Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak Ciebie spotykam Terro to przypomina mi się koteczka z chorymi oczami, która jechała do Ciebie z Torunia z międzylądowaniem u mnie. Potem śledziłam jej los i wiem, że dożyła u Ciebie do końca swoich dni.

Posted

Nagle bardzo schudła, zaczęła sikać z krwią. Pojechałam do weta, ten po badaniu krwi stwierdził cukrzycę. Dał jej kroplówkę.
Ona mi uciekła pod szopkę, z córką przekopałyśmy całą rupieciarnię. Po dwóch dniach odeszła wbita w kącik :(
Do końca nie wiemy, co jej dolegało, bo myślę, że nie sama cukrzyca.

Posted

[quote name='terra']Niestety w tym wypadku wszystko poszło tak szybko, że nic nie udało się sprawdzić ani zadziałać. :([/QUOTE]

Ale była w dobrym kochającym domku, a nie w schronie i oczy miała wyleczone.
Ile czasu była u Ciebie? Chyba ok roku?

Posted

Jestem:oops: Tylko mam mało do powiedzenia:oops:
Poza tym walczę z Winx czyli kolejną bajką, którą Kajtek jest totalnie zafascynowana:mdleje:

A do tego w święta moja karta SIM odmówiła współpracy i nawet nie mogę wysłać SMS. Już dawno jej odbijało,a teraz padła ostatecznie. Jutro będę w mieście i mam nadzieję, że mi wymienią.
Oczywiście nie wpadłam na to, że mogę uprawiać prywatę na wątku i napisać, że spodenki pasują idealnie i zostały już nawet wykorzystane i zaprezentowane szerszej publiczności:lol:

Posted

A u nas nareszcie świeci słońce! :)
Niebo bezchmurne, aż oczy bolą, bo słońce od śniegu się odbija.
Te techniczne ustrojstwa czasem są złośliwe. Dzisiaj przy robieniu ogłoszeń coś wcisnęłam i klawiatura pisała jak chciała, bez polskich znaków, kurcze nie wiedziałam jak temu zaradzić i spędziłam pół godziny nad przywróceniem do poprawnego stanu.
A to trzeba było wcisnąć dwa klawisze :cool1:

Posted

U nas też słoneczko świeci :)

Ja już wielokrotnie miałam poprzestawiane literki na komputerze, bo moje kotki bardzo lubią układać się na klawiaturze i wtedy już nic nie jest tak jak powinno.....;)

Caragh, Polcia jest prześliczna i bardzo mądra, tylko nikt nie chce tego zauważyć, bo każdy widzi już dorosłego psa :(

Posted

Dobrze, że jesteś, Karusia :)

A ja pochwalę się Wam moją nową tymczasowiczką :)
Tylko zdjęcia kiepskie, bo ona jest bardz
iej zainteresowana nadstawianiem się do głaskania niż pozowaniem ;)

Posted

[quote name='Lidan']O jaka piękna! Na dłużej zagości u Ciebie?[/QUOTE]

Pod koniec miesiąca ma przyjechać po nią nowa pani z Wrocławia. Teraz się remontuje chałupka....na przyjęcie małej gwiazdki. Ochrzciłam ją wczoraj ......Pusia. Ładnie?

Posted

[quote name='kaja8888']szkoda że dla Poli nikt domku nie remontuje :([/QUOTE]

Jak dobry domek, to już i bez remontu zaakceptujemy ;)

Mam nadzieję, że jedzonko do Polci dzisiaj dotarło.