Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Vectra']to se wybierz fote , to dam ;)[/quote]

ja bym dała Frania z dwiema piłeczkami i niech mastercard sie dorzuci jako sponsor

lub taką co Franio trzyma piłke i ma uszy do tyłu i jego głowa + piłka wygląda jak serdce :loveu: to stare jakies ale superanckie było :multi:

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Vectra']No to weźcie zróbcie jakąś reklamę i trzeba rozdmuchać gdzie się da :diabloti:
no kto by nie chciał mieć kubka ze swoim psem ? ;)

to ja w chwili wolnej , szukam fot i składam zamówienie ...
staffikowych gadżetów jest mało ... wiec może się staffikarze skuszą ;)
ale chyba nie ma wyłączności na świniowate ? do tego kasa na szczytny cel :)[/quote]

no dokładnie - super pomysła miałas Vectra :multi:

ja kcem kubeczki ze swoimi potforkami :multi:
tylko ze najsampierw musze skombinowac fotografa coby mi przyzwoite foty zrobił :roll:

Posted

[quote name='Vectra']No to czekam z niecierpliwością !!!! bo dałam cynk o kubkach na stafficzym forum.
ale najlepiej się reklamuje gotowe produkty :diabloti:
Mam nadzieje , że fani Frania też się skuszą :evil_lol:[/quote]

pójde z torbami :placz:

:evil_lol:

Posted

Dobry fotograf to Vectra i Blueberry. SERIO!

Co do parametrów projektu napisałam też do firmy by się określili.

Vectra, jak coś to możesz robić też projekty z amstaffami i pitbullami. Będziesz konkurencją dla cioci Blueberry a jak będę mogła podwójnie wybrzydzać :multi::multi::multi:

Posted

z tym mastercardem , to nie jest zły pomysł ;) tylko kurde trzeba by wysłać do nich te foty :evil_lol: może by dali pare groszy na fundacje ?
a może fundacja jako organizacja niech wyśle ;) ja foty dam :)

Już dziś mówiłam na żywo staffikowcom o kubkach ;) będą chcieli :multi:

bo ja mogę się powtrącać :evil_lol:
to warto by było zrobić te kubeczki takie przyjazne dla rasy , z jakimiś sloganami - on cię nie zje , on się uśmiecha ..... i jakies takie wesołe napisy ;) ładne główki

Zdjęć to nie zabraknie ;) wystarczy polatać po galeriach psów , jest dużo super fot !!i myślę , że autorzy by dali zgodę ...

Posted

no właśnie - dobry PR bullowatych to jest to :cool3:

ja do tej pory to tylko stroiłam Here w rózowe obrozki i sprawiłam jej różową adresowkie rogza pod kolor obroży ale chetnie w pracy PiaRa porobie :p mam juz kubeczek z bullkiem przesłodzonym (wszystkim sie podoba:loveu:)

Kasia wysyłaj zapytanie do Mastercarda :loveu: pare złotych na kubeczki na pewno wyskrobią :p

Posted

Specyfikacja do kubeczków.

Rozdzielczość 300 dpi (lub więcej, najlepiej 600 dpi) w rozmiarze 18 cm x 8 cm. Std. CMYK. Może być JPEG, TIFF lub PSD (ew. warstwy z fontami "spłaszczone") z zapisem na PC.

Posted

:cunao::cunao::cunao::cunao::cunao:
MAMBA NIE MA ZMIAN NOWOTWOROWYCH W ŚRÓDPIERSIU!!!

Opis badania echokardiograficznego:
Obraz wskazuje pewne odchylenia od normy, spadek kurczliwości lewej komory do dolnej wartości normy, powiększenie wartości EPSS, brak jednak zmian wielkości mięśnia sercowego. Może to wskazywać na początkowe stadium kariomiopatii rozstrzeniowej lub być wtórne do niedoczynności tarczycy.

Zalecenia - tTS, T4, cTSH (w Niemczech), za 4-5 miesięcy badanie kontrolne echo.

A tak BWT, to ja nie wiedziała, że to taki młody lekarz :lol:

Posted

Cieszę się niezmiernie, że moja ulubienica jest zdrowa :p

Twoja Mamba jest mi tak bliska jak moja Rumba :evil_lol: Obydwie są tak samo słodkie :loveu:

Fajnie, że wszystko ok.

• 1 month later...
Posted

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images46.fotosik.pl/33/1408fd95b3d332ff.jpg[/IMG][/URL]
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images39.fotosik.pl/33/ee3b2a4648a00f88.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images29.fotosik.pl/297/8308279f99eaff23.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images33.fotosik.pl/409/57a240f9be8f417f.jpg[/IMG][/URL]