Jump to content
Dogomania

Boksia Kiri, terierek Koruś i zza TM [*]Sabcia, Sagusia, Korusia I, Korusia II

Recommended Posts

Posted

czeeeść i czooołeeem!! :multi:
a kto to tam liże akwarium? :cool3: :eviltong:
dobre chociaż było? może masłem smarowałaś szybki i dlatego musiały być wylizane? hehe :evil_lol:
Zuzka to też woli jednak lodówkę podlizywać.... jak Tigra:)

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

caroolcia napisał(a):
Ale macie słodkiego goscia - taki pekinczykowaty :loveu:

Muszę przyznać że Arnold ma wyjątkowo zmysłowe wargi :eviltong:
i widać kuszą buziaczki :roflt:

Bambuś na pewno szybko wróci do równowagi po przeżyciach..

Arni wyrósł na ogromną rybe, miała być nieduża akara błękitna, zeżarł małe rybki, albo wykończył średnie:mad: , ale go lubię, ma swoja osobowość, reaguje tylko na mnie i Kri:razz:.

Posted

AgusiaTerierka napisał(a):
Bambuś na pewno szybko wróci do równowagi po przeżyciach..

Arni wyrósł na ogromną rybe, miała być nieduża akara błękitna, zeżarł małe rybki, albo wykończył średnie:mad: , ale go lubię, ma swoja osobowość, reaguje tylko na mnie i Kri:razz:.

A to ci łobuziak - ale wygląda imponująco

Posted

Bambo nie zna zabawek, nie umie się również bawić z psiakami, nowy domek będzie musiał go nauczyć tego...:razz:

A gdzie ja mam sie położyć?

Kolacja we troje:evil_lol: .

Jestem po spacerze, po kolacji:lol: .

Posted

Fajny ten wasz gość:razz:
[quote name='AgusiaTerierka']Arni wyrósł na ogromną rybe, miała być nieduża akara błękitna, zeżarł małe rybki, albo wykończył średnie:mad: , ale go lubię, ma swoja osobowość, reaguje tylko na mnie i Kri:razz:.
To tak jak z naszym Glonojadem, przeżył wszystkie ryby (może nawet je wykończył:evil_lol: ) urósł mega wielki, że musieliśmy go oddać znajomemu, który ma większe akwarium i żył z 6 lat i pewnie jeszcze żyje.

Jak tak patrze na Korusie to ona mi Bajke przypomina, no ten wzrok, to spojrzenie:evil_lol: (Bajka to foksterier wuja, opiekowałam się nią przez pewien czas)

Posted

My po spacerku, kwartecik - psi tercecik plus pańcia. Psiaki po śniadanku, bo Bambusia podtuczam, dziewczynki dostają symbolicznie, tak, żeby nie czuły się pokrzywdzone:razz: .
Pogoda kiepska, pekinek i boksia pochrapują na dwa głosy:evil_lol: , terierka też drzemie. Nasz gość jest opiekuńczy i rycerski, broni Kiri i mnie.
Nowy domek będzie nim zachwycony, mimo traumy, psiak jest pogodny, ufny. Wczoraj spał wciśnięty pod łóżkiem, dzisiaj obok łóżka, na posłaniu.

Nasz Gość...:razz: