Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny Kochane!
Przepraszam, że tak rzadko piszę, ale naprawdę jestem zajęta okrutnie.... :placz:
Psy, dzieci, dom na łbie, koniec roku szkolnego, planowanie wakacji itd. DRAMAT po prostu! Na razie wyprawiłam Kinię na obóz karatecki i przynajmniej jedną wrzeszczybuzię mam z głowy! Od 9 lipca akcja "lato w mieście"... I to wszystko co zaplanowaliśmy na wakacje dla naszych dzieci. Finanse....:shake::-(

Polcia ma się nieźle.... Nie mówię dobrze, bo cały czas ma problemik z psami.
Jak tylko jakiś nadmiernie się do niej zbliży jest warkot i szczerzenie zębów. No i wczoraj nie zachowała się dobrze... Przyjechały do nas dwie panie z pseudo-jamnikiem. Psy biegały luzem po domu a Polcia, jak inne psiaki zabiegała o względy ale w pewnym momencie chciała chapnąć jedną z pań....

Ogólnie jest duszno, parno i leniwie....

[IMG]http://images41.fotosik.pl/1639/4c716c5017855c77med.jpg[/IMG]

od lewej: Sara, Ptyś i Polka ;)

[IMG]http://images39.fotosik.pl/1640/0545d5acdd1fd9cfmed.jpg[/IMG]

nie ma to jak własna "klata" ;)

[IMG]http://images41.fotosik.pl/1639/6edb7a04f70274e5med.jpg[/IMG]

no i jak Łukaszek pozwoli można coś powycinać z tektury..... ;)

[IMG]http://images38.fotosik.pl/1684/579d89b0249f1bfbmed.jpg[/IMG]

:bye::bye::bye:

Posted

Aniu, z finansami u mnie podobnie. Moja młoda nie chciała jechać na żaden obóz, a na wyjazd z rówieśnikami ja się nie zgadzam i wyszło na to, że siedzi w domu :(

To Polcia znowu dała plamę :(

Posted

Pola zwyczajnie nie lubi chyba być dotykana przez obcych ludzi.
Myślę, że nie byłoby to niczym szczególnym, tylko ona najpierw chciała być głaskana a potem chciała dziabnąć.....

Posted

jaka Polcia śliczna - dlaczego nikt jej nie chce :(
EVA uda się zrobić te ogłoszenia? Niedługo zrobie przelew za lipiec za całe towarzystwo jak zwykle. Tylko trochę się ogarnę, bo jestem cały czas w biegu i na nic nie mam czasu. Jedynie dzisiaj znalazłam chwilę z konieczności - aktualnie mam nogi w miednicy (bo w te upały mam podwójne), ale czasu nie marnuję bo równoczesnie odrabiam zaległości interenetowe,a jednym okiem patrzę w ekran telewizora - 3 rzeczy naraz, jaka oszczędność czasu ;(. Jutro rano wyruszam do Chorzowa, a w sobotę na króciutki oddech gdzieś nad Zalew Zegrzyński. Jutro najgorętszy dzień jak ja z tymi nogami zniosę podróż w tą i z powrotem?????????

Posted

Wróciłam w jednej części, ale w pociągu nie było klimy - normalna sauna, Klima była tylko w Warsie. A ja tak padłam ze zmęczenia w przedziale i w tym upale dotarłam do Warszawy, jak wysiadałam to termometr w wagonie wskazywał 40 stopni normalna masakra.
Jak tam Poleńka w te upały? daje radę?

Posted

Nie wiem jaki to kolor. Wiem, że jasny i na żywo też bardzo ładnie wygląda. Nie wiem jak Ania to utrzymuje w takim idealnym stanie przy takiej ilości zwierza i ludzi w domu. Ja mam parkiet i jest już tak zjechany, że nie wiem czy się da go zeszlifować.......na razie nie myślę, bo i tak brak kasy nie pozwala nic robić :(

Posted

Rozmawiałam z DIF i mam najświeższe wiadomości od Poleńki. Ania nie ma internetu ( po burzy) i dlatego nie odzywa się.
U Poli wszystko ok. Sierść już się poprawia. To co miało wyjść to już prawie wyszło. Pola nadal nie lubi jak inne pieski za blisko do niej podchodzą. Wtedy ostrzegawczo warknie, ale nie atakuje. Widać lubi dziewczyna mieć spokój.

Posted

Helou, Kochane! :p
Jestem "po burzy"!
Od 4 dni do wczoraj nie miałam netu i czułam się jak odcięta od świata!
Ani poczty sprawdzić czy numeru telefonu do przychodni... No nic po prostu! i człowiek jest ślepy i głuchy!
Jak łatwo się uzależnić od elektroniki....:shake: