Jagoda1 Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 Umiem pięknie sępić, ale Pani jest nieugięta:razz: . Quote
Maćka Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Pani Agusia nie musi byc nieugieta hehe Bambuś świetnie sępi i zapewniam Cię, że brat z mamą nie poradzą sobie z takimi "biednymi - wygłodniałymi oczkami" w rezultacie Bambus będzie najbardziej rozpieszczonym psem pod słońcem. Quote
Jagoda1 Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 Maćka napisał(a):Pani Agusia nie musi byc nieugieta hehe Bambuś świetnie sępi i zapewniam Cię, że brat z mamą nie poradzą sobie z takimi "biednymi - wygłodniałymi oczkami" w rezultacie Bambus będzie najbardziej rozpieszczonym psem pod słońcem. Witamy, ja jestem nieugięta, bo nie znam przyszłego domku, ale skoro mam przyzwolenie....:evil_lol: Quote
Maćka Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Ja tam Pańci Agusi nic nie sugeruje hehe To Twój dom hihihi Mówie tylko, że Bambi z czasem napewno się wycwani i mój brat z mama bedą biedni "bo Bambus ma takie smutne oczka..." hehehe Quote
Jagoda1 Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 Na spacerze Bambuś zazdrosny o "swoją" dziewczynę, a przyjaciel od spacerów, Tymek, również. Oj działo się, działo...;) Wczoraj Bambuś "wystartował" do boksia, ale boksie mają to do siebie, że są wyrozumiałe dla takiego "drobiazgu". Ma ta moja Sunia powodzenie, nie powiem...:razz: Chłopaki, spokojnie... C.D.N. Quote
Jagoda1 Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 Chłopaki, obu Was lubię... Po spacerze, po śniadaniu - relaks na balkonie... Quote
Jagoda1 Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 I jeszcze nasz maluszek... Jak można skrzywdzić taką kruszynkę.:mad: Quote
Maćka Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Pięknotka, niech robi rabanu a co, moja mama się ucieszy że Bambuś szczekliwy i w kasze sobie dmuchać nie da hehehe Quote
caroolcia Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Piękne dziewczynki zawsze mają powodzenie :razz: Moje maleństwo chrapie po wrażeniach całego dnia, więc mogłam na chwulkę wpaść na dogo ;) ale śliczności http://img368.imageshack.us/img368/1667/nowy1zq6.jpg gdybym dorwała oprawcę :mad: Quote
tygra Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Panienka prosi o ciszę, a jak nie... http://img176.imageshack.us/img176/6520/nowy6ll4.jpg Quote
Donvitow Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Ale fajych fotek,fajny pekinek i rybek a ja tak dawno nie zagladałem To te bogate życie " towarzyskie":evil_lol: Pozdrawiam- też mam trzy a wczoraj było pięć.:eviltong: Quote
Jagoda1 Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 Dziś Bambuś dostał jeszcze antybiotyk, był b.grzeczny, może dlatego, że go podtrzymywałam na duchu i nie tylko...;) Maluszek podbił moje serce, ciężko będzie mi żegnać sie z nim. Chodzi za mną krok w krok, patrzy mi w oczy z taką miłością... Wskakuje na kanapę, przytula się, tańczy gdy słyszy "spacerek", leży "kołami do góry", pięknie sępi ...i dostaje;). Wystarczyła odrobina serca i zainteresowania i to nie ten sam piesio. Jutro przyjdzie Ania pożegnać się z chłopakiem, zobaczymy , czy też zauważy różnicę. c.d.n. Quote
Maćka Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Hehe ciekawe jak zareaguje na mojego kocura :evil_lol: Kota mam wielkości mniej więcej Bambusia, wazy ponad 6 kg :eviltong: Jej to juz jutro :multi: Quote
caroolcia Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Dziś Bambuś dostał jeszcze antybiotyk, był b.grzeczny, może dlatego, że go podtrzymywałam na duchu i nie tylko...;) Maluszek podbił moje serce, ciężko będzie mi żegnać sie z nim. Chodzi za mną krok w krok, patrzy mi w oczy z taką miłością... Wskakuje na kanapę, przytula się, tańczy gdy słyszy "spacerek", leży "kołami do góry", pięknie sępi ...i dostaje;). Wystarczyła odrobina serca i zainteresowania i to nie ten sam piesio. Jutro przyjdzie Ania pożegnać się z chłopakiem, zobaczymy , czy też zauważy różnicę. quote] no właśnie to jest ten ból człowiek się szybko przywiązuje...... Quote
Jagoda1 Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 Bambuś dzisiaj już jadł umiarkowanie, widać po nim, że nabrał pewności, wchodzi na posłanie Kiri, nie oddaje zabawki, nie chowa się pod stołem. Mam zabawkę, którą polubiłem. Oddaj, to moje... A dzisiaj Bamuś zabrał...:evil_lol: Quote
caroolcia Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 buhahaha jak przechodnia parówa :evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 Razem:razz: ... ...i osobno...:evil_lol: Quote
basia2202 Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Witaaajcie bokserki-terierki :multi: Uuu.. widziałam tam jakieś zazdrośnikowe zdjęcia :eviltong: ;) faaajne foteczki balkonowe również:) pozdrawiaaaamy zuzankowo:) Quote
Medorowa Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Witam boxsie:loveu::loveu:, terierke:loveu: i pekinka:loveu: Quote
Jagoda1 Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 Bambo dzisiaj jedzie do nowego domku, trochę mi smutno... Jak na pekinczyka przystało;) , ma charakter boksiowy:evil_lol: . Quote
Medorowa Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Widać, że się polubili:p http://img520.imageshack.us/img520/4939/p8040020li2.jpg A domek będzie gdzieś blisko Ciebie:razz: Quote
Maćka Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Domek na podkarpaciu więc spory kawał drogi. Agusiu dziękujemy za prezencik smyczkowy i obróżkowy dla Bambusia !!!! Quote
Recommended Posts