Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

.........bosz on jest niesamowity , cudowny , przecież rotek taki powinien być zrównoważony a nie porąbany na maxa .....i przez spokoj nie znalazł domku ...szok:shake:

• Replies 157
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A moja prośba brzmi następująco;) : Jakby była taka możliwość, to proszę o wstawianie nowych fotek Holanka co jakiś czas, bo wtedy wątek żyje, a i bardziej ludzie się do psiaka przekonują- jakby to powiedzieć- staje im się bliższy (mimo ekranu:cool3: ).

Posted

Mam dzisiejsze zdjecia - poznalam Holana. Pan rottek zakochany w Ewie, gleboko wpatrzony w nią, a co tam ja, jakas nowa osoba, w dodatku bez smaczków. :evil_lol: Ewa mi nie pozwolila pchac łap do niego, jeszcze ją ktoś tam z pracowników wystraszył, żeby na niego uwazac, no bo co jak co kawał psa i rottek... :shake: Jedno Wam powiem - ten pies za bardzo kręci ze szczescia całym kupremi i szeroko paszcze otwiera z uśmiechem, żeby nagle okazać się żądnym krwi człowieka. Kiepski z niego byłby morderca. Jest przesłodki :loveu:

Posted

No co z Wami, ludziska???
Nikt nie chce WIELKIEJ, CZARNEJ PRZYTULANKI???:evil_lol: :evil_lol:
!Wygląd diabelski, a charakter anielski!
!Złodzieja wystraszy, a Ciebie nie zje!
...no ile jeszcze mam wymyślać:mad: BIERZCIE GO, BO TOWAR DEFICYTOWY:loveu:

Posted

Byłam dzis w schronisku, zajrzałam do Holana, jaki on kochany jest, grzeczny i jaki porządny, jako jeden z nielicznych (jak nie jedyny) miał porządek w boksie, kocyk pościelony, miski nie powywracane, podłoga nie zalana i czysta.Podrzedł, przywitał sie...

Gdzie jest jego domek??? Dlaczego po niego nie przyjeżdza???

Posted

My tez z Mati bylyśmy u Holanka (jednak nie w boksie). Najpierw poszłyśmy do boksu naprzeciw domku Holana. Holuś patrzył smutno, piszczał jak szczeniaczek, czekał i patrzyl caly czas na nas. Jak już podeszłyśmy do niego, pchał się do krat ile mógł, byleby go podrapać troche za uszkiem lub w ogole miźnąć... Tyle miłości w jednym psiaku się marnuje... Czy znajdzie się ktoś, kto pokocha maluszka?

Posted

[quote name='GuniaP']Byłam dzis w schronisku, zajrzałam do Holana, jaki on kochany jest, grzeczny i jaki porządny, jako jeden z nielicznych (jak nie jedyny) miał porządek w boksie, kocyk pościelony, miski nie powywracane, podłoga nie zalana i czysta.Podrzedł, przywitał sie...

Gdzie jest jego domek??? Dlaczego po niego nie przyjeżdza???[/quote]

jak juz Ciocia GuniaP :loveu: tak wychwala Holusia

to można go brać w ciemno :eviltong: a tak poważnie to on faktycznie jest bardzo dystyngowanym i dobrze ułożonym miśkiem ........żadnego bałaganiarstwa , dystyngcja w ruchach ..........ale ja juz sie go nachwaliłam to moze sobie juz odpuszcze / na chwile ;) /

bardzo bym chciała zeby znalazł taki dom co doceni ten jego ułożony i spokojny charakter !

Posted

A tak z ciekawości to ile on może sobie liczyć? Ktoś mu zaglądał w zęby (np. wet), czy nikt się nie odważył:evil_lol: ??

Ja wiem, że wygląd zębów nie zawsze jest zgodne z prawdą, ale tak mniej, więcej...

Posted

Koperek napisał(a):
A tak z ciekawości to ile on może sobie liczyć? Ktoś mu zaglądał w zęby (np. wet), czy nikt się nie odważył:evil_lol: ??

Ja wiem, że wygląd zębów nie zawsze jest zgodne z prawdą, ale tak mniej, więcej...

ja nie wiem czy mu w zeby zagladali :evil_lol: ale Holand oceniony jest na 6-7 lat :oops:

Posted

No to chłopak w "sile wieku", a chętnych nadal brak:shake: Ale mówcie co chcecie, ale domek dla rottka w tym wieku szybko znaleźć, to trzeba mieć jakieś układy tam, na górze...
Ratuje go tylko to, że MA WSPANIAŁY CHARAKTER I MOŻE OFEROWAĆ DUUUŻO MIŁOŚCI- a o to chyba chodzi, nie???:loveu:

Posted

[quote name='Koperek']No to chłopak w "sile wieku", a chętnych nadal brak:shake: Ale mówcie co chcecie, ale domek dla rottka w tym wieku szybko znaleźć, to trzeba mieć jakieś układy tam, na górze...
Ratuje go tylko to, że MA WSPANIAŁY CHARAKTER I MOŻE OFEROWAĆ DUUUŻO MIŁOŚCI- a o to chyba chodzi, nie???:loveu:

też na to licze , że to wystarczy :oops:

bo Holuś jest wart dobrego domu :loveu:

Posted

Holanku .. :) jutro najprawdopodobniej ... ( o ile nic mi nie wyskoczy innego a z tym róznie ostatanio u mnie bywa .. niestety ... ) to pewnie zaproszę Cie na jakąs sesyjke... hmm ... co Ty na to ???? :loveu: :bluepaw:

Posted

matinestka było by SUPER!:lol:
Może ktoś go jeszcze z góry nie widział i dlatego jeszcze się zastanawia, bo inaczej to już dawno by po niego przyjechał...:cool3: :cool3: :cool3:

Posted

matinestka napisał(a):
zdjęcia Holana są :) Bestyja wymiziana :) niestety nie mam czasu teraz by je wstawic a wczoraj net mi siadł :/ do poźniej :) :bluepaw:

poczekamy cierpliwie na Holanka - grunt ze wymiziany słodziak :loveu: