Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='annadudek81']nabieraj sił kochana Zuzieńko i wypoczywaj jak najwięcej żebyś szybciutko do zdrówka wróciła. (...)[/QUOTE]
Oczywiście się pod tym podpisuję. :-) Dobranoc Maleńki Słodziaku...

Posted

[quote name='majqa']Oczywiście się pod tym podpisuję. :-) Dobranoc Maleńki Słodziaku...[/QUOTE]
Zuzanka od dawna śpi... Kiedy ma już dosyć towarzystwa przenosi się z posłanka do klatki i zasypia.
Nie pozwalam jej wchodzić na kanapy i łóżka, bo boję się, że niezauważona wejdzie sama (a potrafi) i potem będzie próbowała zeskoczyć.
Pierwszego dnia skamlała trochę z tego powodu, ale szybko pogodziła się z ograniczeniami. Mądra jest bardzo.
Ideał po prostu :)

Posted

[quote name='majqa']Się zasadzam przed kompem i czekam na wyłącznie dobre wieści. :-)[/QUOTE]

Jak chcesz to Ci mogę na pw wysłać ... 11 samych ładnych wieści ... :(

Posted

jak u mnie próbowała zdjąć opatrunek to brałam ją za pyszczek pokazywałam na łapki i tłumaczyłam, że nie wolno, bo to dla dobra Zuzieńki i to skutkowalo, przestawała. Zuzia jest bardzo mądra i wszystko rozumie:lol!:

Posted

[quote name='majqa']Chelołłł!!! Gdzje jezdeśta??? Co tóóó taka cjsza?[/QUOTE]

Ja jestem tutaj... cichutko, bo z paskudnym wirusem wojuję :(

Zuzanka dziś była na spacerku - w zasadzie krótkiej rundce dookoła bloku ( a blok malutki, jednoklatkowy), to za wiele się nie nachodziła ;)
Zszokowana troszkę, ciekawie się rozglądała, troszkę się bała, windy chyba najbardziej.
Jutro będzie lepiej :)

[QUOTE]A jakieś zdjęcia Zuzi będą? :-P[/QUOTE]
Zdjęć nie będzie, bo mnie Eliza za słit focie chciała z dogo wygnać :roll: To się nie będę narażać, bo i po co...

Posted

[quote name='Roszpunka']Ja jestem tutaj... cichutko, bo z paskudnym wirusem wojuję :( (...)[/QUOTE]
Oj qrczę... :-( Współczuję. 3mam więc kciuki za wygraną batalię z paskudztwem. Zdrowiej Roszpunko!!!

Posted

[quote name='majqa']Oj qrczę... :-( Współczuję. 3mam więc kciuki za wygraną batalię z paskudztwem. Zdrowiej Roszpunko!!![/QUOTE]

Dziękuję bardzo :)
Paskudztwo chyba w odwrocie, czuję się o niebo lepiej niż w weekend.

Zuzanka śpi po kolacji - ma dziewczynka apetyt :) Dziś sprawdziłam, czy lubi serek biały - lubi baaaaardzo :evil_lol:

Posted

[quote name='Roszpunka']Dziękuję bardzo :)
Paskudztwo chyba w odwrocie, czuję się o niebo lepiej niż w weekend.

Zuzanka śpi po kolacji - ma dziewczynka apetyt :) Dziś sprawdziłam, czy lubi serek biały - lubi baaaaardzo :evil_lol:[/QUOTE]
A znasz takiego psika co nie lubi?????

Posted

[quote name='Roszpunka']
Zdjęć nie będzie, bo mnie Eliza za słit focie chciała z dogo wygnać :roll: To się nie będę narażać, bo i po co...[/QUOTE]

Roszpunko, wstaw chociaż jedno zdjęcie Zuzi. Proszeeeeee :modla:

Myślę, że jak nie będzie na tym wściekle pomarańczowym tle to Eliza sie nie doczepi :evil_lol: :diabloti:

Posted

Byłam tu już i czytałam - ale dopiero od trzydziestej którejś strony. Dziś się dowiedziałam co jest wcześniej, ale jakoś nie mam ochoty się przekonywać na własne oczy ;) Chętnie zostanę z tym, co było potem i jest teraz :)

Posted

Dzisiejsza Zuzanka - fotki jeszcze gorące ;)

[IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg268/scaled.php?server=268&filename=foty2909.jpg&res=medium[/IMG]

[IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg221/scaled.php?server=221&filename=foty2915lv.jpg&res=medium[/IMG]

[IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg405/scaled.php?server=405&filename=foty2917.jpg&res=medium[/IMG]

[IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg24/scaled.php?server=24&filename=foty2921.jpg&res=medium[/IMG]