soboz4 Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Dlaczego się nie chwalisz jaki Marko jest wpatrzony w Ciebie w czasie zajęć w szkółce... Quote
gil.marzena Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 to moje ulubione zdjęcie z wczoraj;) Marko był zachwycony możliwością zabawy kółeczkiem i ciągle dopominał się o jeszcze;) Widać postępy w szkoleniu, udało się parę razy zawarować;) Komenda "nos" i "do mnie" też idą mu bardzo dobrze, mój pojętny uczeń;) Quote
Romina_74 Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Proszę bardzo :) Marko to wdzięczny model :) Taki obyty z aparatem i dopominający się, pozujący. Cała przyjemność po mojej stronie :) A czy przez przypadek nie rzuciły Ci się "na oczy" Marzenko moje rękawiczki - skórkowe, brązowe? Położyłam je na daszku budy w trakcie zabawy Markowo - Lutkowej a potem sobie beztrosko wyszłam i jak wróciłam to ich już nie było :( Quote
ewes Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Bożenka coś wspominała, że znalazła skórkowe rękawiczki ;) Quote
Romina_74 Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 ewes napisał(a):Bożenka coś wspominała, że znalazła skórkowe rękawiczki ;) Dzięki za podrzucenie tropu :) Quote
Romina_74 Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 Mój ulubiony model - zaraz po lutku oczywiście ;) - dzisiaj mnie nie zawiódł i znowu pięknie pozował :) i poszczekał troszeczkę do aparatu ;) no i pogonił za zabaweczką w towarzystwie Lutosława, stając się czasem niedoścignionym ;) Quote
miudzioszka Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 https://lh6.googleusercontent.com/-wqp4T-VClIQ/T1u3_j34k0I/AAAAAAABwDs/uCoy3-NX2Z0/s640/P1110282.JPG - Kochany :D do domku Marko! Quote
ewes Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 A jak pięknie na szkoleniu prosił o smaczki :D śpiewająco :D Quote
choba Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Tak to jest robić Marko zdjęcie - ledwo się schylisz a ten już przy tobie ;) A wszystko po to, żeby go pogłaskać po brzuszku :D Quote
gil.marzena Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 Super wiadomość;) Jutro Marko będzie miał wizytę być może przyszłych właścicielek :multi: Panie (matka z córką) znalazły Marko na stronie schroniska i od razu przypadł im do gustu. Swoją decyzję co do adopcji uzależniają od reakcji ich pieska na Marko, gdyż mają 9letniego jamnika i chcą by jutro się zapoznali. Ten jamnik podobno dobrze dogaduje się na dworze z innymi psami, ale w domu niepodzielnie rządzi sam. Jestem praktycznie pewna, że ze strony Marko wszystko będzie ok, w końcu miał już różnych współlokatorów w boksie i nie było problemów, bardziej reakcji ich jamnika się obawiam, czy byłby zadowolony mając nowego kompana, z którym musiałby dzielić teren czy też nieszczególnie.. Ale póki co nie ma co gdybać, trzymajcie jutro kciuki!! Quote
saphira18 Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 ewes napisał(a):kciuki zaciśnięte :) dołączam się:) Quote
Romina_74 Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 :) Powodzenia Marko!!! Kierunek - nowy domek!!! Quote
miudzioszka Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 I ja także trzymam kciuki, aby się udało ;) Mam też parę zdjeć z waszego dzisiejszego spacerku ;) Piękny, zmykaj do domu! ;) Śliczne "siad" :D Quote
Romina_74 Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 A to Marzenka oprawiaj w rameczkę i na szafeczkę nocną ;) Quote
saphira18 Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 śliczne:) gdzie zamówienie na takie zdjęcia mogę składać?:) Quote
gil.marzena Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 Niestety Marko nie poszczęściło się w ostatnią sobotę.. Państwo bardzo mili, poszliśmy na mały wybieg by pieski się zapoznały, raczej były wobec siebie obojętne i nie zwracały na siebie uwagi, potem raz czy dwa na siebie warknęły gdy w pobliżu były smakołyki, no ale nigdy nie wiadomo czy ostatecznie by się zakumplowali czy nie.. Ostatecznie powiedzieli, że nie chcą podejmować pochopnej decyzji i że jakby się ewentualnie zdecydowali to się zgłoszą.. Quote
aeriel Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Szkoda :( Ale jak nie ten domek, to na pewno znajdzie się inny :) Quote
Romina_74 Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Don Juan de Marko ;) Ze swoją "Pańcią" i Lutkiem :) "Marzenko, no rzuć szybko to kółeczko - mnie, mnie ;)" Quote
Recommended Posts