Jump to content
Dogomania

Boksia Kiri, terierek Koruś i zza TM [*]Sabcia, Sagusia, Korusia I, Korusia II

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pani Agusia nie musi byc nieugieta hehe Bambuś świetnie sępi i zapewniam Cię, że brat z mamą nie poradzą sobie z takimi "biednymi - wygłodniałymi oczkami" w rezultacie Bambus będzie najbardziej rozpieszczonym psem pod słońcem.

Posted

Maćka napisał(a):
Pani Agusia nie musi byc nieugieta hehe Bambuś świetnie sępi i zapewniam Cię, że brat z mamą nie poradzą sobie z takimi "biednymi - wygłodniałymi oczkami" w rezultacie Bambus będzie najbardziej rozpieszczonym psem pod słońcem.

Witamy, ja jestem nieugięta, bo nie znam przyszłego domku, ale skoro mam przyzwolenie....:evil_lol:

Posted

Ja tam Pańci Agusi nic nie sugeruje hehe To Twój dom hihihi Mówie tylko, że Bambi z czasem napewno się wycwani i mój brat z mama bedą biedni "bo Bambus ma takie smutne oczka..." hehehe

Posted

Na spacerze Bambuś zazdrosny o "swoją" dziewczynę, a przyjaciel od spacerów, Tymek, również. Oj działo się, działo...;)
Wczoraj Bambuś "wystartował" do boksia, ale boksie mają to do siebie, że są wyrozumiałe dla takiego "drobiazgu".
Ma ta moja Sunia powodzenie, nie powiem...:razz:

Chłopaki, spokojnie...

C.D.N.

Posted

Ale fajych fotek,fajny pekinek i rybek a ja tak dawno nie zagladałem
To te bogate życie " towarzyskie":evil_lol:
Pozdrawiam- też mam trzy a wczoraj było pięć.:eviltong:

Posted

Dziś Bambuś dostał jeszcze antybiotyk, był b.grzeczny, może dlatego, że go podtrzymywałam na duchu i nie tylko...;)
Maluszek podbił moje serce, ciężko będzie mi żegnać sie z nim. Chodzi za mną krok w krok, patrzy mi w oczy z taką miłością...
Wskakuje na kanapę, przytula się, tańczy gdy słyszy "spacerek", leży "kołami do góry", pięknie sępi ...i dostaje;). Wystarczyła odrobina serca i zainteresowania i to nie ten sam piesio.
Jutro przyjdzie Ania pożegnać się z chłopakiem, zobaczymy , czy też zauważy różnicę.

c.d.n.

Posted

[quote name='AgusiaTerierka']Dziś Bambuś dostał jeszcze antybiotyk, był b.grzeczny, może dlatego, że go podtrzymywałam na duchu i nie tylko...;)
Maluszek podbił moje serce, ciężko będzie mi żegnać sie z nim. Chodzi za mną krok w krok, patrzy mi w oczy z taką miłością...
Wskakuje na kanapę, przytula się, tańczy gdy słyszy "spacerek", leży "kołami do góry", pięknie sępi ...i dostaje;). Wystarczyła odrobina serca i zainteresowania i to nie ten sam piesio.
Jutro przyjdzie Ania pożegnać się z chłopakiem, zobaczymy , czy też zauważy różnicę.
quote]

no właśnie to jest ten ból człowiek się szybko przywiązuje......

Posted

Bambuś dzisiaj już jadł umiarkowanie, widać po nim, że nabrał pewności, wchodzi na posłanie Kiri, nie oddaje zabawki, nie chowa się pod stołem.

Mam zabawkę, którą polubiłem.

Oddaj, to moje...

A dzisiaj Bamuś zabrał...:evil_lol: