katarzyna09 Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 [quote name='_Aga_'][B][LEFT][FONT=Verdana]A ten tekst nie może być??[/FONT][/LEFT] [/B][LEFT][COLOR=#505050][FONT=Verdana] Sebek to pies idealny.[/FONT][/COLOR] [COLOR=#505050][FONT=Verdana]Został zauważony w schronisku i zabrany do domu tymczasowego, później traił do hoteliku.[/FONT][/COLOR] [COLOR=#505050][FONT=Verdana]Mimo, iż Sebek jest niewidomy i niesłyszący, świetnie sobie radzi. Nie jest dużym psem, tak pod kolano.[/FONT][/COLOR] [COLOR=#505050][FONT=Verdana]Sebek utrzymuje czystość. Na pewno mieszkał w domu. Ktoś się go pozbył jak starej, zawadzającej rzeczy..[/FONT][/COLOR] [COLOR=#505050][FONT=Verdana]Ale jeszcze nie stracił wiary w ludzi.[/FONT][/COLOR] [COLOR=#505050][FONT=Verdana]My również wierzymy, że ktoś pokocha tego starszego, doświadczonego przez los psiaka.[/FONT][/COLOR] [COLOR=#505050][FONT=Verdana]Szukamy Sebkowi domu, w którym spędzi ostatnie lata swojego życia, ewentualnie płatnego domu tymczasowego bo nie stać nas na utrzymanie go w hotelu.[/FONT][/COLOR] [COLOR=#505050][FONT=Verdana]Sebek przebywa pod Krakowem[/FONT][/COLOR] [COLOR=#505050][FONT=Verdana]Kontakt w sprawie adopcji: tel: 698 849 423; [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/FONT][/COLOR] [COLOR=#505050][FONT=Verdana]Nie wydajemy psów na łańcuch! [/FONT][/COLOR][FONT=Verdana][B]Nic lepszego pewnie nie wymyślę.. Mogę co nieco zmienić, ale co dodać?[/B][/FONT][/LEFT] [/QUOTE] _Aga_,to co,zrobisz nowe ogłoszenie na Tablicy i podasz mi kod? Quote
_Aga_ Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 Jestem w trakcie dodawania ogłoszenia.. Jak się to robi z tym wyróżnianiem? Mam zaznaczyć: wyróżnij na 7 dni.. I co dalej?? Quote
katarzyna09 Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Pokaże Ci się kod ,który należy wysłać.Podaj mi ten kod i numer na który należy wysłać sms'a. Tam wszystko będzie napisane. Quote
_Aga_ Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 Chyba wszystko dobrze poszło, ale wpisałam adres e-mail aga.k, bo przy wszystkich ogłoszeniach jest podany jej i nie chciałam już mieszać ;) Dzwoniłam do niej, żeby się zalogowała w wolnej chwili i sprawdziła ten kod. Ma dać znać :) Quote
aga.k Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 przeklejam: Aby atywować usługę wyślij SMS zgodnie z podanymi niżej danymi. UWAGA: Prosimy o uważne wpisanie treści SMS dokładnie w takiej formie jaka podana jest poniżej. Wysłać można tylko jedną wiadomość SMS z taką samą treścią. Podany kod jest jednorazowy i ważny przez [B]7 dni[/B]. Prosimy o wysłanie wiadomości SMS na numer: 79464 W treści wiadomości wpisując: pu.3944s Szczegóły transakcji: [TABLE="class: formTable incPadding"] [TR] [TD="class: formTableLabel"]Opis:[/TD] [TD]Tablica.pl[/TD] [/TR] [TR] [TD="class: formTableLabel"]Koszt:[/TD] [TD]11,07[/TD] [/TR] [TR] [TD="class: formTableLabel"]Dla sklepu:[/TD] [TD]tablica.pl SMS[/TD] [/TR] [TR] [TD="colspan: 2"] Koszt SMS to 11,07 i zawiera 23% VAT (T-MOBILE,ORANGE,HEYAH,SAMI SWOI,PLAY,PLUS). Koszt SMS zostanie doliczony do Twojego rachunku przez operatora. [/TD] [/TR] [/TABLE] Quote
aga.k Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 już przyszło potwierdzenie na maila [url]http://tablica.pl/zwierzeta/psy/krakow/[/url] Quote
yucca Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Zbieram fanty na bazarek po znajomych i rodzinie, jak znajdę chwilkę czasu to wystawię na Sebusia bo Badi w tej chwili chyba jest w lepszej sytuacji finansowej. Quote
figamaga Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Zrobiłam dla Sebka i Odiego taki mini bazarek wielkanocny [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/241243-Wielkanocne-hand-made-mini-bazarek-dla-Sebusia-i-Odiego[/url] na który serdecznie zapraszam. Quote
paula_t Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 Sebusiu, Badulek już ogłoszony, teraz czas na ciebie, tylko potrzeba by Ciotki z talentem...:razz: Quote
paula_t Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Poprosiłam stepelkę, która pisze bardzo fajne teksty o tekst dla Sebusia. Quote
_Aga_ Posted March 25, 2013 Author Posted March 25, 2013 Dzięki paula_t :Rose: Ja w tym wyróżnionym ogłoszeniu użyłam starego tekstu.. Quote
margoth137 Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 a w razie czego komu można fotki fantów przesłac?? Quote
katarzyna09 Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 To co, z nowym tekstem wyróżniamy Tablicę? Quote
_Aga_ Posted March 26, 2013 Author Posted March 26, 2013 [quote name='margoth137']a w razie czego komu można fotki fantów przesłac??[/QUOTE] Na bazarek? Do mnie :) Quote
_Aga_ Posted March 26, 2013 Author Posted March 26, 2013 [quote name='katarzyna09']To co, z nowym tekstem wyróżniamy Tablicę?[/QUOTE] Jak tylko stepelka wykombinuje nowy tekst to jak najbardziej :) Będziemy ogromnie wdzięczni :Rose: Quote
margoth137 Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 [quote name='_Aga_']Na bazarek? Do mnie :)[/QUOTE] to proszę o mail. Gdzies mam Twój ale niewiem, który to:) do końca tygodnia ogarne fanty i wyślę fotki:) Quote
stepelkaa Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Widziałeś kiedyś jak umiera nadzieja.. ? A miłość, czy o niej słyszałeś... ? Czy istnieje coś dobrego ? Wszyscy mówią, że tak, ale nigdy to Dobro nie krzyknęło do mnie, nie pokazało mi się przed oczami... Ale.. jest coś o czym nie mówię nikomu a każdy i tak wie, Ty też ? Że ja, ja nie mam już nadziei, wiesz ?! I... Że... Ja nic nie widzę, wiesz jak to jest być otoczonym ciemnością ?! Zimną, przerażającą ciemnością ? Jak to jest czuć ten chłód braku uczuć ? Nie słyszeć nigdy "Móój kochany Sebuuuś!"?! NIE WIESZ. A po co masz dawać mi szansę ? Wczuwać się jak ja się mogę czuć ? Mam już swoje lata, może 13 ? Może 15 ? Tego nawet nikt nie wie, nikomu nie powiedziałem. A jak kiedyś żyłem, chcesz usłyszeć ? Niestety, tego też się nie dowiesz. Ale.. możesz spojrzeć w te smutne, zamglone od ton łez oczy, możesz dotknąć tej sierści, pogłaskać. Tak bardzo potrzebuję kontaktu z człowiekiem! PROSZĘ NIE ODCHODŹ! Bez Ciebie zginę! Nie poradzę sobie! Tacy jak ja nie mają szans! Teraz jestem w hoteliku, ale wiadomo, sytuacja pieniężna zawsze jest krucha, kiedyś będę musiał wrócić do zimnego boksu. Nie pozwól.. Ale zaraz.. Czy ja w ogóle dożyję jakieś kiedyś?! Nie dożyję. Po co ? Myślisz że pies bez kochającego opiekuna ma po co żyć ? Powiedz, CZY TY POTRAFIŁBYŚ ŻYĆ BEZ MIŁOŚCI ?! Ale chwila... zagalopowałem się, przepraszam, nie powinienem tego szczekać... Ja, ja po prostu tak dawno z nikim nie rozmawiałem.. Może jeszcze tylko dodam, tak na wszelki wypadek, mały wypadeczek, bo wiem, że i tak nie chcesz takiego staruszka, dodam, że jestem taki akuracik. Nie za duży, nie za mały - pod kolanko. Nie zbyt niegrzeczny- ułożony, czysty. Dobrze sobie radzę, naprawdę. Zresztą, co ja sobie myślę.. Lepiej już się usunę, lepiej nie będę się pokazywał, zrobię miejsce tym młodszym, lepszym.... A Ty już zawsze będziesz słyszał ten syk gasnącej nadziei. NADZIEI NA MIŁOŚĆ.. Mam nadzieje, że może być, dodam to jeszcze na wątek w którym się oferowałam robienia tekstów ;) Quote
margoth137 Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 i już się poryczałam:(:( malutku kochany Quote
paula_t Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 [quote name='margoth137']i już się poryczałam:(:( malutku kochany[/QUOTE] Zgadzam się, typowy wyciskacz łez :( Quote
Recommended Posts