Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 194
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rulon na spacerze:

Nie wiem czy widać na zdjęciu jak chodzi jak baletnica...

Wszystko by było fajnie tylko żadne zdjęcie proste nie wyszło, bo Rulon jak kot w pałąk się wygina, chyba z uwagi na temperaturę...

to chyba jedyne z prostym grzbietem, ale łapa z tyłu w górze...

Posted

[quote name='Romina_74']oto dowód :)

O!!! Nareszcie prosty jamnik! Owszem nieco rozszczekany. W czwartek tez spał jak niedźwiedź snem zimowym. Dla starszej osoby to pies idealny, szybkie spacerki, dużo miziania i dużo spania, na dodatek obroni szczekaniem przed złodziejem!

Posted

Agatko dla Ciebie nie bardzo, bo do pracy chodzisz a Rulonik mógłby (o ile szczeka, gdy zostaje sam) wywołać w Twoim domu III wojnę światową z sąsiadami...

Oj, wiem coś o tym!!!

Posted

Oczywiście, że mnie to nie zniechęciło z resztą Marka na pewno też ;) to były oczywiście przykre wydarzenia.. Nadal gdy patrze na noge Marka to mnie skręca ;/ szkoda, że miało miejsce coś takiego ale mam nadzieje że to rozwiąże sytuacje z tymi wolno biegającymi psami. Ludzie to jednak nie mają wyobraźni żeby puszczać tak psy.. Tak czy tak z każdym przyjściem do schroniska mamy coraz to większą ochotę by wrócić tam ponownie ;) już w niedziele tęsknimy za psami..

Posted

A ja niestety nie będę mogła w czwartek i sobotę zobaczyć się z Rulonem - wyjazd... :( Mam nadzieję, że ktoś weźmie go na spacer. Może ty, Zuziu?

Posted

mam nadzieję, że ktoś chętny się znajdzie!

Osoba, która lubi sobie posiedzieć i pomiziać jamniorka, choć jest cieplej i może Rulon pójdzie chętniej na spacer!

Posted

No Ruloniku, jutro się niestety nie zobaczymy... Mam nadzieję, że mimo to wyjdziesz na spacer...
Ale za to zrobiłam dla ciebie banerek ;)