matinestka Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 uch HOLANKU :loveu: tak sobie mysle coz Ty teraz wyczyniasz w nowym Domku ??? spisz własnie na "foteliku" czy co ?? :eviltong: to było naprawdę "huczne" pożegnanie :) Ewuniu nie szkoda takich łez wcale a wcale:) zresztą sama wiesz i chyba wszyscy tu to wiedzą..... tyle razy... nie ma co .. ach .. juz nic nie piszę i tylko CIESZę SIę JAK JASNA CHOLEWKA Zę HOLANKOWI TAK SIę W KOńCU CUDNIE UłOżYłO .....oooo :) i przyłączam się do "holankowej libacji " tylko ... :) no tak .. grzeczna dziewczynka jestem :oops: to stukam się herbatką:eviltong: :bluepaw: Quote
andzia69 Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 ojej - HOLANEK w domku???:multi::multi::multi::multi::multi: cudownie - on taki śliczny misio!!! Quote
asiunia Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Hej! No i sie poryczałam:oops: Taka cudowna wiadomosc:loveu: Holanku oby Ci jak najlepiej było w tym nowym domku:multi: Quote
paros Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Holan ma swoją kochaną rodzinkę :klacz: :klacz: :klacz: :cunao: :cunao: Quote
g_o_n_i_a Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Coś mi się wydaje, ze gdyby Dogomaniacy,ktorzy tu zagladają, byliby dzisiaj w Rzeszowie, to "procesja" pożegnalna bylaby o wieeeeeeeeeeele wieksza:evil_lol: Holanek:loveu: Quote
evita. Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Cudne wieści :multi: :multi: :multi: Holanku bądź szczęśliwy w nowym domku :smilecol: P.S. Goniu ja na pewno przyłączyłabym się do procesji :evil_lol:, bo uwielbiam takie rottkomisie :loveu: Quote
asiunia Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Coś mi się wydaje, ze gdyby Dogomaniacy,ktorzy tu zagladają, byliby dzisiaj w Rzeszowie, to "procesja" pożegnalna bylaby o wieeeeeeeeeeele wieksza:evil_lol: Holanek:loveu: Hej! Dobrze ze nas tam nie bylo bo moze panu by sie odechciala widzac jaka "krzywde" wyrzadza ciotkom:eviltong: Quote
g_o_n_i_a Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 :evil_lol: :evil_lol: Na szczescie "procesję" rozgoniła p. Halinka ;-) Quote
Recommended Posts