Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 127
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='magenka1']ale Ania go rozpieszczała , na łóżeczku miał miękko , ciekawe jak się ma w domku[/QUOTE]
No może Asia zrobi wizytę jeżeli to jest wykonalne.

Posted (edited)

Ja to myślałam o Pani Sylwi... ;)

aha.. i przypominam, że czekam na info (zdjęcia?) bid ze szczycieńskego schronu
jakoś tak dziś wróciłam do domu.. i odczułam brak owego znajomego mi smrodku ;)

Edited by roszponka
Posted

wczoraj Asia mówiła, że jest jakiś młody onek gdzieś na tyłach schronu, że grzeczny ale fotek raczej nie ma bo Sylwia nie posiada aparatu , gmina Szczytno posiada zimie na schronisko gminne mają robić schronisko i wszystkie psy , które były wyłapana w gminie mają je przenieść , Basia jeździ teraz często do Olsztyna ona mogłaby przywieść kolejnego tymczasowicza tyko daj znać Aniu kiedy już byś mogła go przygarnąć :)

Posted

no niestety tam jest wiele pieksów, niektóre zdjęcia robiłam aby robic np gdy już wychodizliśmy ze schroniska, albo w biegu, nawet o niektórych psiakach nic nie wiem niestety, takze wysyłam, co mam....gdyby jakiś zianteresował Aniu, pytaj na pw moze będe wiedziała co nieco:)

Posted

Jeśli to możliwe, odpchlijcie Milkę..
od wtorku może być już w Olsztynie.
z tym, że od razu mówię, również ją ostrzygę..
kubraczek jest po Beniu, a ona taki włochacz, że nie wyobrażam sobie ją ot tak wyczesać..

Posted

[quote name='roszponka']Jeśli to możliwe, odpchlijcie Milkę..
od wtorku może być już w Olsztynie.
z tym, że od razu mówię, również ją ostrzygę..
kubraczek jest po Beniu, a ona taki włochacz, że nie wyobrażam sobie ją ot tak wyczesać..[/QUOTE]
Aniu rozmawiałam z Asią ma rozmawiać z Basią albo z Sylwią w sprawie transportu i innych zabiegów

Posted (edited)

troszkę podminowana jestem, więc tak w skrócie...

brak pcheł, to mój taki nieśmiały "warunek" :/ nie mogę narażać moich zwierzaków.. moja kolejna Mysza ma nowotwór.. nie chcę, żeby do tego jeszcze ją pchły atakowały :/

---------------------------------

i czy Ktoś był na wizytacji u Antosia?

Edited by roszponka
Posted

No to czekamy na wątek Milki. A wiecie, że ja dopiero wczoraj w warzywniaku patrzę, a tu napis "roszponka"? Nigdy nie wiedziałam, że to warzywko liściaste :) Człowiek się uczy całe życie....... Wstyd mi...........

Posted

A Milka to która to psinka.Może ktoś wstawi tu fotkę.
Ciocie jestem z Wami,nie opuszczam Was i jeżeli pozwolicie to też bym chciała być w temacie.

Posted

Aniu Milka, to sunia, która w schronsiku jest od szczeniaka..wyglądała jak owczarek australijski cudoo...teraz jest juz dorosła i nadal chętnych nie ma..kolorek taki srebrny, lekko merle, kudłata, przemiła:):):)

o tu:)

Posted

O kurcze ale jest śliczna.I tyle lat w Schronisku szok.Anetko robiłaś jej ogłoszenia?
Bosze jak ja kocham kudłacze a najbardziej ich sierść.
Milka cudo a jak jeszcze będzie wykąpana,wyczesana,w promieniach słońca dopiero nabierze blasku jej sierść i nie tylko.
Wierzę,że po SPA szybko znajdzie domek tylko dobre foty!