mar....ka Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 300 strona i cos nie opijacie, towarzyszycie mi w abstynencji ciązowej:diabloti::diabloti::diabloti:??? Jagódka widzę,że u Ciebie wszytko po staremu, a wiec wieczne zabawy domowe:lol: Quote
Kiłi Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Jagoda* napisał(a):ale hibiscus, inaczej chińska róża... A to to cuś z czego się herbatkę robi?:hmmmm::grins::razz: Witamy:loveu: Quote
Jagoda1 Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 Faktycznie "stuknęło" trzysta stron... Za nasze spotkania...:lol: Quote
Jagoda1 Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 Kiłi napisał(a):A to to cuś z czego się herbatkę robi?:hmmmm::grins::razz: Witamy:loveu: Tak, kwiaty hibiscusa mają właściwości lecznicze, ale te uprawiane w doniczkach, to formy skarłowaciałe, mają charakter tylko dekoracyjny. Gatunków hibiscusa jest b. wiele. W tzw. "ciepłych krajach" hibiscusy to ogromne krzewy. Quote
Jagoda1 Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 [quote name='Jagoda*']Faktycznie "stuknęło" trzysta stron... Za nasze spotkania...:lol: Wstawiłam wczoraj gif z butelką szampana i zniknął...:-o Prohibicja? A moze wypili..?:grins: Quote
Kiłi Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Jagoda* napisał(a):Tak, kwiaty hibiscusa mają właściwości lecznicze, ale te uprawiane w doniczkach, to formy skarłowaciałe, mają charakter tylko dekoracyjny. Gatunków hibiscusa jest b. wiele. W tzw. "ciepłych krajach" hibiscusy to ogromne krzewy. Dobrze wiedzieć;) Jagoda* napisał(a):Wstawiłam wczoraj gif z butelką szampana i zniknął...:-o Prohibicja? A moze wypili..?:grins: Przyznaje się:oops::oops: Quote
rita60 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Witam Jagodko........milo cie widziec i twoje piesy:lol: Quote
Jagoda1 Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 niki_ill napisał(a):Witam i stawiam kawe :) Zapraszam jutro na kawusie i ciacho... rita60 napisał(a):Witam Jagodko........milo cie widziec i twoje piesy:lol: Cieszę sie, że jesteś...:lol: Quote
Medorowa Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 No co jak co, ale mnie na imprezce Jagodowo-Kirusiowo-Korusiowej nie może zabraknąć;) :knajpa::BIG::beerchug: Quote
Jagoda1 Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 Medorowa napisał(a):No co jak co, ale mnie na imprezce Jagodowo-Kirusiowo-Korusiowej nie może zabraknąć;) :knajpa::BIG::beerchug: Ja tez nie wyobrazam sobie imprezki bez Ciebie...:lol: Quote
Jagoda1 Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 Boksia w olsztyńskim schronisku...:shake: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9913983#post9913983post9913983 Quote
rita60 Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [quote name='Jagoda*']Boksia w olsztyńskim schronisku...:shake: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9913983#post9913983post9913983 Zobacz ta bide Jagodka:-( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=77826&page=159 Quote
Kardusia Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Witaj Jagódko :lol:! Obejrzałam Twoje piękne pisiejskie fotki :p:p:p - miodzio :loveu:! Pasujecie do siebie - Koruś jak ulał w parze z Kirusią:cool2:.Ciesze się bardzo,że jest z Wami. Jagódko, nasza wnusia -Marysieńka - już jest z nami. Urodziła się 29 marca. Przepraszam,że nie dałam wcześniej znać :oops:...babcia zabiegana -ale za to bardzo szczęśliwa :loveu:. Całuję całą Twoją ferajnę... rybki tysz :loveu:! Piękne masz akwarium ... Buziaki i dla Ciebie :calus:. Quote
Jagoda1 Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 [quote name='rita60']Zobacz ta bide Jagodka:-( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=77826&page=159 Dziś znalazł wspaniały dom "Wasz" Bumerek, a tu następne bidy...:shake: Czy to się nigdy nie skończy...? Quote
Jagoda1 Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 [quote name='Kardusia']Witaj Jagódko :lol:! Obejrzałam Twoje piękne pisiejskie fotki :p:p:p - miodzio :loveu:! Pasujecie do siebie - Koruś jak ulał w parze z Kirusią:cool2:.Ciesze się bardzo,że jest z Wami. Jagódko, nasza wnusia -Marysieńka - już jest z nami. Urodziła się 29 marca. Przepraszam,że nie dałam wcześniej znać :oops:...babcia zabiegana -ale za to bardzo szczęśliwa :loveu:. Całuję całą Twoją ferajnę... rybki tysz :loveu:! Piękne masz akwarium ... Buziaki i dla Ciebie :calus:. Najlepsze życzenia dla Babuni (na spacerach nie uwierzą, że to Wnusia:evil_lol:), dla Rodziców, dla Dziadka.:lol::multi: Niech Maleńkiej zawsze sprzyja szczęście...:loveu::loveu::loveu: Quote
Kardusia Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Jagódko - Dziękuję za życzenia :buzi:. Czy ja nie wyglądam jak prawdziwa babcia ? Wątpisz ;):loveu::evil_lol:...? Ale wybacz - już nie będę zaśmiecała Twojego topiczku ... Ta maleńka z młoteczkiem - jest bardzo energiczna :evil_lol:...:p. Pozdrawiamy i ściskamy wszystkie łapki :loveu:. Quote
Jagoda1 Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 Kardusia napisał(a):Jagódko - Dziękuję za życzenia :buzi:. Czy ja nie wyglądam jak prawdziwa babcia ? Wątpisz ;):loveu::evil_lol:...? Ale wybacz - już nie będę zaśmiecała Twojego topiczku ... Ta maleńka z młoteczkiem - jest bardzo energiczna :evil_lol:...:p. Pozdrawiamy i ściskamy wszystkie łapki :loveu:. "Zaśmiecaj", jesteś zawsze mile "widziana"...;) ...a z Gosią wyglądacie jak Siostrzyczki.:lol: Quote
rita60 Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Witaj babciu Kardusiu:calus:buziaki dla ciebie i słodkiej i uroczej Marysienki/mała miss terier.../:lol: Quote
Medorowa Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Witajcie w ten cudowny dzionek:loveu::loveu: Quote
Recommended Posts