Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='EVA2406']Wszystkim Przyjaciołom Poleńki, życzymy samych dobrych, słonecznych dni w Nowym 2014 Roku :)[/QUOTE]
Dołączam się do tych życzeń!
Zdrówka i wszelkiej pomyślności w Nowym Roku!

Posted

Pozdrawiamy wszystkich w Nowym Roku!!! :loveu::loveu::loveu:

Polcia przeżyła noc bezboleśnie i bezstresowo.
O 12-tej rozdawaliśmy wszystkim psiakom smakołyki, więc bardzo się skupiły na tej czynności i nie zwracały uwagi na największy hałas. Niestety nie mogłam rozdawać chrupek 16-tu psom przez pół godziny ;) więc troszkę nerwy było, ale spodziewaliśmy się, że będzie gorzej.
Najbardziej panikowała Zilka od Isadorki.Jest u nas króciutko i wszystko jest dla niej stresem a jeszcze te cholerne petardy dowaliły do pieca!
Ale przeżyliśmy!

Pozdrawiamy cieplutko!

Posted

I my przyłączamy się do życzeń. Życzymy wszystkim zdrowia, radości i jak najmniej problemów. Bezdomniaczkom życzymy super domków, a wszystkim pomagającym pełnych portfeli i zawsze wrażliwego serca.

U nas było w miarę spokojnie, bo najbliżsi sąsiedzi nie strzelali.
Nuka jeszcze przed północą nerwowo chodziła, a jak zaczęło się o północy, to zasnęła. Mała Milusia wcisnęła się w kącik spanka i cichutko leżała. Najgorzej było z Sonią, bo nie mogła znaleźć sobie miejsca, ale trzymała się bardzo blisko mnie. Koty nie bardzo przejmowały się.
Na szczęście mamy to już za sobą. Nie wiem dlaczego, ale nie lubię tego dnia.
Gorzej, że jutro rano do pracy ....:oops:

Posted

Sylwestra na Bemowie to koszmar.. Strzelają 3dni, zaczynają juz 30ego i kończą w nocy z 1ego na 2gi.. Dobrze, że moje psy "luzują" na wesołe słowo, więc nie musiałam aplikować żadnych specyfików. :)

Posted

U mnie jeszcze dzisiaj pojedyncze strzały słychać i Sonia wieczorem już nie chce wychodzić. W ub roku jeszcze kilka dni po Nowym Roku psy wieczorem boją się wychodzić.

Posted

U mnie też nadal słychać strzały co jakiś czas :motz: W noc sylwestrową było nawet nie tak strasznie jak rok temu :happy1: Wprawdzie Gapa już na wczesnowieczornym spacerze nawet się nie wysikała (i tak do 9-ej rano wytrzymała :bigok: ) ale później tylko przez chwilę trzęsła się w domu. Była mgła więc może ona tłumiła te nieprzyjemne dźwięki, a może mniej ludzi imprezowało u nas...albo Gapa przygłuchła... :niewiem: Dokarmiałam psy smakołykami przy każdej petardzie :mdrmed: Byłam zdziwiona, że Kola nie obudziła mnie jak zwykle wczesnym rankiem w celu nakarmienia :shock:i w tej chwili przypomniałam sobie o tych smakołykach serwowanych do późnych godzin nocnych :siara:
Dobrze, że Pola wystrzałów się nie boi. Dzielna dziewczynka! :loveu:

Posted

Dobrze, że ten koszmar mamy już za sobą :) U mnie w rodzinei jest ONek, który dostaje prawdziwego szoku na huk.. Co roku trzy dni przed NR zaczyna kurację wyciszającą u weta, bo bez tego totalnie "odpływa", ma palpitacje serca i ogólnie wszystkie objawy szoku.

Posted

Jolcia, litości i pomocy !!!
Nic już nie rozumiem z tymi banerkami. Chciałam wymienić Polciowy banerek na nowy, a tu kicha.
Wywaliłam stary i na to miejsce chciałam wkleić nowy. A komunikat mi podaje, że długość łączna może mieć 400 znaków. Ok, tylko stary banerek jest dłuższy, więc powinno być ok. Nic nie rozumiem....

Posted

Trzeba "zacwaniakować" z dogo ;) Wklej oba obrazki, które chcesz mieć, ale podlinkuj tylko jeden z nich. Zatwierdź. Jak już ten jeden zadziała to wejdź jeszcze raz w edycje podpisu i wklej link do drugiego obrazka -spróbuj. Jak to nie zadziała to musisz się zdecydować, który obrazek linkujesz, ale powinno być ok :)

Posted

Musisz zrobić podlinkowania kolejno, jedno po drugim. Wklejasz same obrazki. Jeden z obrazków podlinkowujesz. Zatwierdzasz, jakby to było wszystko co Ci potrzebne. Jak jest już OK i masz w podpisie dwa obrzaki -jeden poslinkowany, a drugi nie, wówczas wchodzisz jeszcze raz w edycja podpisu i dodajesz link do drugiego obrazka :) Albo daj mi hasło do swojego konta, wstawię Ci to, a później sobie zmienisz hasło :)))

Posted

[quote name='zoja.']Musisz zrobić podlinkowania kolejno, jedno po drugim. Wklejasz same obrazki. Jeden z obrazków podlinkowujesz. Zatwierdzasz, jakby to było wszystko co Ci potrzebne. Jak jest już OK i masz w podpisie dwa obrzaki -jeden poslinkowany, a drugi nie, wówczas wchodzisz jeszcze raz w edycja podpisu i dodajesz link do drugiego obrazka :) Albo daj mi hasło do swojego konta, wstawię Ci to, a później sobie zmienisz hasło :)))[/QUOTE]

Zdecydowanie wolę to drugie rozwiązanie ;)

Kaja, czekam na skarby, ale chyba już tylko mogę podnosić.
Totalny brak kasy, a wydatki szykują się ogromne.....ech, szkoda gadać....