Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

uch HOLANKU :loveu: tak sobie mysle coz Ty teraz wyczyniasz w nowym Domku ??? spisz własnie na "foteliku" czy co ?? :eviltong: to było naprawdę "huczne" pożegnanie :)
Ewuniu nie szkoda takich łez wcale a wcale:) zresztą sama wiesz i chyba wszyscy tu to wiedzą..... tyle razy... nie ma co .. ach .. juz nic nie piszę i tylko CIESZę SIę JAK JASNA CHOLEWKA Zę HOLANKOWI TAK SIę W KOńCU CUDNIE UłOżYłO .....oooo :)

i przyłączam się do "holankowej libacji " tylko ... :) no tak .. grzeczna dziewczynka jestem :oops: to stukam się herbatką:eviltong:
:bluepaw:

• Replies 157
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Coś mi się wydaje, ze gdyby Dogomaniacy,ktorzy tu zagladają, byliby dzisiaj w Rzeszowie, to "procesja" pożegnalna bylaby o wieeeeeeeeeeele wieksza:evil_lol:
Holanek:loveu:

Posted

Cudne wieści :multi: :multi: :multi: Holanku bądź szczęśliwy w nowym domku :smilecol:
P.S. Goniu ja na pewno przyłączyłabym się do procesji :evil_lol:, bo uwielbiam takie rottkomisie :loveu:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Coś mi się wydaje, ze gdyby Dogomaniacy,ktorzy tu zagladają, byliby dzisiaj w Rzeszowie, to "procesja" pożegnalna bylaby o wieeeeeeeeeeele wieksza:evil_lol:
Holanek:loveu:

Hej!

Dobrze ze nas tam nie bylo bo moze panu by sie odechciala widzac jaka "krzywde" wyrzadza ciotkom:eviltong: