Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dzisiaj rozwiesiłam 2 ogłoszenia w kiosku (zrobiłam z tego z gumtree tylko wpisałam wiek Poli nie 10 lat a 7 bo z tego co pamiętam ostatnio tak chyba było podawane) tak naprawdę dokładnie nie wiemy ile Pola ma lat. Jedno ogłoszenia daję dzisiaj na kursie tańca (osoba publiczan ma spore kontakty, więc może w ten sposób uda sie Polę upublicznić ;))

Posted

nie traćmy nadziei, ja wierzę że jak będzie jeden telefon to to będzie ten wyczekiwany :) może ja bym jeszcze opłaciła wyróżnienie na tablicy (tylko kto mógłby załatwić formalności?)

Posted

[quote name='EVA2406']Ja już nawet sprawdzałam czy w ogłoszeniach nie ma błędu w nr telefonu, ale jest wszystko ok.[/QUOTE]

Ja też sie łapię na tym, zę po ukazaniu sie 40 ogłoszeń, sprawdzam podany numer telefonu i mejl, czy aby w porządku. Bo niemożliwe, zeby i po naszą Greykę nikt nie dzwonił...

Posted

[quote name='zoja.']A i owszem... Pola się zasiedziała. Widać za dobrze jej ;)[/QUOTE]

I o to najbardziej się boję, że ewentualne rozstanie z Anią i Jej TŻ będzie kolejną traumą dla Poli.