EVA2406 Posted April 6, 2013 Author Posted April 6, 2013 Jak Ciebie spotykam Terro to przypomina mi się koteczka z chorymi oczami, która jechała do Ciebie z Torunia z międzylądowaniem u mnie. Potem śledziłam jej los i wiem, że dożyła u Ciebie do końca swoich dni. Quote
terra Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Tak, do dzisiaj siedzi mi zadrą w sercu ta moja Mellunia :-( Nie mogę się pogodzić, że tak krótko z nami była. Quote
EVA2406 Posted April 6, 2013 Author Posted April 6, 2013 A co było przyczyna jej śmierci, bo ja właściwie nie wiem. Quote
terra Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Nagle bardzo schudła, zaczęła sikać z krwią. Pojechałam do weta, ten po badaniu krwi stwierdził cukrzycę. Dał jej kroplówkę. Ona mi uciekła pod szopkę, z córką przekopałyśmy całą rupieciarnię. Po dwóch dniach odeszła wbita w kącik :( Do końca nie wiemy, co jej dolegało, bo myślę, że nie sama cukrzyca. Quote
EVA2406 Posted April 6, 2013 Author Posted April 6, 2013 Może niewydolność nerek, bo przy cukrzycy tak bywa :( Quote
terra Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Niestety w tym wypadku wszystko poszło tak szybko, że nic nie udało się sprawdzić ani zadziałać. :( Quote
EVA2406 Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 [quote name='terra']Niestety w tym wypadku wszystko poszło tak szybko, że nic nie udało się sprawdzić ani zadziałać. :([/QUOTE] Ale była w dobrym kochającym domku, a nie w schronie i oczy miała wyleczone. Ile czasu była u Ciebie? Chyba ok roku? Quote
terra Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Tak, Mellunia była u mnie tylko troszkę ponad rok. :( U mnie słonka nie ma, ale temp. na plusie, śnieżek lekko poprószył. Quote
Lidan Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 W Krakowie słonko nieśmiało wyjrzało około 17-ej. Miło i ciepło si zrobiło. Może już nadejdzie wiosna :laugh2_2: Quote
EVA2406 Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 Oby :) Tylko śniegu mam tyle, że będzie topniał do wakacji ;) Quote
kaja8888 Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Coś Kara się u nas nie pojawia :( - zaczynam się martwić Quote
Kara. Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Jestem:oops: Tylko mam mało do powiedzenia:oops: Poza tym walczę z Winx czyli kolejną bajką, którą Kajtek jest totalnie zafascynowana:mdleje: A do tego w święta moja karta SIM odmówiła współpracy i nawet nie mogę wysłać SMS. Już dawno jej odbijało,a teraz padła ostatecznie. Jutro będę w mieście i mam nadzieję, że mi wymienią. Oczywiście nie wpadłam na to, że mogę uprawiać prywatę na wątku i napisać, że spodenki pasują idealnie i zostały już nawet wykorzystane i zaprezentowane szerszej publiczności:lol: Quote
terra Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 A u nas nareszcie świeci słońce! :) Niebo bezchmurne, aż oczy bolą, bo słońce od śniegu się odbija. Te techniczne ustrojstwa czasem są złośliwe. Dzisiaj przy robieniu ogłoszeń coś wcisnęłam i klawiatura pisała jak chciała, bez polskich znaków, kurcze nie wiedziałam jak temu zaradzić i spędziłam pół godziny nad przywróceniem do poprawnego stanu. A to trzeba było wcisnąć dwa klawisze :cool1: Quote
EVA2406 Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 U nas też słoneczko świeci :) Ja już wielokrotnie miałam poprzestawiane literki na komputerze, bo moje kotki bardzo lubią układać się na klawiaturze i wtedy już nic nie jest tak jak powinno.....;) Caragh, Polcia jest prześliczna i bardzo mądra, tylko nikt nie chce tego zauważyć, bo każdy widzi już dorosłego psa :( Quote
kaja8888 Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 uff Kara dzięki za info, ważne że wszystko w porządku, cieszę się że spodenki pasują :p Caragh Pola jest super, a w realu jeszcze ładniejsza :) Quote
EVA2406 Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 Dobrze, że jesteś, Karusia :) A ja pochwalę się Wam moją nową tymczasowiczką :) Tylko zdjęcia kiepskie, bo ona jest bardz iej zainteresowana nadstawianiem się do głaskania niż pozowaniem ;) Quote
terra Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 Prześliczne ma kolorki a jakie zielone oczyska. Cudna jest :) Quote
EVA2406 Posted April 9, 2013 Author Posted April 9, 2013 [quote name='Lidan']O jaka piękna! Na dłużej zagości u Ciebie?[/QUOTE] Pod koniec miesiąca ma przyjechać po nią nowa pani z Wrocławia. Teraz się remontuje chałupka....na przyjęcie małej gwiazdki. Ochrzciłam ją wczoraj ......Pusia. Ładnie? Quote
kaja8888 Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 szkoda że dla Poli nikt domku nie remontuje :( Quote
EVA2406 Posted April 9, 2013 Author Posted April 9, 2013 [quote name='kaja8888']szkoda że dla Poli nikt domku nie remontuje :([/QUOTE] Jak dobry domek, to już i bez remontu zaakceptujemy ;) Mam nadzieję, że jedzonko do Polci dzisiaj dotarło. Quote
kaja8888 Posted April 10, 2013 Posted April 10, 2013 (edited) Może być domek stary - byle kochający, kciuki za Polę :) Edited April 10, 2013 by kaja8888 Quote
Recommended Posts