majqa Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Nommm... pogoda jak drut, niech się ślicznota wygrzewa. :-) Quote
annadudek81 Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 nabieraj sił kochana Zuzieńko i wypoczywaj jak najwięcej żebyś szybciutko do zdrówka wróciła. Tęsknimy za tobą maleńka:( ale bardzo się cieszymy z tego że u ciebie coraz lepiej:) Quote
majqa Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 [quote name='annadudek81']nabieraj sił kochana Zuzieńko i wypoczywaj jak najwięcej żebyś szybciutko do zdrówka wróciła. (...)[/QUOTE] Oczywiście się pod tym podpisuję. :-) Dobranoc Maleńki Słodziaku... Quote
Roszpunka Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 [quote name='majqa']Oczywiście się pod tym podpisuję. :-) Dobranoc Maleńki Słodziaku...[/QUOTE] Zuzanka od dawna śpi... Kiedy ma już dosyć towarzystwa przenosi się z posłanka do klatki i zasypia. Nie pozwalam jej wchodzić na kanapy i łóżka, bo boję się, że niezauważona wejdzie sama (a potrafi) i potem będzie próbowała zeskoczyć. Pierwszego dnia skamlała trochę z tego powodu, ale szybko pogodziła się z ograniczeniami. Mądra jest bardzo. Ideał po prostu :) Quote
Incia Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Do tego śliczna, ma niesamowicie ujmujące spojrzenie, daje słodkie buziaki, cudeńko:loveu: Quote
majqa Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 [quote name='eliza_sk']A ranka ładna i wszystko ok ?[/QUOTE] Się zasadzam przed kompem i czekam na wyłącznie dobre wieści. :-) Quote
eliza_sk Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 [quote name='majqa']Się zasadzam przed kompem i czekam na wyłącznie dobre wieści. :-)[/QUOTE] Jak chcesz to Ci mogę na pw wysłać ... 11 samych ładnych wieści ... :( Quote
majqa Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Nie no... błagam..., bo zapachniało zgrozą... :roll: Quote
Roszpunka Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Ranka ładna, Zuzia dziś w lepszej formie. Tylko zaczyna sobie rozbierać opatrunek :mad:. Mam nadzieję, że dotrwa do szczepień, jeżeli nie, wcześniej podjadę na poprawkę. Quote
annadudek81 Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 jak u mnie próbowała zdjąć opatrunek to brałam ją za pyszczek pokazywałam na łapki i tłumaczyłam, że nie wolno, bo to dla dobra Zuzieńki i to skutkowalo, przestawała. Zuzia jest bardzo mądra i wszystko rozumie:lol!: Quote
eliza_sk Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 Piątkowy wet Zuzi kosztował 280 zł, dopisuję do wydatków na I, fakturę mam w pdfie. Quote
majqa Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 [quote name='eliza_sk']Piątkowy wet Zuzi kosztował 280 zł, dopisuję do wydatków na I, fakturę mam w pdfie.[/QUOTE] Info na fejsie dodane. Quote
Roszpunka Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Tak zrobiłam... Czy poskutkuje - zobaczymy. Póki co, zapewniłam jej zajęcie w postaci cielęcego gnata ;) Quote
majqa Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Chelołłł!!! Gdzje jezdeśta??? Co tóóó taka cjsza? Quote
Roszpunka Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 [quote name='majqa']Chelołłł!!! Gdzje jezdeśta??? Co tóóó taka cjsza?[/QUOTE] Ja jestem tutaj... cichutko, bo z paskudnym wirusem wojuję :( Zuzanka dziś była na spacerku - w zasadzie krótkiej rundce dookoła bloku ( a blok malutki, jednoklatkowy), to za wiele się nie nachodziła ;) Zszokowana troszkę, ciekawie się rozglądała, troszkę się bała, windy chyba najbardziej. Jutro będzie lepiej :) [QUOTE]A jakieś zdjęcia Zuzi będą? :-P[/QUOTE] Zdjęć nie będzie, bo mnie Eliza za słit focie chciała z dogo wygnać :roll: To się nie będę narażać, bo i po co... Quote
majqa Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 [quote name='Roszpunka']Ja jestem tutaj... cichutko, bo z paskudnym wirusem wojuję :( (...)[/QUOTE] Oj qrczę... :-( Współczuję. 3mam więc kciuki za wygraną batalię z paskudztwem. Zdrowiej Roszpunko!!! Quote
Roszpunka Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 [quote name='majqa']Oj qrczę... :-( Współczuję. 3mam więc kciuki za wygraną batalię z paskudztwem. Zdrowiej Roszpunko!!![/QUOTE] Dziękuję bardzo :) Paskudztwo chyba w odwrocie, czuję się o niebo lepiej niż w weekend. Zuzanka śpi po kolacji - ma dziewczynka apetyt :) Dziś sprawdziłam, czy lubi serek biały - lubi baaaaardzo :evil_lol: Quote
Incia Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 [quote name='Roszpunka']Dziękuję bardzo :) Paskudztwo chyba w odwrocie, czuję się o niebo lepiej niż w weekend. Zuzanka śpi po kolacji - ma dziewczynka apetyt :) Dziś sprawdziłam, czy lubi serek biały - lubi baaaaardzo :evil_lol:[/QUOTE] A znasz takiego psika co nie lubi????? Quote
eliza_sk Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 Roszpun, wyczyścisz sobie tę skrzyneczkę w końcu ? Kiedy się szkolimy - w niedzielę ? Quote
Roszpunka Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 [quote name='eliza_sk']Roszpun, wyczyścisz sobie tę skrzyneczkę w końcu ? Kiedy się szkolimy - w niedzielę ?[/QUOTE] Nie czyszczę! Never! :diabloti: Quote
kasia_jot Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 [quote name='Roszpunka'] Zdjęć nie będzie, bo mnie Eliza za słit focie chciała z dogo wygnać :roll: To się nie będę narażać, bo i po co...[/QUOTE] Roszpunko, wstaw chociaż jedno zdjęcie Zuzi. Proszeeeeee :modla: Myślę, że jak nie będzie na tym wściekle pomarańczowym tle to Eliza sie nie doczepi :evil_lol: :diabloti: Quote
Nutusia Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Byłam tu już i czytałam - ale dopiero od trzydziestej którejś strony. Dziś się dowiedziałam co jest wcześniej, ale jakoś nie mam ochoty się przekonywać na własne oczy ;) Chętnie zostanę z tym, co było potem i jest teraz :) Quote
Roszpunka Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Dzisiejsza Zuzanka - fotki jeszcze gorące ;) [IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg268/scaled.php?server=268&filename=foty2909.jpg&res=medium[/IMG] [IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg221/scaled.php?server=221&filename=foty2915lv.jpg&res=medium[/IMG] [IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg405/scaled.php?server=405&filename=foty2917.jpg&res=medium[/IMG] [IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg24/scaled.php?server=24&filename=foty2921.jpg&res=medium[/IMG] Quote
Recommended Posts