Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj DIF zamawiała obróżki przeciwkleszczowe. Dla Poleńki też została zamówiona. Cena ok 40 zł. Nie pamiętam dokładnie, ale DIF napisze.
Kaju, nie konsultowałam z Tobą, ale myślę, że wyrażasz zgodę.

Posted

Oczywiście wszystko co jest potrzebne dla Poli trzeba kupić, trzeba o nią zadbać, żeby była dobrze wyprawiona do nowego domku na który liczę :) a o pieniążki będziemy się martwić, bo na pewno zabraknie.
Ja już znalazłam parę rzeczy na bazarek, ale przed Świętami nie chcę Karze zawracać głowy, to może zrobimy bazarek po Świetach.

Posted

[quote name='EVA2406']Dzisiaj DIF zamawiała obróżki przeciwkleszczowe. Dla Poleńki też została zamówiona. Cena ok 40 zł. Nie pamiętam dokładnie, ale DIF napisze.
Kaju, nie konsultowałam z Tobą, ale myślę, że wyrażasz zgodę.[/QUOTE]

Obroże zamówione. Cena jednej to 47 zł razem z wysyłką. :)

Posted

[quote name='obraczus87']zapisuje i jutro poczytam ;)[/QUOTE]

Witam. Miło Cię gościć u Poleńki :)

[quote name='kaja8888']uzgonilam z Karą, że bazarek na Polę zrobimy (a właściwie zrobi Kara :)) po Swiętach[/QUOTE]

Dziękuję. Ja też postaram się coś zrobić lub choć wysłać zdjęcia do Kary, jak się zgodzi ;)

Posted

[quote name='EVA2406']
Dziękuję. Ja też postaram się coś zrobić lub choć wysłać zdjęcia do Kary, jak się zgodzi ;)[/QUOTE]

Zgodzi się:lol:

A teraz kopnijcie mnie w tylną część ciała na zapęd, bo rozgrzebałam wiosenne porządki i jakoś nie mogę skończyć.:oops:

Posted

Tekst jest ok, a zdjęcia sama nie wiem wszystkie są ładne, a najlepiej podoba mi się to Poli w kubraczku przy jeziorku (tylko szkoda że głowa trochę ucięta), uważam że te zdjęcia na których Pola wygląda jak wielki piesio może będą mylące, bo nie każdy chce mieć dużego psa, ale może się mylę bo nie mam w tej dziedzinie żadnego doświadczenia. Ja zaakceptuję każdą propozycję :)

Posted

W ogłoszeniu dopiszemy, że Pola jest pieskiem średniej wielkości, poniżej kolana.
Jak to dobrze, że dogo już działa, bo myślałam, że dłużej Poleńki nie zobaczę.

Posted

witam porannie, może dzisiaj nie będzie problemów z wejściem tu. Ciekawe jak tam Poleńka? Po niedzieli zbieram kaskę od osób zadeklarownych z mojego otoczenia i zrobię jeden wspólny przelew na kwiecień.