Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

g-o-n-i-a z góry DZIĘKUJĘ! :loveu: :loveu: :loveu: ...tylko muszę się przyznać, że tym razem widzę... ale to niestety jest wyjątek, który potwierdza regułę:shake:

!!!HOLANEK szuka DOMECZKU!!!

• Replies 157
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']O to zdjęcie jest do przyjęcia :loveu: Minkę zrobił jakby chciał powiedzieć

"co mi tutaj podstawiasz pod nosa, ja chce mizianka" :evil_lol:

dokładnie o to Baryłeczce Miodu chodzi :evil_lol:

[SIZE=2]- jeść w schronie daja ale miziać to kurcze nie ma komu :mad:

Posted

evita. napisał(a):
Przepiękny ten rotteczek :loveu: Trzymam kciuki za dobry domek :kciuki:
P.S. Czy Holan jest na rottkowym forum ?

Evita z tego co mi wiadomo to nie :shake: jest na rottkach !

Posted

Jakby Holanek był ubrany w skórkę spaniela, to by zaraz się ktoś znalazł z propozycją domku:angryy: . A że jest ubrany w czarny płaszczyk to się wszyscy boją, czy co??:shake: :shake: ...i do domku nie chcą brać:placz:

Posted

Ależ ja nie wiem czego tu sie bać? Nadal jestem chętna na spacer z Holusiem, tylko w sobote tyle sie działo, ze ledwo udalam sie na spacer z moim ulubieńcem. :( Holan = wielka, śliczna koopka mieska spagniona miłości, tańcząca tyleczkiem z radości na widok ludzi - taki wlasnie z niego jest potwór. :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

A kogo ja mam przekonywać, jak tam jestem raz w tygodniu (i to sukces jak mi sie uda), a ludzie albo przyjeżdżają już po upatrzonego pieska albo po szczeniaczka :(

Posted

Normalnie, jak zobaczyłam tytuł, to gęba sama mi się uśmiechnęła:megagrin: :megagrin:
Super tytuł!- napewno więcej osób zajrzy- dzięki asiunia za pomysł na zmianę tytułu ulubieńca g-o-n-i (można odmieniać- prawda??:cool3: )

Posted

Ciociu Koperek, prosze pisac gonia i nie męczyć się z tymi dodatkami miedzy literkami ;-) A odmieniac to oczywiscie, ze tez mozna :-)
Mam nadzieję, ze do rottkomisia więcej ludzi wpadnie niż do rottka ;-) :loveu:

Posted

:megagrin: :megagrin: :megagrin: widzisz z baryłeczki miodu przechrzcili cie na rottkomisia :eviltong:

ale juz te Ciocie kombinują zeby tylko ktoś sie naszym ulubionym

niedzwiadkiem wreszcie zainteresował :oops: