Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam :-) Na razie pogoda taka trochę w kratkę. Wczoraj było pięknie, dzisiaj mglisto i wilgotno. Ciekawe co nas jeszcze czeka. Mam już bluzę polarową do pocięcia więc będę przy najbliższej okazji próbowała wykonać jakiegoś frędzla - szarpaka z polaru.

Posted

Najgorzej, że zapowiadają zimno i śnieg, a ja tak okropnie nie lubię zimy, szczególnie w mieście :(

Ciekawe jak Ci wyjdzie ten polarowy szarpak. Poleńka na pewno się ucieszy :)

Elu, spokojnie, październik ma 31 dni ;)

Posted

Macie tu "swoją" Polkę!!;):loveu:

Z buziakami dla wszystkich fanów!!!

[URL]http://www.youtube.com/watch?v=l_facTU4bjw[/URL]

ps. chyba dogo ostatnio znów daje :siara:, bo po raz kolejny nie mogę zrobić z tego linka okienka widocznego dla wszystkich! :angryy:

Posted

[quote name='kaja8888']jaki ogonek rogalik Poli jest super :)[/QUOTE]

Tak, ogonek Polci jest liczny. Jeszcze jak jej nie widziałam na żywo, to ten ogonek zwrócił moja uwagę na zdjęciach.

Aniu, czy Pola lubi czesanko?

Posted

Przy mojej niewielkiej pomocy TZ wyprodukował pierwszego frędzla/ szarpaka polarowego. Oto i on:

[IMG]http://imageshack.us/a/img607/1290/zabawkae.jpg[/IMG]

[IMG]http://imageshack.us/a/img842/6752/zabawkazpsami.jpg[/IMG]

Nie jest idealny bo w jednym miejscu wyszedł na wierzch jeden z dwóch szwów jakie były w całym polarze więc zostanie chyba dla moich psów. Jeśli Wam się podoba to TZ obiecał wyprodukować drugiego dla Poli. Na razie mam tylko 2 kolory polaru: czarny i zielony. Zabawka ma 34 cm długości i średnicę ok 2 cm. Myślicie, że się nada?

Posted

Kaja8888 dziękuję w imieniu Koli i swoim za miłe słowa :loveu: W prawym dolnym rogu widać kawałek drugiej suczki ;-)
W sprawie szarpaka czekam na decyzję :-) Gdyby okazał się fajną zabawką to może kilka na bazarek jakiś by się zrobiło :hmmmm:

Posted

[quote name='kaja8888']Eva pewnie do swojego Pana Polcia podnałaby w te pędy, ale niestety Pana Nie ma :([/QUOTE]

Myślę, że psiaki się ucieszą :)

Elu, do Pan to tak, ale niestety to nierealne. Takie spotkanie pewnie będzie możliwe za TM. Mam taką nadzieję, że spotkam tam wszystkie moje kochane zwierzaczki, które już odeszły :(

Posted

[quote name='kaja8888']Eva wszyscy kiedys spotkamy się tam, a ostatnio jeden człowiek stwierdził, że chyba tam musi być bardzo dobrze skoro nikt stamtąd jeszcze nie wrócił ;)[/QUOTE]

Ci którzy przeżyli śmierć kliniczną też tak mówią :)

Elu, dzisiaj wpłynęły pieniążki od Ciebie i Twoich znajomych - 120 zł

Posted

Czekam na dwie wpłaty, żeby mieć komplet za obydwa bazarki. Mam nadzieję, że jutro uda się przelać już wszystko, a powinno być ok 180 zł jeśli dobrze policzyłam.
No i czekam na decyzje w sprawie szarpaków i ewentualnie adres do ich wysłania ;-)

Posted

Lidna dostałam dzisiaj informację że pieniążki za bierki zostały wysłane i adres też dostałam więć robię dzisiaj wysyłkę. Bardzo dziękuję za pomoc w bazarku :) dzięki temu Polcia bedzie miała za co żyć :)