Koperek Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 g-o-n-i-a z góry DZIĘKUJĘ! :loveu: :loveu: :loveu: ...tylko muszę się przyznać, że tym razem widzę... ale to niestety jest wyjątek, który potwierdza regułę:shake: !!!HOLANEK szuka DOMECZKU!!! Quote
Koperek Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Nikt do Holanka nie zagląda:placz: :placz: :placz: Cioteczki propagujcie Holana, gdzie się da! Musi w końcu trafić na dobrą duszę... Quote
g_o_n_i_a Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 Hop Holanku!! :multi: Ewa pewnie wrzuci te dwie czy trzy marne foteczki Holanka zza krat. :-) Quote
ewatr Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 maluszek chce smaczka :lol: ma w nosie smaczka chce miziania :eviltong: dobre i przez kraty ;) Quote
g_o_n_i_a Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 O to zdjęcie jest do przyjęcia :loveu: Minkę zrobił jakby chciał powiedzieć "co mi tutaj podstawiasz pod nosa, ja chce mizianka" :evil_lol: Quote
ewatr Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']O to zdjęcie jest do przyjęcia :loveu: Minkę zrobił jakby chciał powiedzieć "co mi tutaj podstawiasz pod nosa, ja chce mizianka" :evil_lol: dokładnie o to Baryłeczce Miodu chodzi :evil_lol: [SIZE=2]- jeść w schronie daja ale miziać to kurcze nie ma komu :mad: Quote
evita. Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Przepiękny ten rotteczek :loveu: Trzymam kciuki za dobry domek :kciuki: P.S. Czy Holan jest na rottkowym forum ? Quote
ewatr Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 evita. napisał(a):Przepiękny ten rotteczek :loveu: Trzymam kciuki za dobry domek :kciuki: P.S. Czy Holan jest na rottkowym forum ? Evita z tego co mi wiadomo to nie :shake: jest na rottkach ! Quote
paros Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Już dawno umieściłam Holana na Forum Rottków :roll: link do forum rottków Quote
ewatr Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='paros']Już dawno umieściłam Holana na Forum Rottków :roll: link do forum rottków Paros :loveu: dziekuje !!! Quote
Koperek Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Jakby Holanek był ubrany w skórkę spaniela, to by zaraz się ktoś znalazł z propozycją domku:angryy: . A że jest ubrany w czarny płaszczyk to się wszyscy boją, czy co??:shake: :shake: ...i do domku nie chcą brać:placz: Quote
g_o_n_i_a Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 Ależ ja nie wiem czego tu sie bać? Nadal jestem chętna na spacer z Holusiem, tylko w sobote tyle sie działo, ze ledwo udalam sie na spacer z moim ulubieńcem. :( Holan = wielka, śliczna koopka mieska spagniona miłości, tańcząca tyleczkiem z radości na widok ludzi - taki wlasnie z niego jest potwór. :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Koperek Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 g-o-n-i-a w taki właśnie sposób przekonuj odwiedzających schronisko, a nie mnie! ...bo ja to wszystko wiem:eviltong: :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 A kogo ja mam przekonywać, jak tam jestem raz w tygodniu (i to sukces jak mi sie uda), a ludzie albo przyjeżdżają już po upatrzonego pieska albo po szczeniaczka :( Quote
asiunia Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Hej! Do góry rottkomisiu:loveu: Czy naprawde nikt nie chce aniolka bez skrzydel?(angles are just... rottweilers with wings;)) Quote
ewatr Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='asiunia']Hej! Do góry rottkomisiu:loveu: dobra nazwa :p pasuje do słodziaka !!!! Quote
Koperek Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Normalnie, jak zobaczyłam tytuł, to gęba sama mi się uśmiechnęła:megagrin: :megagrin: Super tytuł!- napewno więcej osób zajrzy- dzięki asiunia za pomysł na zmianę tytułu ulubieńca g-o-n-i (można odmieniać- prawda??:cool3: ) Quote
g_o_n_i_a Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Ciociu Koperek, prosze pisac gonia i nie męczyć się z tymi dodatkami miedzy literkami ;-) A odmieniac to oczywiscie, ze tez mozna :-) Mam nadzieję, ze do rottkomisia więcej ludzi wpadnie niż do rottka ;-) :loveu: Quote
ewatr Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 :megagrin: :megagrin: :megagrin: widzisz z baryłeczki miodu przechrzcili cie na rottkomisia :eviltong: ale juz te Ciocie kombinują zeby tylko ktoś sie naszym ulubionym niedzwiadkiem wreszcie zainteresował :oops: Quote
Recommended Posts