Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zoja jeśli w gazetowych ogłoszeniach o ślepego pytano to chyba trzeba będzie zamieścic Polę jeszcze raz i podamy mój numer telefonu może odczaruje tą ciszę. Ja w lipcu zapłacę za te ogłoszenia tylko tradycyjnie ktoś musi obrobić techniczną stronę.

Posted

[quote name='kaja8888']Jaka cudna jest Polcia :) na niektórych zdjęciach wygląda jak pies olbrzym ;)

Dlatego dalam zdjęcie gdzie biegają nasze jamnisowate i widac że ona jest niewiele od nich większa. Postaram się jak będe albo podpowiem Ani aby zrobiłą wypróbowaną metodą zdjęcie Poli np przy 1,5 litrowej butelce wody.

a na tym zdjęciu w tyle czarna sunia wielkości jamnika tylko na dłuższych łapkach

Posted

[quote name='zoja.']i to jest dziwne. Toż taka sunia z charakterem to towar deficytowy ;)

Ale wymyśliłaś :evil_lol:. Tylko weź pod uwagę, że normalni ludzie jeśli adoptują psa to chcą młodego, w typie rasy i bezproblemowego, a tylko tacy jak Ty biorą trudne egzemplarze :diabloti:

Posted

zaglądam do Poleńki, wczoraj zrobiłam przelew za hotelik za czerwiec.
Kara juz jest chyba gotowa do bazarku, tylko ze mną jest problem :( bo w sobotę jadę na tydzień na urlop i jak zwykle jestem w niedoczasie a mam tyle fantów, że potrzeba mi chyba z pół dnia żeby zrobic zdjęcia i wysłać do Kary i raczej przed urlopem nie dam rady, chyba dopiero po 7 lipca siądę i zrobię zdjęcia, chyba żebym złapała pare godzin wolnego przed urlopem to chociaż część rzeczy zrobię to Kara zacznie cos przygotowywać. Może dla ułatwienia wrzucę zdjęcia na pendriva i wyślę pocztą to będzie łatwieć wstawiać do bazarku. Jakoś to ogarniemy jak nie przed urlopem to po. Tylko musze się spieszyc bo Kara ma 2 tygodnie wolnego na to żeby zrobić bazarek, więc po moim urlopie zostanie Jej tylko tydzień :(

Posted

terra napisał(a):
Ale Polcia nie jest trudnym przypadkiem, tylko chce mieć człowieka na wyłączność :lol:

Dokładnie tak to widzę. Pola wie czego chce i na to czeka, nie interesują jej półśrodki ;)

Posted

zoja. napisał(a):
Dokładnie tak to widzę. Pola wie czego chce i na to czeka, nie interesują jej półśrodki ;)

No świetnie, tylko jak ktoś przyjeżdża do hoteliku oglądać psy, to niech go wita trochę kulturalniej..........:diabloti: