daria_ldz Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 nie chodzi mi o nowy domek bo tam będzie miała jak w raju tylko że musi zmienić miejsce. Quote
malawaszka Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 [quote name='Roszpunka']Mam nadzieję, że źle nie trafi ;)[/QUOTE] [quote name='Roszpunka']Tak źle chyba nie będzie...[/QUOTE] czyżby do Ciebie??? :lol: :) Quote
Roszpunka Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 [quote name='malawaszka']czyżby do Ciebie??? :lol: :)[/QUOTE] Eliza mi wczasy na Dominikanie obiecała... ;):evil_lol: Quote
majqa Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 [quote name='Roszpunka']Eliza mi wczasy na Dominikanie obiecała... ;):evil_lol:[/QUOTE] Zaaazdraszczammmmmmmm!!!!!!!!! :-) Quote
kasia_jot Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Ciotki, spójrzmy na sytuację z pozytywnej strony. Zuzia zmieniając Ostrowiec na Kielce jest coraz bliżej Krakowa :) Quote
malawaszka Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 [quote name='kasia_jot']Ciotki, spójrzmy na sytuację z pozytywnej strony. Zuzia zmieniając Ostrowiec na Kielce jest coraz bliżej Krakowa :)[/QUOTE] racja racja Quote
eliza_sk Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 [quote name='Roszpunka']Eliza mi wczasy na Dominikanie obiecała... ;):evil_lol:[/QUOTE] No taaaak, dzięki takiemu PRowi, to zaraz będę miała skrzynkę zapchaną ofertami DT - dziękuję Ci bardzo :diabloti: [quote name='kasia_jot']Ciotki, spójrzmy na sytuację z pozytywnej strony. Zuzia zmieniając Ostrowiec na Kielce jest coraz bliżej Krakowa :)[/QUOTE] [quote name='Roszpunka']I klatkę na ciut większą ;)[/QUOTE] O widzicie jak szybko potraficie dostrzec dobre strony. Już lepszy nastrój. No niestety, ale nikt nie przewidział, że będą takie problemy ze sprzętem, ale może nie ma tego złego, do wetów z Koziej mam zaufanie i będę spokojniejsza. [B] Aniu - jeśli się pojawisz - dziękujemy CI za dotychczasową opiekę nad Zuzią :loveu::loveu::loveu:[/B] Ania niestety znowu walczy z wirusem w kompie. Jutro Viris zabiera Zuzika i wiezie ją do Roszpunkowskiej ([I]której dzieć czasami bywa głodny[/I] :roflt:). Na piątek umówiony wet na Koziej, plan jest następujący: -sterylka -wyjęcie gwoździa z tylniej lapy, jesli będzie już ok, bo akurat wypada wtedy 6 tydzień - weci twierdzą, że szkoda trzymać tego do czasu przejęcia jej przez nowy dom, bo to zawsze 3 tyg do przodu dla łapki będzie, -sprawdzenie zrostu w przedniej i jeśli będzie to konieczne, to dosztukowanie tam płytek czy czegoś. Oczywiście plan zostanie zweryfikowany po zdjęciu rtg, wszystko w granicach rozsadku, ale z wykorzystaniem jednej narkozy. Quote
malawaszka Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 oby nie było potrzebne już żadne żelastwo :kciuki: Quote
Roszpunka Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 [quote name='eliza_sk']No taaaak, dzięki takiemu PRowi, to zaraz będę miała skrzynkę zapchaną ofertami DT - dziękuję Ci bardzo :diabloti: Jutro Viris zabiera Zuzika i wiezie ją do Roszpunkowskiej ([I]której dzieć czasami bywa głodny[/I] :roflt:). [/QUOTE] Rozmowa była nagrywana, więc się z obietnicy nie wykręcisz :evil_lol::eviltong: Przyznaję bez bicia - dzieć był niezwykle głodny... na kisiel morelowy:oops: Quote
annadudek81 Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 będziemy strasznie tęsknić za Zuzieńką:-(, oby było jak najlepiej z jej zdrówkiem. Cudna, kochana psinka:loveu: długo miała pod górkę i najwyższa pora, żeby się to zmieniło, trzymamy kciuki za "naszą" dziewczynkę:thumbs: jak nas wirusy do końca nie zjedzą:comp26: to będziemy się ujawniać na wątku, a jak zjedzą to prosimy o wieści smsem:modla: Quote
majqa Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Aniu, ja Wam życzę wygranej walki z komputerową wirusolandią. :-) Quote
eliza_sk Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 [quote name='Roszpunka']A ja idę szykować apartament dla Zuzi :)[/QUOTE] Bele satyna w pościeli była i będzie ok :) Quote
Roszpunka Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 [quote name='eliza_sk']Bele satyna w pościeli była i będzie ok :)[/QUOTE] To do wczasów musisz dorzucić kieszonkowe i opłacić ze dwie fakultatywne wycieczki :p Wymagania kosztują :diabloti: Quote
annadudek81 Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 I Zuzieńka pojechała:placz:.......... smutno i pusto bez niej:shake:, zniknęła klateczka, kołderka... trzymaj się cudna księżniczko:buzi: dzięki Dziewczyny za zaufanie i szansę poznania tak cudnego psiaka:iloveyou: Quote
annadudek81 Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 [quote name='Roszpunka']Dam znać, jak tylko się zadomowi.[/QUOTE] a wygłaskaj ją tam od nas i wycałuj mokry nosek, dziękujemy:) Quote
Roszpunka Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 [quote name='annadudek81']a wygłaskaj ją tam od nas i wycałuj mokry nosek, dziękujemy:)[/QUOTE] Oczywiście, że tak zrobię :) Zaraz powinna być. Quote
eliza_sk Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 [quote name='Roszpunka']Oczywiście, że tak zrobię :) Zaraz powinna być.[/QUOTE] Oczekiwanie jak na prawdziwą księżniczkę :) Quote
majqa Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 [quote name='annadudek81']I Zuzieńka pojechała:placz:.......... smutno i pusto bez niej:shake:, zniknęła klateczka, kołderka... trzymaj się cudna księżniczko:buzi: dzięki Dziewczyny za zaufanie i szansę poznania tak cudnego psiaka:iloveyou:[/QUOTE] Głowa do góry Anuś! :-) Będzie dobrze! Quote
Roszpunka Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Zuzia już jest :) Słodka dziewczynka. Troszkę burczy na moją Diunkę, sądzę, że częściowe przykrycie klatki kocykiem pomoże jej poczuć się bezpieczniej. Quote
eliza_sk Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 Juś zakwaterowana itd ? Więc tak - 200 zł, które dałam Ani na poczet weta wróciło w całości. Viris miała wziąć sobie z tego na paliwo, a więc czekamy na nią, żeby wiedzieć co rozliczać w I poście. [B]Aniu, Viris, Clio[/B] - bardzo dziękuję za opiekę nad Zuzią, bo bez Was nie byłoby możliwe zajęcie się nią tam. Quote
Clio Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 A proszę bardzo ,chociaż tak mogłam pomoc.Niestety nie mogłam dać DT :( Quote
Recommended Posts