Franca81 Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Hihi a mi o tej prze postów nie zjada. Zyczymy milej nocki a zarazem witamy. Quote
bonita Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Cześć :) :) :) dogo dalej się psuje :( Dziś wystawka :) trzymamy kciukaski :) Quote
mar....ka Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 no i gdzie te zdjęcia To ja się pochwalę Dzisiaj pewna kopiowana slicznotka została [SIZE="7"]"Najlepszą Suką w Rasie" Quote
Jagoda1 Posted May 2, 2007 Author Posted May 2, 2007 Oszaleć można, strony otwierają sie b. leniwie, znikają nie tylko posty, ale i zdjęcia:angryy: . To nie tylko brak profesjonalizmu, ale lekceważenie nas, dogomaniaków, proszę Pana Admnistratora... Quote
Jagoda1 Posted May 2, 2007 Author Posted May 2, 2007 Dzisiejszy post zniknął:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
bonita Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Gratki dla Kirusi :) Czytałam na BF że zdobyła złoty medal i NswR , może o tym tu gdzieś piszesz Jagoda, ale ja tego nie widzę :( Ostatnim postem który widzę jest dzień dobry DORRAG z 30.04 Ale się narobiło z tym dogo :(, co my teraz zrobimy , tak tu fajnie było :( ciekawe czy w końcu to naprawią.... Pozdrowionka Quote
DORRAG Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Gratulacje dla Kirusi:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Jagoda1 Posted May 3, 2007 Author Posted May 3, 2007 Wczoraj usilowałam wkleic zdjęcia z wystawy, ale uciekały posty. Może dziś uda się... Byliśmy w Dobrym Mieście, miejscowość ok. 20 km od Olsztyna. Pogoda była paskudna - padał śnieg, wiał silny zimny wiatr. Kiri siedziała w klatce przykrytej kocem, folią, klatka wymoszczona grubą gąbką i kocami polarowymi. Sędziowała p. Aleksandra Tarczyńska - Mizak. Mimo złej pogody nie spieszyła się, była dokładna, długo oceniała psiaki,opisy są szczegółowe i obszerne. Zdjęcia są różnej jakości, ale postanowiłam wkleić.:razz: Klasia otwarta: od lewej Bora Bora Elendir, Jaśmin Josza, Walkiria Dla Ciebie Jasmin Josza, przyrodnia siostra Kiri - mają wspólnego ojca. Bora Bora Elendir Walkiria Dla Ciebie Kl. otwarta Alice Walba Kl. championów suki: Lady Intriga (Rus.) Najlepszą Suką w Rasie została Walkiria dla Ciebie Kl. młodzieży suki: żywiołowa Bellatrix Ferrari Box ( Garibaldi i Zoretta Optima Grata - Nomka) Aivengo Teffi (Rus.) One More Time Yakuza Zabrakło zdjęcia b. ładnej suczki Alcapona Maximus Deus, szkoda... Kl. pośrednia psy - porównanie Jazzman vom Venusberg, Almadinaks Terset (Rus) Kl. championów: Golden Shower iz Idilii Kontrastov (Rus) Garibaldi Nostrum Porównanie psy: Jazmann vom Venusberg, Jedna na Milion Born To Win, Garibaldi Nostrum Najlepszym Psem w Rasie został Garibaldi Nostrum Porównanie Zw. Rasy NPwR - Garibaldi Nostrum, NSwR -Walkiria Dla Ciebie, Zw.Mł.Naj.Junior - K'Soprano Floyd Fender Fedda Zwycięzca Rasy - Garibaldi Nostrum. Garibaldi został również zwyciężcą II grupy. Kiri była wystawiana "na mnie z piłeczką", potem tylko "na piłeczkę". To była nasza pierwsza wystawa od września ub. Sunia wyraźnie dojrzała psychicznie i to mnie b. cieszy. Potrafi (dzięki fachowej pomocy) stać przy ocenie, dość dobrze biegnie. "na piłeczkę" wystawiającego "Na mnie z piłeczką" No i powrót;) Wyszłam by kupić "coś" i Kiri jak zwykle, za kierownicą. Z nudów poczytam:razz: Quote
niki_ill Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Witam Super fotki, Kiri jak zwykle swietnie sie prezentuje, no i jest siostra mojej Nery, Alice :) Gratuluje sukcesu i pozdrawiam Aga Quote
niki_ill Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Witam Kurcze, nie wiem ile razy trzeba napisac post by sie pojawil :angryy: Chyba dam se siana z Dogo:mad: . Gratki dla Kiri, jak zawsze slicznie si eprezentuje, no i zobaczylam tez siostre Nery, Alice :) Pozdrawiam Aga Quote
Medorowa Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Serdeczne gratulacje:laola::laola::laola::laola: Quote
Franca81 Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 DORRAG napisał(a): Pięknia:loveu: :loveu: :loveu: Oj tak Kiri jest przepiękna. :loveu::loveu: Gratulujemy Kiriusi. Zresztą to chyba widać że ona najpiekniesza. :cool3: Jak ktoś moglby pomyslec inaczej. :mad: Quote
Jagoda1 Posted May 4, 2007 Author Posted May 4, 2007 Kirusia dziękuję za komplementy:razz: . Nie wiem co się dzieje, raz są posty, to znowu giną, nie mogę nic cytować:mad:. Quote
Medorowa Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Kirusia dziękuję za komplementy:razz: . Nie wiem co się dzieje, raz są posty, to znowu giną, nie mogę nic cytować:mad:. Ja też tak mam:shake::shake: Już mam tego pomału dosyć:shake: Ale mimo to i tak codziennie zaglądam:evil_lol: Quote
bonita Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Jeszcze raz gratki dziewczyny :) Ale fajnych fotków nafociłaś Jagoda, przyjemnie się ogląda :D razem z opisami - fajnie! Pozdrawiamy :) Quote
Jagoda1 Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 [quote name='bonita']Jeszcze raz gratki dziewczyny :) Ale fajnych fotków nafociłaś Jagoda, przyjemnie się ogląda :D razem z opisami - fajnie! Pozdrawiamy :) Dziękuję, zdjęcia robiłam zgrabiałymi z zimna "ręcamy", potem robił mąż, jak znajomy wystawiał Kiri na mnie z piłeczką, ale poprzestawiał opcje :mad: i niektóre są, niestety, do ....kitu. Quote
Kasia Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 [CENTER]Gratulujemy wygranej i Kiri i jej Pańci:multi::multi: [LEFT]A o zdjęcia ślicznej Korusi można prosić...? ;) [/LEFT] [/CENTER] Quote
Jagoda1 Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 Kirusia uwieczniona przez Karolinkę (KarolaBox) wielką miłośniczkę bokserów na wystawie w Dobrym Mieście 01.05. Karolina dzielnie i naprzekór paskudnej pogodzie, fotografowała boksie. Przysłala mi cały pakiet zdjęć mojej Sunki, dzięki, Karolinko! Suczydełko patrzy na piłeczkę, nie na Pańcię;). "Przewalanki":razz: z Tymkiem, mam cię... Och, jak przyjemnie... Trochę wiosny na balkonie:razz: ... Nasz warmiński krajobraz... Landszafcik z "łabądkiem". Pozdrawiamy!!! Quote
Medorowa Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Niestety nie mogę zacytować żadnej fotki, bo widzę je tylko podczas odpowiedzi:shake::shake::roll: Ale powiem tak - wszystkie pikne:loveu: Quote
Imbirka Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 cześć dziewczyny:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: WIELKIE GRATULACJE:multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Recommended Posts