Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No to już wiem, że Szanowny Pan Murzyn przybędzie do Szczecina w niedzielę:) Wiem już, że jego nowe miejsce dla niego jest uszykowane, i wszyscy tu na niego czekają:) Oj dziewczyny ma chłopak szczęście:)

• Replies 516
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeszcze nic nie wiem , od nas to ponad 360 km więc pewnie kierowniczka wróci bardzo późno i dopiero jutro do niej zadzwonię i dowiem wszystkiego. I oczywiście od razu zdam Wam raport cioteczki:)

Posted

[quote name='caryca26']Jeszcze nic nie wiem , od nas to ponad 360 km więc pewnie kierowniczka wróci bardzo późno i dopiero jutro do niej zadzwonię i dowiem wszystkiego. I oczywiście od razu zdam Wam raport cioteczki:)[/QUOTE]

Czekamy na wieści :lol:

Mam nadzieje, ze relacje ze spanielem dobrze się ułożą.

Posted

No dziewczyny, byłam na przeszpiegach...I Murzyn, oprócz tego, że jest mocno osłabiony i skołowany bo sedalinie, to psiaki przyjeły go bardzo miło - przed sunią udawał prawdziwego ogiera:) To ma rewelacyjną budę, w której już mieszka (buda to głupie słowo - to jest oddzielny budynek...z przedsionkiem, budą właściwą i normalnie prawie jak mieszkanie). Jest naprawdę dobrze...a w załączeniu zdjęcie z budy jak już Murzynek śpi
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/6/img162j.jpg/][IMG]http://img6.imageshack.us/img6/7195/img162j.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

Posted (edited)

Dzięki cioteczko za te wiadomości! Jestem przeszczęśliwa ,że chłopak ma domek i taki apartament:) A że ogiera udawał to mnie wcale nie dziwi , on ma słabość do kobitek i wiek mu w tym wcale nie przeszkadza:) Fajnie mieć taką wtyczkę jak Ty i mieć newsy z pierwszej ręki:)

Jutro dowiem się ile wyszło za transport Murzynka , podliczę jego konto i powiem ile kasy odziedziczy po nim Sidnej , który być może już jutro pojedzie na jego miejsce do hoteliku Terrier:) Po tym co piszę karolkamadry myślę ,że o przyszłość Murzynka w Szczecinie możemy być spokojne:)

Jeszcze raz pragnę podziękować wszystkim cioteczkom i wujkom:) za wsparcie , obecność na wątku Murzynka , wszelkie wpłaty i każdą inną formę pomocy.

Szczególne dzięki dla makik i Klary bo to dzięki jej stronie Pani znalazła Murzyna.

No i oczywiście zapraszam do śledzenia losów Murzynka w nowym domu bo dzięki cioteczce karolkamadry bedziemy mieć pewnie i newsy i foteczki za co z całego serca dziękuję!

Wogóle jestem mega szczęśliwa po rzutem na taśmę pomogliśmy i Murzynowi i Sidnejowi.

Jesteście wszyscy fantastyczni!

Edited by caryca26
Posted

no no... toż to na prawdę apartament :D
Cieszę się, że Murzynkowi się powiodło.. ah gdyby tak każdemu udało się znaleźć prawdziwy dom zamiast DT, w każdym razie - takie momenty dają człowiekowi nadzieję :D

caryca26 - rozumiem, że fanty bazarkowe przechodzą na Sidneja :)?

Posted

się doczekaliśmy i baaardzo się cieszymy szczęsciem chłopaka i tym bardziej nam miło, że mieliśmy malutki udział w tym. szczęscia murzynkowi i nowemu domowi:)

Posted

Moglybyście zdradzić gdzie domek ze Szczecina wypatrzył Murzynka?
Na jakimś portalu ogłoszeniowym, fb, dogo ? Być moze jest napisane o tym coś na wątku ale nie znam go szczegółowo a to jest zawsze jakaś wskazowka gdzie warto oglaszać psiaki, skąd jest jakiś odzew na ogloszenia.

Posted

Pisałam już kochana , ze wszystko dzięki makik i stronie wspaniałej Klary:)
Więc makik jaki malutki udział? Udział przeogromny wręcz kluczowy i wspaniały! Jestem dozgonnie wdzięczna Tobie i Klarze!

Posted

[quote name='caryca26']Pisałam już kochana , ze wszystko dzięki makik i stronie wspaniałej Klary:)
Więc makik jaki malutki udział? Udział przeogromny wręcz kluczowy i wspaniały! Jestem dozgonnie wdzięczna Tobie i Klarze![/QUOTE]

Czyli to nie ogłoszenie...

Posted

A tak naprawde to dzieki Nuce i dogomanii i moim cudownym przyjaciolkom ze Szczecina. Nuka dala mega przyklad. Brnacdalej to chyba facebook sie przysluzyl bo tak trafilam ja na dogo a potem pociagnelam jeszcze taka jedna ktora Murzyna wypatrzyla i podeslala do nowego domu :)