soboz4 Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 Banerek śliczny!!! Masz talent! Quote
choba Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 soboz4 napisał(a):Banerek śliczny!!! Masz talent! Dzięki :) Wzoruję się na naszej mistrzyni - Istar ;) Quote
saphira18 Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 to ja też pochwalę bo jest za co:) śliczny Quote
Istar19 Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 świetny banerek!;) a na mnie nie ma co się wzorować :oops: Quote
choba Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Istar19 napisał(a):świetny banerek!;) a na mnie nie ma co się wzorować :oops: oj, Istar, nie bądź taka skromna ;) Quote
keakea Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Hej, imienniku, co tam u Ciebie? Tak nam przykro z Dużymi, że nie masz domku :-(:-(:-( Rulon Quote
choba Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 keakea napisał(a):Hej, imienniku, co tam u Ciebie? Tak nam przykro z Dużymi, że nie masz domku :-(:-(:-( Też chciałabym wiedzieć :) Czy Rulon był z kimś na spacerze w czwartek i sobotę? Quote
soboz4 Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 Był z Kamilą, ale od czwartku wraca do Ciebie, nie bardzo się spasowali, Kamila woli psy rozrabiaki, a Rulon jest dla niej zbyt grzeczny i zbyt spokojny! Quote
choba Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 soboz4 napisał(a):Był z Kamilą, ale od czwartku wraca do Ciebie, nie bardzo się spasowali, Kamila woli psy rozrabiaki, a Rulon jest dla niej zbyt grzeczny i zbyt spokojny! No to bardzo się cieszę, że nie musiał siedzieć cały tydzień w boksie :) I już czekam na czwartek :) Quote
aeriel Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Odnowione ogłoszenie Rulona: http://tablica.pl/oferta/rulon-starszy-jamnikowaty-pieszczoszek-o-barwie-czekolady-IDMdP7.html Quote
choba Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 A co u naszego jamniorka? Otóż zaliczył dzisiaj dość długi spacerek z Cypisem :) Skończyły się mrozy, więc mogliśmy w końcu pochodzić po okolicy. Spacer z takim psem w ogóle nie męczy - bardzo ładnie chodzi na smyczy, zatrzymuje się razem z opiekunem. Nie lubi tylko, gdy za długo każe mu się stać w jednym miejscu. Po pewnym czasie zaczyna szczekać "chodźmy dalej, nudzi mi się" ;) Po spacerze z Cypisem wróciliśmy na teran schroniska. Na chwilę weszliśmy do budynku, ale Rulonowi dość szybko się tam znudziło - w końcu nic ciekawego się nie dzieje ;) Więc większość czasu i tak spędziliśmy na zewnątrz. Co z tego, że mokro i błotniście - psiakom chyba to nie przeszkadza W ogóle muszę stwierdzić, że Rulon jest humorzasty :roll: Przez pierwszą godzinę spaceru dogadywał się z prawie każdym psem. Z większością grzecznie się przywitał, a potem już nie zwracał na nie uwagi. A w pewnym momencie nastrój mu się zmienił i prawie każdego psa traktował jak wroga. Jak tylko któryś się zbliżył (niezależnie od wieku, płci, rozmiaru) Rulon zaraz pokazywał zęby i atakował. Wygląda nie to, że nie może być tak pięknie, żeby cały czas był grzeczny ;) A teraz kilka zdjęć Rulon w całej okazałości Biegniemy! Jak fajnie jest poczuć wiatr w uszach : Dasz parówkę? Skradam się do ciebie... Przytul mnie i obroń przed tym złym światem... Quote
aeriel Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 [quote name='choba']A co u naszego jamniorka? Dasz parówkę? Boskie zdjęcie, ale on ma śliczne oczka :) Quote
saphira18 Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Rulon z Cypiskiem?:crazyeye: no to gratulacje:) rozbrykał się chłopak pewnie:lol: pogadać z innymi psami chciał Quote
ewes Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Między innymi z Kumplem chciał gadać :D Fajny psiak z niego :) Quote
madzia.uje93 Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 https://lh6.googleusercontent.com/-BAQnjgW3_lU/T0jvmfisqyI/AAAAAAABquQ/lC5ab7Ny9nY/s640/P1020361.JPG --> słodziak;) Quote
choba Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 [quote name='keakea']Rulon pozdrawia Rulona :)[/QUOTE] Rulon dziękuje i również pozdrawia :) Quote
kimiji Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 https://lh6.googleusercontent.com/-TrCF1MVOzY0/T0jvcHgpDmI/AAAAAAABquI/LupEJuP872A/s640/P1020349.JPG -->te uszy pokazują, że ma skrytą gdzieś naturę diabełka, która od czasu do czasu pokazuje się :D Quote
soboz4 Posted February 25, 2012 Author Posted February 25, 2012 Byłam bardzo mile zaskoczona jak Rulon dziś sam w korytarzu przywitał się ze mną, to słodziak, dlaczego nikt się nim nie interesuje! Nawet tak jakoś odmłodniał, dziś wyglądał ślicznie, boczki gładkie, mordka radosna i na spacerek w takiej temperaturze chciał iść. Quote
keakea Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Tak boli serducho, że nie możemy dać domu wszystkim bezdomniakom tego świata :( Quote
soboz4 Posted February 25, 2012 Author Posted February 25, 2012 szkoda, że nie można... Rulon z uszami jak owczarek! i to nie jest fotomontaż, ale radosny Rulon Rulon marzy o deszczu z parówek... Rulon chce mizianek! Rulon to nie staruszek, to skaczący młodziak! No i co! Dasz mi dom???? Quote
Romina_74 Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Rulon, Rulon :) A jego imię czterdzieści i cztery ;) Z Lutkiem powarczeli na siebie no, no, takie to małe a takie zadziorne :) Quote
Recommended Posts