Alicja Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 .........bosz on jest niesamowity , cudowny , przecież rotek taki powinien być zrównoważony a nie porąbany na maxa .....i przez spokoj nie znalazł domku ...szok:shake: Quote
Koperek Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 A moja prośba brzmi następująco;) : Jakby była taka możliwość, to proszę o wstawianie nowych fotek Holanka co jakiś czas, bo wtedy wątek żyje, a i bardziej ludzie się do psiaka przekonują- jakby to powiedzieć- staje im się bliższy (mimo ekranu:cool3: ). Quote
g_o_n_i_a Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Mam dzisiejsze zdjecia - poznalam Holana. Pan rottek zakochany w Ewie, gleboko wpatrzony w nią, a co tam ja, jakas nowa osoba, w dodatku bez smaczków. :evil_lol: Ewa mi nie pozwolila pchac łap do niego, jeszcze ją ktoś tam z pracowników wystraszył, żeby na niego uwazac, no bo co jak co kawał psa i rottek... :shake: Jedno Wam powiem - ten pies za bardzo kręci ze szczescia całym kupremi i szeroko paszcze otwiera z uśmiechem, żeby nagle okazać się żądnym krwi człowieka. Kiepski z niego byłby morderca. Jest przesłodki :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Co tam masz dla mnie? Mniam! Quote
Koperek Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 g_o_n_i_a błagam o linki do zdjęć! Już niektórzy dogomaniacy wiedzą, że ciotka Koperek ma zrypany komp i nie zawsze jej się zdjęcia ukazują, echhhh...:look3: Quote
g_o_n_i_a Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Nie ma problemu. ;-) http://images12.fotosik.pl/45/c807a3aefb0d4fd9.jpg http://images11.fotosik.pl/52/b88a1293282a6130.jpg Quote
fattyciak Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Komu rotteczkowego mena? Do takiego pluszaka sie przytulić, ah! Quote
Koperek Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 No co z Wami, ludziska??? Nikt nie chce WIELKIEJ, CZARNEJ PRZYTULANKI???:evil_lol: :evil_lol: !Wygląd diabelski, a charakter anielski! !Złodzieja wystraszy, a Ciebie nie zje! ...no ile jeszcze mam wymyślać:mad: BIERZCIE GO, BO TOWAR DEFICYTOWY:loveu: Quote
matinestka Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Holan na pierwszą stronę!!!!!!!!!!!! :loveu: :bluepaw: Quote
fattyciak Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Holanku drogi, szukaj jakiegoś rottkowego miłośnika na pierwszej stronie Quote
ewatr Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 sa podobno jakies zapytania o Holusia z Anonsów :lol: zobaczymy czy to jakieś domki na serio ?:oops: Quote
GuniaP Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Byłam dzis w schronisku, zajrzałam do Holana, jaki on kochany jest, grzeczny i jaki porządny, jako jeden z nielicznych (jak nie jedyny) miał porządek w boksie, kocyk pościelony, miski nie powywracane, podłoga nie zalana i czysta.Podrzedł, przywitał sie... Gdzie jest jego domek??? Dlaczego po niego nie przyjeżdza??? Quote
g_o_n_i_a Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 My tez z Mati bylyśmy u Holanka (jednak nie w boksie). Najpierw poszłyśmy do boksu naprzeciw domku Holana. Holuś patrzył smutno, piszczał jak szczeniaczek, czekał i patrzyl caly czas na nas. Jak już podeszłyśmy do niego, pchał się do krat ile mógł, byleby go podrapać troche za uszkiem lub w ogole miźnąć... Tyle miłości w jednym psiaku się marnuje... Czy znajdzie się ktoś, kto pokocha maluszka? Quote
ewatr Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='GuniaP']Byłam dzis w schronisku, zajrzałam do Holana, jaki on kochany jest, grzeczny i jaki porządny, jako jeden z nielicznych (jak nie jedyny) miał porządek w boksie, kocyk pościelony, miski nie powywracane, podłoga nie zalana i czysta.Podrzedł, przywitał sie... Gdzie jest jego domek??? Dlaczego po niego nie przyjeżdza???[/quote] jak juz Ciocia GuniaP :loveu: tak wychwala Holusia to można go brać w ciemno :eviltong: a tak poważnie to on faktycznie jest bardzo dystyngowanym i dobrze ułożonym miśkiem ........żadnego bałaganiarstwa , dystyngcja w ruchach ..........ale ja juz sie go nachwaliłam to moze sobie juz odpuszcze / na chwile ;) / bardzo bym chciała zeby znalazł taki dom co doceni ten jego ułożony i spokojny charakter ! Quote
Koperek Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 A tak z ciekawości to ile on może sobie liczyć? Ktoś mu zaglądał w zęby (np. wet), czy nikt się nie odważył:evil_lol: ?? Ja wiem, że wygląd zębów nie zawsze jest zgodne z prawdą, ale tak mniej, więcej... Quote
ewatr Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Koperek napisał(a):A tak z ciekawości to ile on może sobie liczyć? Ktoś mu zaglądał w zęby (np. wet), czy nikt się nie odważył:evil_lol: ?? Ja wiem, że wygląd zębów nie zawsze jest zgodne z prawdą, ale tak mniej, więcej... ja nie wiem czy mu w zeby zagladali :evil_lol: ale Holand oceniony jest na 6-7 lat :oops: Quote
Koperek Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 No to chłopak w "sile wieku", a chętnych nadal brak:shake: Ale mówcie co chcecie, ale domek dla rottka w tym wieku szybko znaleźć, to trzeba mieć jakieś układy tam, na górze... Ratuje go tylko to, że MA WSPANIAŁY CHARAKTER I MOŻE OFEROWAĆ DUUUŻO MIŁOŚCI- a o to chyba chodzi, nie???:loveu: Quote
ewatr Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='Koperek']No to chłopak w "sile wieku", a chętnych nadal brak:shake: Ale mówcie co chcecie, ale domek dla rottka w tym wieku szybko znaleźć, to trzeba mieć jakieś układy tam, na górze... Ratuje go tylko to, że MA WSPANIAŁY CHARAKTER I MOŻE OFEROWAĆ DUUUŻO MIŁOŚCI- a o to chyba chodzi, nie???:loveu: też na to licze , że to wystarczy :oops: bo Holuś jest wart dobrego domu :loveu: Quote
matinestka Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Holanku .. :) jutro najprawdopodobniej ... ( o ile nic mi nie wyskoczy innego a z tym róznie ostatanio u mnie bywa .. niestety ... ) to pewnie zaproszę Cie na jakąs sesyjke... hmm ... co Ty na to ???? :loveu: :bluepaw: Quote
Koperek Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 matinestka było by SUPER!:lol: Może ktoś go jeszcze z góry nie widział i dlatego jeszcze się zastanawia, bo inaczej to już dawno by po niego przyjechał...:cool3: :cool3: :cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Jak mi sie uda to będę jutro towarzyszyć Mati i poznam bardziej Holanka :multi: Quote
matinestka Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 zdjęcia Holana są :) Bestyja wymiziana :) niestety nie mam czasu teraz by je wstawic a wczoraj net mi siadł :/ do poźniej :) :bluepaw: Quote
ewatr Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 matinestka napisał(a):zdjęcia Holana są :) Bestyja wymiziana :) niestety nie mam czasu teraz by je wstawic a wczoraj net mi siadł :/ do poźniej :) :bluepaw: poczekamy cierpliwie na Holanka - grunt ze wymiziany słodziak :loveu: Quote
Recommended Posts