Karmi Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 [URL]http://www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20120207/KROSNO/204546417[/URL][B] [SIZE=1]RSOZ w tej sprawie ma status oskarżyciela posiłkowego.[/SIZE][/B] [B][SIZE=2] [/SIZE][/B] Quote
Domnia Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Nie potrafię tego skomentować :placz: okrucieństwo nie zna granic :placz: Quote
Vesper Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 O Jezuuu!!! Weszłam na ten link- poczytałam komentarze- k*r*a! w jakim ja kraju zakutych pał żyję?!?! Człowiek jest super, zwierzę to śmieć- to taki skrót komentarzy "czcigodnych" czytelników- a co niedziela do kościoła i jesteśmy dobrymi obywatelami, bo zwierzę to tylko zwierzę! A w takim razie- po kiego... Bóg stworzył zwierzęta? Do ugaszania pop...nych żądzy? Do pomiatania nimi? Czy stworzył człowieka- istotę jako jedyną umiejącą myśleć abstrakcyjnie- po to, aby się zajęła tymi, którzy sami sobie rady nie dają? Ostatnio zaczynam wątpić w człowieka- albo za dużo widziałam, albo klapki z oczu mi spadły- sama nie wiem, naprawdę. Gdzie się nie odwrócę- qrestwo, pogoń za pieniądzem i zaprzedawanie się w imię najwyższych wartości, podpieranie się ideałami w celach osobistych, okrucieństwo, okrucieństwo, okrucieństwo... Przemoc (razy 100). Jeszcze kilka lat temu chciałam mieć dookoła "ułożony" świat- problemy rozwiązane, przyjaznych ludzi, byłam gotowa dać coś z siebie. Teraz- wiem że ludzie to potwory w ludzkiej skórze, że z małymi wyjątkami to zwierzęta kochają prawdziwie- nie oceniają, nie zdradzą. A świat dookoła nigdy nie będzie OK- pogodziłam się z tym... Quote
Recommended Posts