Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 157
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Beata J.']1,5h gadałam z koleżanką przez telefon, więc to moje zaraz trochę trwało....
HOLAN na allegro
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=169394608

Może ktos jakiś chwytający za serce tekst napisze???

Beatko a moze coś z 50 postu wykorzystasz ja tam troche opisałam blizej Holanda jak odpisywałam na pytania Koperka ;) napisz moze , ze tak o nim pisze wolontariuszka i wklej troche tekstu - ja nic lepszego nie umiem napisać a tam jest sama prawda o Holciu :lol:

i jak moge prosić zmien telefon na 510-170-788

Posted

Na razie to mam niezłą zagadkę. Skopiowałam linki, niby aukcja jest, ale nie ma jej na miom koncie :crazyeye: . W życiu nie miałam takiej sytuacji. Coś czuję że Holan zaraz będzie miał 2 aukcje...

Posted

Kochani juz śpiesze ze zdjęciami tej wielkiej kuli Miłości :) z prędkością światła :)

spacer z Holanem był uroczy zreszta jak zwykle:) zdjęcia :P no cóz.. nie ma co oczekiwać ze ten rotek to .. zresztą sami zobaczcie :loveu:

na początku był niuchanie i siuśku na trawkę, chwilka "obejścia" terenu.....

a potem .. no cóz..... :loveu: "nie odejde od Ciebie chcę Twojego przytulania, pieszczochów, ciepła ja w zamian dam "najwiekszy " :eviltong: usmiech pod Słońcem, i łapeczkę specjalnie dla Ciebie" :

i wielki uśmiech przekochany usmiech dla Wszystkich :loveu: na miły środeczek dnia :

:loveu:

Holanek w czasie specerku po chwilowym obchodzie terenu na wybiegu ciaglę maszerował pomiędzy mną a Drugim Opiekunem :) w celach baaaardzo przytulastych :) szczerze powiedziawszy to troche się obawiam Holana w momencie gdy "powala o mnie " swoje olbrzymie Cielsko :eviltong: w ramach "przytul mnie" :eviltong: a to z tego względu co bym się nie przewróciła :eviltong: hihi bo mase Chłopak ma :) i to nie byle jaką :)

także taki ten Holanek jest, w stosunku do ludzi wiedzieliście juz wcześniej
:) ta Bestyja bardzo ładnie chodzi na smyczy , do czworonożnych mieszkańców to chyba ma stosunek obojętny .. nie zwraca uwagi na nich .. grzecznie idzie przez boksy nieoglądając się nawet na tych co szczekają , do Maluchów- Pędzlów to samo ..... cóz tu więcej pisać zdjęcia mówia same za siebie ....
:bluepaw:

Posted

matineska zlituj się proszę:modla: i wstaw ciotce linki do zdjęć!!! Mój durrrny komputer, jak zwykle nie odczytuje zdjęć, wrrrr....:angryy:

A tak bym chciała uśmiechnięty "pyszczek":p Holanka zobaczyć...

Posted

Przed chwla wróciłam ze schroniska, odwiedziłam Holana, jak zwykle był grzeczny :lol: Nadstawiał uszka do drapania i podawał łapke, opiekunowie mówili, że ładnie chodzi na smyczy i jak idzie obok innych psów to nie zwraca na nie uwagi mimo ze na niego szczekają.

Posted

Cytat:
Napisał Beata J.
Fotki dodane do aukcji. Na allegro spore zainteresowanie. Jest już 1 obserwator

no to czekamy az sie ktos zakocha
tak jak my w ogromnym przytulasnym Holciu :loveu:

Posted

Holan wita na pierwszej stronie!
Co to się porobiło na tym świecie?! Zazwyczaj wszyscy chcą małe psy, a jak ktoś już chce dużego to musi być agresywny:crazyeye: , bo do pillnowania:cool1:

A nikt nie chce WŁAŚNIE dużego, pięknego psa do KOCHANIA?????????????
HOLAN = DUŻY MIŚ:evil_lol:

Posted

Misiaku przytulaku zapraszam na pierwsza stronę :loveu:

Holus juz bezbłednie nas wszystkich rozpoznaje

i obdarza najszerszym psim uśmiechem jaki w życiu widziałam :p