansę ? Wczuwać się jak ja się mogę czuć ? Mam już swoje lata, może 13 ? Może 15 ? Tego nawet nikt nie wie, nikomu nie powiedziałem. A jak kiedyś żyłem, chcesz usłyszeć ? Niestety, tego też się nie dowiesz. Ale.. możesz spojrzeć w te smutne, zamglone od ton łez oczy, możesz dotknąć tej sierści, pogłaskać. Tak bardzo potrzebuję kontaktu z człowiekiem! PROSZĘ NIE ODCHODŹ! Bez Ciebie zginę! Nie poradzę sobie! Tacy jak ja nie mają szans! Teraz jestem w hoteliku, ale wiadomo, sytuacja pieniężna zawsze jest krucha, kiedyś będę musiał wrócić do zimnego boksu. Nie pozwól.. Ale zaraz.. Czy ja w ogóle dożyję jakieś kiedyś?! Nie dożyję. Po co ? Myślisz że pies bez kochającego opiekuna ma po co żyć ? Powiedz, CZY TY POTRAFIŁBYŚ ŻYĆ BEZ MIŁOŚCI ?! Ale chwila... zagalopowałem się, przepraszam, nie powinienem tego szczekać... Ja, ja po prostu tak dawno z nikim nie rozmawiałem.. Może jeszcze tylko dodam, tak na wszelki wypadek, mały wypadeczek, bo wiem, że i tak nie chcesz takiego staruszka, dodam, że jestem taki akuracik. Nie za duży, nie za mały - pod kolanko. Nie zbyt niegrzeczny- ułożony, czysty. Dobrze sobie radzę, naprawdę. Zresztą, co ja sobie myślę.. Lepiej już się usunę, lepiej nie będę się pokazywał, zrobię miejsce tym młodszym, lepszym.... A Ty już zawsze będziesz słyszał ten syk gasnącej nadziei. NADZIEI NA MIŁOŚĆ..

Mam nadzieje, że może być, dodam to jeszcze na wątek w którym się oferowałam robienia tekstów ;)